Mor: Aura'ları mor olan insanlar yüksek enerjilidir. Ruhsal dünya ile bağlantılıdırlar , olayları sezebilme ve altında yatan derin anlamları bilme yetenekleri vardır. Mor Aura'lı insanlar sadık bir eş ve iyi bir dosttur. En büyük yeteneği sezgisel ve psişik güçlere sahip olmasıdır.
Bu renk orta yaşlı insanlarda pek görülmez ve ender bulunan bir renktir. Vizyon ve sorumluluk sahibi, güvenilir ve şefkatli kişileri temsil eder. Zeki, hassas ve sezgileri güçlü insanlardır. Kısıtlanmaktan hoşlanmazlar. Savaşcıdırlar, toplumsal bir yönleri vardır ve devrimcidirler. Renkli kişiliklerinin yanında ikna kabiliyetleri oldukça yüksektir bu sayede insanları kolayca manipüle ederler. Derin, manevi, sanatsal insanlardır. Oldukça farklı fikir ve düşüncelere , pek çok yeteneğe sahip olurlar. Her yer de ve her şey de mükemmellik ararlar. Çekingen oldukları kadar da dışa dönükler.
Kırmızı Aura’ya sahip olan insanlar macerayı, yemek yemeyi ve gezmeyi çok seven insanlardır. Çok çabuk öfkelenirler fakat onlarla vakit geçirmek oldukça keyifli ve güzeldir. Kendilerini beğenir ve yaşamayı severler. Her zaman lider olmak isterler. Genelde sporcularda bu renk görülür.
Ahahahaha Aura’ları turuncu olan insanlar kibar, cömert ve sosyaldirler. Arkadaşlarına odaklıdırlar. İnsanlarla bir arada olmayı ve konuşmayı çok severler. Haberciler ve sunucular genellikle bu Aura’dadır.
Aura’ları turuncu olan insanlar kibar, cömert ve sosyaldirler. Arkadaşlarına odaklıdırlar. İnsanlarla bir arada olmayı ve konuşmayı çok severler. Haberciler ve sunucular genellikle bu Aura’dadır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Söyle de mânâsı oluyor mu bu renklerin
Yes oluyor sarı
Baktım hemencik... E baya pohpohladı beni bu sarı.. teşekkürler 🤗
Ahahahaha rica ederim 😊💕
Güzel şeyler söyle genc ✋
Morr
Sebep hiç sevmem sjdkdk
Bak anlamına
Neymiş la
Mor: Aura'ları mor olan insanlar yüksek enerjilidir. Ruhsal dünya ile bağlantılıdırlar , olayları sezebilme ve altında yatan derin anlamları bilme yetenekleri vardır. Mor Aura'lı insanlar sadık bir eş ve iyi bir dosttur. En büyük yeteneği sezgisel ve psişik güçlere sahip olmasıdır.
Ah be can gibi dostsun işte ✌️❤️
🦁🦁
Aa bak bu soru ilgimi çekti. Hadi söyle kral. :D
Sana benden bir gri çalışır sjsjs
Adam yaaa :D kaç tonu var onu da söyle bari sdfgfsdh
Valla gri var mı bilmiyorum dur bakayım sjssis
haydaaa
Var var şaka şaka gül diye sjsjs
komke
Bu renk orta yaşlı insanlarda pek görülmez ve ender bulunan bir renktir. Vizyon ve sorumluluk sahibi, güvenilir ve şefkatli kişileri temsil eder. Zeki, hassas ve sezgileri güçlü insanlardır. Kısıtlanmaktan hoşlanmazlar. Savaşcıdırlar, toplumsal bir yönleri vardır ve devrimcidirler. Renkli kişiliklerinin yanında ikna kabiliyetleri oldukça yüksektir bu sayede insanları kolayca manipüle ederler. Derin, manevi, sanatsal insanlardır. Oldukça farklı fikir ve düşüncelere , pek çok yeteneğe sahip olurlar. Her yer de ve her şey de mükemmellik ararlar. Çekingen oldukları kadar da dışa dönükler.
nE? Ciddi ciddi yapıyorsun bu sporu he..
Sana da yaranılmıyor he dnsjsj
Kötü bişey mi dedik ya :D ehuehueheu
Hdhsshshshs neyse hayırlı olsun
Söyle bakalım
Turuncu
O rengide hiç sevmem😬 yinede teşekkürler
Hadii söyle neymiş rengim?
Pembee
pembe iyidir severim :))
Söyleyin
Bronze
Buyur
Turkuaz
Süle
Pembe
Olabileer
🙄🙄🙄
Pembe diyince üstüne dahada bişi demek istemedim jcjfjj
Dhshshsshsj
Ne istiyordun?
Yeşil severizzz
Peeeki bdjdhs
Evetttt
Tabi ki kırmızı 🙄
Anlamı?
Kırmızı Aura’ya sahip olan insanlar macerayı, yemek yemeyi ve gezmeyi çok seven insanlardır. Çok çabuk öfkelenirler fakat onlarla vakit geçirmek oldukça keyifli ve güzeldir. Kendilerini beğenir ve yaşamayı severler. Her zaman lider olmak isterler. Genelde sporcularda bu renk görülür.
Ehhh pek uymuyor 😂
Bilemem aldığım Vibe farklı zaten de bu anlamdan ama neyseee 😅
Acaba nedir nedir😀
Turuncu olur ancaa
Son zamanlarda sevmeye başladığım bi renk🥳
Ahahahaha
Güzeldir turuncu pek tercih etmem ama olsunn
Güneşin rengi diyelim aurama yakışır😂
Ahahahaha
Aura’ları turuncu olan insanlar kibar, cömert ve sosyaldirler. Arkadaşlarına odaklıdırlar. İnsanlarla bir arada olmayı ve konuşmayı çok severler. Haberciler ve sunucular genellikle bu Aura’dadır.
Uymuş bana😀
Ah o zaman sevindim 😘
Olur söyle
Turuncu
Niye turuncu
Ne bileyim ilk o geldi aklıma
Görselde turuncu başka yeri gösteriyorda ondan sordum 😃😃
Olur söyle
Kırmızı
Söyle.
Kırmızı
evet
Sarı
Aslan burcum evet bildinizzz
Hhhhiiiimmmmmm
Olur
Turuncu
Buyrun söyleyin
Turkuaz