Uyandıktan sonra 5 dakika içerisinde gördüğümüz rüyaların yaklaşık %50'sini unuturuz. 10 dakika içerisinde ise %90'ını unuturuz. Buna rağmen şunu unutamadım dediğiniz bir rüyanız var mı?
Unutamadığınz iyi veya kötü rüyalarınız/ kabuslarınız var mı anlatır mısınız?
Yillar önce bir rüya görmüştüm, kabus daha doğrusu. Sonra uyandığımda yani başımda rüyamda gördüğüm kız oturuyordu küçük bir kızdı. Sonra gözlerimi kapatıp açtım ve kayboldu. Rüyadan sonra halisünasyondu ama çok korkunçtu
Unutamadığım rüyalarım genelde hep kötü rüyalar olur. İyi olan çoğu rüyamı unuturum. Kötü rüyalarım kategorisine göre çoğunlukla kıyamet rüyaları olur. Rüyamda kıyamet kopar. Onun haricinde bir iş tip daha rüyam var bende kalsın. Her ay düzenli gördüğüm rüyalar. En kötü rüyam zaten kıyamet sahnesi. Anlatamam yani gerçek gibi. Kıyameti yaşadım diyebilirim. Yerden çıkan bir ateş beni içine çekiyor. Her yer kızıl. Gökyüzü delinmiş. Deprem oluyor. Bu bana bir işaret. Allah'ın bir işaretidir biliyorum. Mesela bir rüyamda üzerime doğru ateş geliyordu. Tam bana değeceği sırada ateş aniden söndü. Bu da bir işaret. Ateşin üstüme gelmesi, ama tam değeceği zaman ateşin sönmesi ve kurtuluşum... Hayıra işaret ve umarım hayırdır.