Güncellemeler
+1 yıl
Artık öyle bi konuma geldi ki artık sana hiçbir şey demiyorum çıktı en son ağzımdan yeter ki bu saçma cevaplarını görmemek için
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evett kesinlikle boyle bi ozellikleri var ne kadar direnirsen diren asla kabul etmez basak burcu. Yapman gereken ustune gitmemek bırak hafif trip atarak konusmayı ilgiyi kes nası pesinden gelecek gör
Öyle yapıcam artık çünkü sabrım kalmadı en artık sana hiçbir şey demiyorum dedim yazmıcam da soğutuyor bu yaptıklarıyla farkında değil
Etmezler kııızzzz anneö başak tatlı mı tatlı şeker mi şeker ama haksız olsa bile ben haklıyım der kendisini öyle bir savunur dili durmaz he de geçsen bile söyler 😄😄 zamana bırak valla itibar ve iktidar ruhu var onlarda
Etmiyoruz çünkü hep haklıyız 😏
haksız değiliz de o yüzden sdfdsfds
Ya cidden bir şey sorucam çocuğa diyorum ki seninde haklı olduğun şeyler var benimde hani artık kabul etsin diye sen böyle böyle yaptın diyorum yapıcak bir şey yok diyo gelde kafayı yeme ben böyle birine nasıl davranıcsm gerçekten bilmiyorum soğutuyor artık yaptıklarıyla
bir zamanlar bende öyleydim :D hiç haksızlığı kabul edemiyorum doğamız da yok galiba :D
Bencede sgdgf bide mesaj atabilir miyim sana bir kaç bir şey sormak istiyorum aynı onun gibisin belki söylemediği düşüncelerini öğrenirim 🙄
atabilirsin tabi :D
geneli narsist o yüzden.
Senin burcun ne
Kova
Ama sen çok özgürlükçü bir burçsun Başak kesinlikle sana göre değil