Aslan burcu yükseleni terazi sizce nasıl?
Bende teraziyim yükselenim boğa karşıtım Koc benim
Nasil sizce?
Bende teraziyim yükselenim boğa karşıtım Koc benim
Nasil sizce?
Daha önce bu insanı yorumlamıştım. Aslan burcu insanı ön planda olmayı seven, çalışkan ruhlu ve azimli bir insandır. Terazi yükselen kişiye çekicilik katar. Çekici bir görünüme sahip olabilir. Hem güzel hem çalışkan ve ön planda olan bu kadının kuvvetle muhtemel saçları çok güzeldir. Bence güzeldir yani bu uyum.
Merhaba! Aslan burcu yükseleni terazi, insanlar için genellikle olumlu bir kombinasyon olabilir. Aslan burcu yükseleni insanların genellikle güçlü ve lider nitelikleri olduğunu gösterir. Bu insanlar, karizmatik ve iddialıdırlar ve insanların kendilerine hayran olmasını sağlar. Terazi burcu yükseleni insanlar ise genellikle adil ve dengeli insanlardır. Bu insanlar, insanlar arasında uyum sağlama konusunda oldukça başarılıdırlar ve insanlarla iyi ilişkiler kurabilirler. Aslan burcu yükseleni terazi insanların, güçlü ve lider nitelikleri ile dengeli ve adil yapısı arasında bir denge kurabileceklerini söyleyebiliriz. Bu insanlar, insanlar arasında liderlik yaparak, adil ve dengeli bir ortam yaratabilirler.
Haksızlıklara tahammül edemez, etrafınıza adalet ve dürüstlük dağıtmaya çalışırsınız. Toplumsal düzen için aranan insanlardansınız. Çekiciliğinizi kullanarak perde ve sahnede şansınızı deneyebilirsiniz.
:)
Cevap
12Cevap
Eğer bir erkekse aslan burcu çok tehlikeli bence kindar egoist ve çıkartıları dogrultusunda çok profosyonel yalan söyleyebilen bir burç ağızları süper laf yapıyor ama terazi burcunu seviyorum her ne kadar dengesiz olsalar da seni el üstünde tutabilir sadece çok kıskanç ve sinirli olurlar ikisinin birleşimini tam tahmin edemiyorum kendi burcun anlasabiliyorsa aslan ve terazi ile denemekten zarar gelmez sanırım
Hava ve ateşin yan yana bulunduğu biri zor. Terazi de çok flörtöz. Sadık duramıyor. Aslan da tahrik olana kadar sadık. Aslanın ve terazinin ego tavan. Berbat bir karışım.
Yakışır hemso ma düğün ne zaman bende bir. kuvul. altin
Uç noktalarda gezinmeyi sevmeyen birisin mücadeleci bir yapıya sahip olduğundan dolayı insanları çok çabuk etkileyebiliyor sun dürüst güvenilir girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi biliyor sun
Anlaşırlar ama duygusal olarak biraz anlaşmazlıklar çıkabilir
Ben de Aslan Burcuyum şunu söyleyeyim Aslan burçları çok ateşli oluyorlar
@zapata67 En ufak sinirde nasıl belli ettin kendini
Terazilerden anlaşırlar... Boğa ve aslan da kıskançlık anlamında anlaşır... Ne iyi ne kötü yani.
Aslan iyi, terazi silik burç
Aslanlar dan uzak durre
Yükselen Terazi kişiyi biraz sessizleştirir
Aslan ile terazi uyumu🔥
gelsin hayatimin aski olsun kimse o
Sen aslan burcu musun
Anlaşamaz
Aslan ve terazi of cok kotu hfkggjd
İyi bence
Aslan burcu adamdır
aslan burcu bence güzel bir burç ama terazi kötü
Gözümde egoist birisi canlandı
Burcu aslan bir kere direkt elendi
bu kişi benim sanırım
Ben ikizler
Isekki
Kaaaaç
Terazi ://
“‘“”
Uzaklaştır abi
Uzak dur
Aslen da gzl bnce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba değerli KızlarSoruyor takipçileri. 🌸 Yorumcumuz Duru Çiçek sizler için sorunuzu yanıtlıyor. ♌♎
https://www.dailymotion.com/video/x8g5fxe