Burç özeliklerini okudukça zaten okuduğumuz burca inanıp bir yandan da benzemek çok olası değil mi?

• aa şu özellik bende de var. ne tesadüf? Okudukça da ben zaten bu burca mensubum böyleyimdir bence de. diye düşünür insan..
Ee okudukça kendini öyle göre göre mi öyle oluyorsun tüm özellikler sana anne karnında doğuştan mi verildi sanki🙄😂
Tamam her şey okay.
Ama saçma olan insanların özellik seçmesi ya da bahane bulması
Ben şu özelliği burcum da var diye yapmışımdır yaa¿
Diye düşünmek çok saçma.
Her seçimi burca bağlamakta saçma yani.
Çok fazla burç yorumu okumakta bizi zaten bilinç altında öyle biri olmaya da teşvik eder bence.
Bu yüzden her şeyi burca yüklemekte sürekli burç yorumu okumakta zararlı bence.
Burç özeliklerini okudukça zaten okuduğumuz burca inanıp bir yandan da benzemek çok olası değil mi?
Kimi özelliklere lafım yok tutan tutuyor. Ama hatalarını burca bağlayan biri ne kadar mantıklı mesela? ya da kişilik ve karakterini ciddi manada buna yoran biri?
Bence ileriye gidilmediği sürece eğlenceli olabilir fazlası gerçekten sizin, gerçek siz olmanızı değil o burca benzemenizi de sağlıyor.
Oku oku bir yere kadar...
Yükselenimin özelliklerini okuduğum dönem tam olarak yükselenim nasılsa öyle görüyordum kendimi.😙
ha bu arada
benim burcum zaten duygusal ondan ağlıyorum kusura bakmayın ya.😁

Not:Tüm burçları seviyorum. İyi ya da kötü burç diye bir şey yok ama dengesini ve dozunu ayarladığımız müddetçe.