Hayattaki amacınız, kişiliğiniz hakkında yorum yapmamı isteyenler doğum tarihini gün ay yıl olarak yazarsa yorum yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
06.03.1998 benimki bir de erkek arkadaşıma da bak nolur 22.12.1996 lütfeen
Sizin numaranız 9 renginiz ise bronz, iyimserliği temsil eder hümanizm odaklıdır yardımsever ve cömert bir kişiliğiniz olur egonuz yoktur, etrafınızda çok baskı hissedebilirsiniz fakat hayır demeyi öğrenmelisiniz, toplumda öncül konumundasınız sizi aşağı çekmek isteyenler çok olur, fedakar bir yapınız da var
Erkek arkadaşınızın numarası 7 rengi mor, entellektüel olurlar ve ruhsal olarak sıkıntı çekmeye meyillidirler hayatta karşılarına birçok engel çıkabilir fakat ders çıkartabilirlerse bu engeller bir fırsata dönüşür ve hayatta iyi noktalara gelip parlamaları söz konusudur, üstünlük sağlamayı severler en kötü özellikleri budur
Ay çok teşekkür ederim söylediğiniz gibi valla bire bir aynısıı
07.01.2000 oğlak burcu hadi bakalim bilirsen helal olsun ama imkansız 😅
Numaranız 1 aura renginiz kırmızı bu kişiler lider olmak için doğmuşlardır, çalışkandırlar ve sanatla ilgilidirler, hedefleriniz sizin için önemlidir büyük hayalleriniz vardır ve bunlara ulaşmak için kararlısınızdır, insanlar tarafından ilgi çekici bulunursunuz, kendinizi çok eleştirirsiniz ve bazen en iyisini istediğiniz için kendinizi yorabilirsiniz, tembel insanlardan hoşlanmazsınız, sizin için iş hayatında en iyi konum patronluk, siyasi veya askeri alanlardır, bu numaraya sahip bazı ünlü kişiler; Steve jobs, george washington ve martin luther king
%90 doğru vay be helal olsun valla mimarlık bitirdim. Özel sirkette calisiyorum saglik alanında 🤦♂️😅
27.6.97 yapsana ya
Numaranız 5 renginiz mor, Hayatta kendinizi keşfetmek için çok uğraşırsınız sürekli öğrenmeye açıksınız ve Yalnız kalma ihtimaliniz çok yüksek çünkü sizi anlamazlar, kendi içinize çekilebilirsiniz uzaklaşabilirsiz, 7 sihirli mistik numara olarak geçer mükemmeliyetçi olmanız olasıdır
7 uğur rakamım zaten. Genelde sonunda yalnız kalırım ddfdj ve genelde tanışanlar değişik birisin derler. Mükemmeliyetçiyim evet
15 Ağustos 2001 bekliyorum:))
Numaranız 8 renginiz pembe, çalışmayı seven birisiniz takdir edilmeyi seversiniz ve başarıya ulaşmayı hedeflersiniz, etrafınızdaki kişilerin verimli olmasına özen gösterirsiniz, güvenmediğiniz sürece başka insanlardan tavsiye almayı sevmezsiniz, hırsınız iş hayatınızı olumlu etkiler siyasette de başarılı olabilirsiniz, otorite ve bolluk sizin hedefinizdir bu nedenle iyi kazançlar sağlayabilir birikim yapabilirsiniz fakat ilişkilerinizi ve kariyerinizi dengede tutmayı unutmamalısınız, aynı numaraya sahip bazı kişiler; nelson mandela ve pablo picasso
Teşekkürler😊😊
Yıl 2002, ay ocak, gün 18
Numaranız 5 renginiz mavi, özgürlüğünüze düşkün ve değişime açıksınız maceraperest bir yanınız var seyahat etmeyi seversniz belki sürekli tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz veya işinizi, sabitliği tercih etmiyorsunuz, yeni insanlarla tanışmak sosyalleşmek istersiniz, modunuzu kolay kolay düşüremezler, aynı numaraya sahip bazı ünlüler; malcolm x, beyonce ve abraham lincoln
Wayyyyyy
29.09.2000
Numaranız 13 bu karmik borç numarasıdır diğer numaraların aksine bu kişilerin doğum sebebleri vardır geçmiş yaşamla alakalıdır, geçmiş yaşamdaki hatalar veya gizli ipuçları şuanki yaşamınızı etkiler kontrolsüzlük sorununuz olabilir eğer bazen nerede hata yapıyorum diye sorguluyorsanız büyük ihtimalle nedeni karmik borcunuzdur ve bunun için bedel ödüyorsunuzdur hayatınızda diğer kişilere nazaran daha dikkatli olmalısınız
Pek uymadı benimle
Kişiliğinizi yazmadım zaten numaranızın anlamını yazdım dediğim gibi nadir numaralar bunlar analiz yapması zordur
Anladım teşekkürler
Bulun
Numaranız 1 renginiz kırmızı liderlik vasfına sahipsiniz yöneticiliğe uygun bir yapınız var, insanlar sizden etkilenir çünkü rahatlığınız ve zekanız ilgilerini çeker, hedeflerinize ulaşmak için çok çalışırsınız ve egonuzun olması doğaldır, küçükken çok dikkat çekmemiş sessiz içine dönük olsanız bile ilerleyen yaşlarda bu değişir kendinizi bulduktan sonra daha sosyal ve ilgi odağı biri olursunuz, kötü yanlarınız ise aşırı sinirlilik ve bencillik olabilir
Bir miktar doğru
06.05.1997 bekliyorum
Kusura bakmayın yanlış soruya sizin yorumunuzu yazdım kırmızı 1 olan sizin
Teşekkür ediyorum yorumunuzu beğendim ve bana uygun olduğunu düşünüyorum
03.07.2000
Numaranız 3 renginiz sarı çok yaratıcı ve sanatsal bir yanınız vardır, iletişiminiz iyidir, genelde müzisyenler şairler oyuncular bu numaraya sahiptir, insanlar enerjinize hemen kapılır ve çok sevilirsiniz, ya çok karamsar ya da çok pozitifsiniz arası yok bu numaraya sahip bazı kişiler; frida kahlo, snoop dogg, kate middleton ve hillary clinton
Evet doğru 🤔
08(gün).01(ay).2002
Numaranız 4 renginiz yeşil, genelde toplum için çalışan kişilerdir yapı alanında başarılı olabilirler yaptığınız her işte disiplinlisinizdir, düzenli ve eve düşkün birisiniz bu size güven verir rahatınıza düşkünsünüz, karar vermeden önce iyice düşünürsünüz, sadık bir arkadaşsınız bu nedenle arkadaşınız çoktur, bazen çok inatçı olabilirsiniz ve hayatın güzelliklerini çok planlı olduğunuz için kaçırabilirsiniz, bu numaraya sahip bazı kişiler; kim kardashian, leonardo da vinci, donald trump ve bill gates
05 Mart 1997
Numaranız 7, aura renginiz mor, genelde yalnızlık sizi sıkıntıya sürükler insanlara güvenmek zordur, bunun nedeni ise çok fazla farkındalığınızın olması bakış açınız çok geniş, çok fazla sır paylaşmazsınız içinize atarsınız, yaratıcı birisiniz doğruluk sizin için çok önemli bu nedenle bu numaraya sahip kişiler genelde düşünürlerdir ve ilişkileriniz güvensizliğinizden dolayı sıkıntılı olabilir, aynı numaraya sahip bazı ünlü kişiler; johnny depp, kraliçe elizabeth, prenses diana ve marilyn monroe
Numaramı nerde anladın, teşekkürler
Numeroloji hesaplaması yaparak
Nasıl oluyor o hesaplama
Doğum tarihinizi sadeleştirerek
Nasıl sadeleştirdin ki
23/03/2001
Numaranız 11 renginiz gümüş, oldukça nadir rastlanan bir numaradır hayalperest ve idealist bir yapınız vardır fakat motivasyon eksikliği yaşayabilirsiniz çünkü düşüncelerinizi uygulamaya geçirmekte zorlanırsınız, bunların üstesinden gelebilirseniz çok iyi yerlere gelebilirsiniz çünkü kapasiteniz çok fazla, 11 üst numaradır ve eğer spiritüel anlamda ilerlemek isterseniz çok başarılı olursunuz hayattaki amacınız insanlara yol göstermektir