Hemen şuraya bir yükselen burç tablosu ekleyeyim. Sen hangi yükselen burçsun KScancım?yükselen burç tablosuBenim yükselen burcum yengeç. Acaba hangi yükselen burç daha iyi? Normalde çok burçlardan anlamam ama yükselen burç ne diye araştırırken normal burçlardan daha etkili olduğunu öğrendim. Doğru mu?
Yükselen burç tablosu: Sizin yükselen burcunuz ne?
Burçlarla çok haşır neşir değilim ama yükselen burç daha çok ilgimi çekiyor. Eklediğin yükselen burç tablosu da çok pratikmiş, buna göre Oğlak burcuyum ben de. :) Merak edenler olursa normal burç değil de yükselen burç ne, yükselen burç ne işe yarar, bunları yazayım. Yükselen burcunuz sosyal kişiliğiniz ve aynı zamanda fiziksel özelliklerinizi yansıtır. Hayata yaklaşım da daha çok yükselen burçlarıyla alakalıdır.
Yükselen burç hava grubundansa
Yani ikizler, terazi ve kova ise: Zihinsel olarak hızlı, meraklı, arkadaş canlısı ve kendini sözlü olarak ifade etmeyi tercih ediyorsunuz. Hayatın anlamını aramak, her yaptığınız işte bir mana bulmak da en çok zorlandığınız şeylerden biri.
Yükselen burç ateş grubundansa
Yani koç, aslan ve yay ise: Eylem odaklı ve kendinden eminsiniz. Dünyada iz bırakmak birinci önceliğiniz ve hayatı da bu doğrultuda yaşıyorsunuz. Büyük bir canlılık ve fiziksel enerjiye de sahipsiniz.
Yükselen burç toprak grubundansa
Yani boğa, başak ve oğlak ise: Dünyaya değil, dünyanın maddelerine odaklanma eğilimindesiniz, materyalistsiniz. Hayata kararlı bir yaklaşımınız var.
Yükselen burç su grubundansa
Yani yengeç, akrep ve balık ise: Dyuarlı, empatik ve çevresinden kolaylıkla etkilenebilen birisiniz. Duygularınız hayatınıza yön veriyor ve bedeniniz de duygularınızdan çok çekiyor olabilir.
Yükselenim yengeç. Yalnız bu tablolarla olmaz söyleyeyim çünkü öyle çok net saatlerle değişmez yükselen burç. O yüzden de çoğu kişi yükselenini yanlış hesaplıyor. Yükselen burcun güneş burcundan daha etkili olması da kocaman bir yalandır. Yükselen kişinin diğer insanlar üzerinde bıraktığı etkidir. İlk intiba dediğimiz şey. Örneğin burcu koç olup yükseleni boğa olan kişi ilk gördüğümüzde çok ağırkanlı, sakin bir karakter gibi gözükebilir. Ama biraz tanıdığında içinde kaynayan, aceleci sabırsız, dürtüsel tarafını net görürsün. Önemli olduğu doğrudur lakin güneş burcu kadar değil. Ben kim miyim? Bir AsTRoLoG 😊
En İyi Cevaplar