Astroloji & Burçlar Bu tabloya göre yükselen burcunuz ne? Feyza1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben yukselenim terazi diye biliyorum, bu tabloya göre yay, tablo doğru mu? Bu tabloya göre yükselen burcunuz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl hiç bir şey anlamadım tablodan zaten yükselenim başak 0 7 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Ben bir sürü siteden bakıyorum hepsinde farklı çıkıyor Yorumla merakettimmişte Yay +1 yıl benimkisi hep başak çıkıyor Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Benimki bi terazi bi akrep bi yay çıkıyor Yorumla merakettimmişte Yay +1 yıl doğum saatini net bilmiyor musun? Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Biliyorum hep aynı giriyom Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Bir kerede oğlak dedi Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl En çok terazi çıkıyor Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Tablo hatalı rus saati ile Türk saati bir değil arada saat dilimi farkı var 0 5 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Haaaa teşekürler bende yanlış mı bilmiyorum diyom Yorumla u Alfoo Oğlak +1 yıl evet 2 saat geride tablo :D Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl O zaman kova çıkıyor Yorumla u Alfoo Oğlak +1 yıl yukarıdakine göre ne çıkıyorsa 1 soldaki doğru yükselendir Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Akrep miş Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% Koç +1 yıl Burcum koç. yükselen akrep.En iyisiyim ahah en iyileri bende 0 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% Akrep +1 yıl A akrep cikti nolamaz ben terazi diye biliyodum 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Bende yay çıktı bende terazi diye biliyom Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. Başak benim yükselenim 0 2 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Tabloya göre mı baktın? Yorumla TayyarRA Başak +1 yıl Tabloya göre de Başak Yorumla
igor94 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 Kova +1 yıl Konumda yanlış RUsya'da doğmadıysan eğer 0 3 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Keşke Rus olsam dnfnfmfmnvmv Yorumla igor94 Kova +1 yıl Rus olsan pişman olurdun emin ol hayatları çok zor Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Hmm sanırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hiç bir şey anlamadım tablodan zaten yükselenim başak
Ben bir sürü siteden bakıyorum hepsinde farklı çıkıyor
benimkisi hep başak çıkıyor
Benimki bi terazi bi akrep bi yay çıkıyor
doğum saatini net bilmiyor musun?
Biliyorum hep aynı giriyom
Bir kerede oğlak dedi
En çok terazi çıkıyor
Tablo hatalı rus saati ile Türk saati bir değil arada saat dilimi farkı var