Oğlak kadınlara nasıl davranmalı onlarla nasıl mutlu olunur ben balık burcuyum ver gerçekten benim kalbimi çok kırıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Oğlak kadını balık erkeği bir ilişkiye şahit oldum yakın arkadaşımdı ve balık erkeği duygularıyla samimi hareket eden kızın üzerine titreyen bir erkekti kız da bu durumdan onu manipüle ederek kendini vazgeçilmez sanarak kullanıyordu. Oğlak kadını zaten kendini beğenmiş ve dünyanın onların etrafında döndüğünü sanar balık erkeği fazla sabırlıdır. Ben arkadaşıma hep dedim bak böyle sana aşık diye kaybetmekten korkuyorsun bir anda bırakır görürsün dedim ve öyle oldu o kadar büyük kavgaları alttan alan çocuk küçücük bir tartışmada silip attı kız şok oldu ve çocuk asla geri dönmedç her seferinde kurtuldum diyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Öncelikle karşınızda oğlak kadını değilde bir kadın olduğunu hatırlayın tabiki burçların etkisi olduğunu inkar etmiyorum ama her oğlak kadininda her davranış şekli sökmez. Yani oğlak kadını ile yaşamak için sınava hazırlanır gibi hazırlanmak yapmacık duracaktır
Kendimde bir oğlak olarak kendi olmaktan uzak kalmış insanlarla takilmamayi tercih ediyorum.
Tabiki karşımda bana saygı duyan gerektiğinde iltifat ve takdir etmekten ve özellikle hatalı olduğunda özür dilememen gucenmeyen özgüvenli insanlar görmek isterim kendimde mükemmeliyetçi ve gerçekçi biri olduğum için ayakları yere sağlam basan biri ile olmak beni bir çok kafa karışıklığı ve endişeden uzak tutar ne istediğini bilen bir tavırla gelen ve kaliteli mizah zevkleri olan yenilikçi bir kişilikle kavga etmek bile ayrı bir zevk uyandıracak tır akılda kalmak istiyorsaniz samimi ve dürüst olun ☺️00 Yorumla
Oğlak son derece inatçı ve kıskanç bi burç bi yanı çok minnoş aslında ama iki duygusal biraz zıt olabilir biraz değişik bi ikili
218 Yorumla- Yay+1 yıl
ya belamı etti valla 4 gündür küsüz ben sirinlik yaparken ortada hiçbisey yokken bana defol dedi son konuşmada bende telefonu yüzüne kapattım aramiyo sormuyo napiyim ben yaa yardım edinnn
- Yay+1 yıl
ama bu son yaptığı şey gerçekten zoruma gidiyo ve alttan ala ala oldum resmen ya
- Yay+1 yıl
2 yıla yakındır birlikteliğimiz var tartismalarin 10 un 9 unda ben hep düzeltmeye çalışıyodum ama son 1 aydır felan hep ondan adım bekliyorum oda günlerce bekletiyor beni sonunda sriyo ben yumusuyorum ama bu sefer aradığında kolayca yumuşamiycsm ona karşı burnunu sürttürücem mecburen çünkü artık tepeme çıktı
- Yay+1 yıl
umarım her şey çok güzel olur çünkü onu çok seviyorum ve onu hayatımın sonuna kadar istiyorum
- Yay+1 yıl
umarım yaa dengemi o şaşırtıuo ama dayanicam her şey bizim için
- Yay+1 yıl
yaaaa deme öyle valla üzülürüm balığım ben unuttunmuu cmzmncmxmx
- Yay+1 yıl
umarım seninde karşına benim sevdiğimi sevdiğimden daha çok seven biri çıkar karşına
- Yay+1 yıl
umarım mutlu olursunnn yaaaa seni mutlu ve huzurlu edecek biriyse olsun beee tabikifr önce hayırlısı aşkoo bende kız arkadaşımı onun beni sevdiğindrn dsha çok seviyorum
- Yay+1 yıl
amin teşekkür ederim iyki varsın ya valla tatlış
- +1 yıl
Oğlak kadınına asla değer verdiğini fazla hissettirme, şımarır, tepene çıkar. Egosunu şişirme, kendini bir halt zanneder. Oğlak kadını arızalıdır. İsteklerine gerektiğinde hayır de, kendini kontrol ettirme. Narsisist eğilimleri varsa, zaman zaman onu boz, haddini bilsin.
07 Yorumla- Boğa+1 yıl
@Esraltk Narsisist eğilimler beraberinde öfke kontrolü problemi getirir. Öfke kontrolü problemi şiddet eğilimine neden olur. Sonrasını kestiremiyorum.
- Boğa+1 yıl
@Esraltk Yok, estağfurullah. Öyle demek istemedim. İstisnaları mutlaka vardır, istisnalarından biri karşımda duruyor olabilir, üzerinize alınmayınız.
- Boğa+1 yıl
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
15Cevap
Bende oglak burcuyum. Normalde insanları çok severim , saygısızlık yapmam, her isteklerine saygı gösteririm. Ama bana bir yanlış yapılsın, bir haksızlık yapılsın burnundan getiririm. Agzım bozulur sinirlerim ve inatçılıgım tavan yapar. Haksızlıga asla gelemem. Kıscası oglak kadını çok sever çok ilgi gösterir. Taaki damarına basılana kadar.
21 Yorumla- Aslan+1 yıl
Romantizmde bile gerçeklerden fazla uzaklaşmaz ve duygularını herkesten daha gerçekçi yaşarlar Oğlak kadını
- +1 yıl
Merhaba
Oğlak burcuna romantik ve duygusal bir burçtur. O yüzden ona karşı hep kibar olmalısınız. Karşısındaki insanın ona hep duygusal olarak yaklaşmasını ister. Birde Oğlaklar genelde çok bakımlı ve bakımlarına çok düşkün burçturlar. O yüzden bakımlı olmasını isterler karşısındaki insanın. Bu burca sahip kişiler hem dış görünüşe çok önem verir hemde iç görünüşe.
00 Yorumla - +1 yıl
Oğlak burcu kadınıyım
Balık burcu fazla hassas düşünüyor
Duygusal düşünüyor
oğlak burcu olarak Açıksözlüyüz
bazen doğruları söyleme aşkı tutuyo
kırıyorum kırmıyorum umursamayız
Yeterki yalan dolan samimiyetsizlik olmasın
Güleryüz varsa yükselenden kaynaklıdır yoksa
genel olarak soğuk ve donuk oluyor00 Yorumla Hayatında seni evirip çevirebilecek düzene sokabilecek, bağlılığı ile her zaman yanında olabilecek birini istiyorsan olabilir, bu kadar güzelliğin içinde nazına inadına katlanıcan sadece
29 Yorumla- Yay+1 yıl
ya evet gerçekten çok yardımcı hayatımda güzel bi rolü var ama siniri ve inadı beni deliye döndürüyor
- Yay+1 yıl
beni mahfediyo resmen ya ve son tartismamizda bana defol dedi 4 gündür arayıp sormuyo
- Yay+1 yıl
ilişkimiz sonsuza dek surermi sence ne düşünüyosun
- Yay+1 yıl
teşekkür ederimm yorumların için iyki varsın:)
- Oğlak+1 yıl
Cözmüş bizi way
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Oğlaklar en zeki burçtur. Onları kandırmaya çalışmayın. asildir. Dış görünüş ve prestij onlar için maalesef en önemli şeydir. Karşısındaki erkek kesinlikle bakımlı ve titiz olmalıdır. Dediği şeyi yaptırır. Diktatördür. Oğlakların resmen ikizi olanlar başaktır. İki elmanın yarısı olurlar. Başarı için yaratılmışlardır. İşkolik olabilirler. Hırsdan gözleri kördür. Dürüstlerdir. Duygularıyla değilde, mantığını kullanırlar. Yeri geldiğinde komik ve eğlencelidirler. Zor kişilerdir. Şeytan çekicilikleri vardır. İstedikleri kişiyi avuçlarına alabilirler. Onlara kesinlikle doğal ve samimi davranmanız önerilir. Aksi halde sizin yapmacık olduğunuzu düşünebilirler.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ay yorumlar boş yapanlarla dolu bu sadece burclar belli olunmaz ama oğlak kadınıyla mutlu olmak istiyosan sıradan olmıycaksın sıradanlıktan kaçar onlar ve balık burcu birisiyse karşısındaki büyük ihtimal trip çekiyodur balıkların genel özelligi bu zaten oğlak tripte fazla çekemez oğlak balığa göre daha kuralcı daha dediğim dediktir onunla mutlu olmak istiyosan yeri geldiginde sende dediğim dedik olucaksın ne kadr sözünün geçmesini istese de bi o kadr karşıdaki de dişli birisi olsun ister ve en önemlisi hayır diyosa hayırdır ısrarı sevmez
00 Yorumla - +1 yıl
Oğlak burcu kararlılığı netliği sever. Biraz da zekaya bakar. Olgunluk onu cazbeder. Bir de tutumluluk. Saygıya çok önem verirler. Tensel teması çok severler. Sevildiğini hissettirmek, onları güldürmekte hoşlarına gider.
00 Yorumla Oğlak kadınıyım çok fazla inatçıyım soğuk bi yapıya sahibim kendimi çok fazla beğenirim bunu asla başkasına bırakmam egolu derler genelde ama tanıyana kadar sevdiğim insanla aşırı iyi anlaşırım farklılık severim yani çoğu doğru
00 Yorumla- +1 yıl
oğlak kadınlarını melek bilirdim ben ama vurdum duymaz ve acımasızlar işlerine geldikleri gibi davranırlar umursamazlar görmezler neler yaşattı bana
10 Yorumla - +1 yıl
Disiplinli koruyucuyuz ona güven verip asla aldatmamalısın en zor burç oglak
24 Yorumla- Yay+1 yıl
aldatmsm ben gözüm ondan başkasını gormuyo 2 yıldır
- Oğlak+1 yıl
Zaman geçmeden evlenin ölene kadar birbirinize sahip çıkacağınızı konuş
- Yay+1 yıl
evlenmemize daha var iş aile felan ama dediğiniz yapıp konusucam onunla
- Oğlak+1 yıl
Gelecekle ilgili konuşun biliyorsun ölümlü dünyanı en iyi eş o olur sana zaten balık oglak çok iyi anlaşıyor
Oglaklar cok caliskan ve icine kapanik diye biliyorum icine kapanik cogu insan ego sergiler bence ve balik burcu cok duygusal bir kisilige sahip oldugu icin egolu yonunu bence sevmemissindir kendini birsey zanneden ve egoist duygularini degilde aklini kullanan biriyle konusuyosun ve zaten uymuyor o burclar boş ver denemeye degmez zaman oldurmekten baska bir sey degil.
01 YorumlaGüvenini kazanana kadar sabret. Sonrasında tutkulu bir kadın göreceksin karşında...
30 Yorumla- +1 yıl
Tam adamına geldin.
37 yılım geçti hem kadını ile hem adamıyla.
Çok sanslisin bunu bil.
Kesinlikle00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Bence kadınlara genelde nazik olmak gerekir. Onlarda sevmeye sevilmeye ihtiyacı var. Sevelim sevilelim dünyamız güzel olsun
00 Yorumlaİşin çok zor a**** koyayım senin vallahi keçi inadı var onlarda 😁
10 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
kategori dışı bırakacak olursak) kadını "nesne"leştiren iğrenç ifade. kadının o kucaklayıcı, kol altına alıcı erkekler olmasa ezileceği, zarar göreceği imâsı taşır.
toplumsal cinsiyet duyarlılığı sahibi kimsenin en az "bayan" sözü kadar karşı duracağı tabir.
(bkz: erkeklerimiz)00 Yorumla - +1 yıl
bende oğlak kadınıyım ve oğlak kadınları genellikle disiplinli ve sadık olur sessiz olurlar herkes ayni degil tabiki ama kucuk şeylerle bile mutlu olabilirler sadik ve dürüst davranmak onlari guvende hissettiricektir
00 Yorumla Ben de balık burcuyum sevgilim de oğlak gerçekten bezdim artık. Benimde kalbimi çok kırıyor 😔 ben belli etmemeye çalışıyorum ama benim de bir sabrım var. Üstelik 4 aydır beraberiz. Oğlaklar duygular bakımından çok bencil bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Burcu ne olursa olsun kadın varlığının ihtiyacı olan kısıtlamayan üzmeyen ilgi ve aşktır Oğlak kadınları karakter gereği işine bağlı aşk hayatında da mantıktan yana bir insandır. Onu kaybetme.
10 Yorumla Sevgilimde balık burcu aşırı alıngan ve duygusal bence bir erkekte bu kadar duygusallık ve alınganlık bezdiriyor bunu aşmaya çalışın bence çünkü karşı taraf içinde bu zor oluyor kendimden biliyorum 😂
00 Yorumla- +1 yıl
Asla ve asla guvenjni sarsmayin yalan soylemeyin her konuda net olun... bu arada en iyi anladigim kadin oglak kadini oldugu icin cok iyi biliyorum
20 Yorumla Ay arkadaşlar öncelikle oğlaklar inatçı olur damarlarına basmayın.. inatlaşmayin yeter yoksa oğlaklar melek gibidir 😃
00 YorumlaValla bir Oğlak kadını olarak alttan almak lazım üzmemek lazım
00 Yorumlakadınların genel derdi ilgidir ilgi yoksa ne kadar seversen sev boş
01 YorumlaOğlak değilim ama tanıdığımdan ötürü söylüyorum şefkatli seviyeli ve nazik yaklaşım çok önemlidir
00 Yorumla- +1 yıl
Bende terazi olarak balik burcunu bilmem herkese göre değişir
00 Yorumla - +1 yıl
Balık Burcunu sevmezler
03 Yorumla- Yay+1 yıl
yoo seviyorlar yalan konuşma
- Oğlak+1 yıl
Ben sevmiyorum
- Yay+1 yıl
o zaman genelleme yapma koçum
- +1 yıl
Üzer seni daha çok
01 Yorumla- Yay+1 yıl
ona uzmemesini söyle lütfen
Oğlak kadınları sert, disiplinlidir.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kanka bunun burçla alakasi yok seni cepte goruyor
00 Yorumla zoru oyna o seni tavlar
10 Yorumla- +1 yıl
eglenceli biri olmalısın bence
00 Yorumla Oğlak kadını kincidir
00 YorumlaBen 7 senede çözemedim sana kolay gelsin
00 YorumlaŞu astroloji ye inanmayın
00 YorumlaDavranılmamalı direkt
00 Yorumla- +1 yıl
Evlat gibi sevecen kasap gibi😁dövecen
00 Yorumla Netdir kaşı gözü ayrı oynamaz
00 YorumlaSoğuk
10 YorumlaKötü
00 Yorumla- +1 yıl
Nazik sadeceee
00 Yorumla - +1 yıl
oğlağım bennn
12 Yorumla- Balık+1 yıl
bak simdi asko önce güven ver ona sevgiden önce eğer vermezsen dobaraliğınada umursamazliğinada devam edicek
- Yay+1 yıl
teşekkür ederim yorumun için :)
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 🌹 Yorumcumuz Feray Tekin sizin için sorunuzu yanıtlıyor.♑
https://www.dailymotion.com/video/x8e1ybf