Astroloji & Burçlar Ne dolunaydı ama? Çok sert geçirdik! Sen de fark ettin mi? Neler yaşadın? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ne dolunaydı ama? Çok sert geçirdik! Sen de fark ettin mi? Neler yaşadın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Güzel geçti kesinlikle 1 0 Yorumla
AsilayO1 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% Başak +1 yıl Fark edilmeyecek gibi değildi etkisini ebemizi göstererek gösterdi. 1 0 Yorumla
history10 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% Aslan +1 yıl Fark etmemiştim. Demek bütün olanların sorumlusu dolunaydı. ): 1 0 Yorumla
Serenay78 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% Koç +1 yıl Hep astrolojik hadiselerden haberim olurdu o kadar yogunumki hiç haberim olmamış dolunay ne zaman olduki. Hic bir yan etki görmedim aslında 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Dolunaydan mıdır nedir güzel bir ay olmadı kabul. 1 0 Yorumla
Sevgilikiz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Aslan +1 yıl Gayet iyiydik Dolunay biti diye mi böyle oldu acaba :'( 1 0 Yorumla
EylülMavi22 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% Yengeç +1 yıl Kesinlikle, çok gergindi benim için 1 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 Akrep +1 yıl Bize sert geçirdiler sadece bunun farkındayım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel geçti kesinlikle
Fark edilmeyecek gibi değildi etkisini ebemizi göstererek gösterdi.
Fark etmemiştim. Demek bütün olanların sorumlusu dolunaydı. ):
Hep astrolojik hadiselerden haberim olurdu o kadar yogunumki hiç haberim olmamış dolunay ne zaman olduki. Hic bir yan etki görmedim aslında
Dolunaydan mıdır nedir güzel bir ay olmadı kabul.
Gayet iyiydik Dolunay biti diye mi böyle oldu acaba :'(
Yo hiçbir şey fark etmedim
Yoo ben farketmedim
Kesinlikle, çok gergindi benim için
yok normalden farkı yoktu..
Bize sert geçirdiler sadece bunun farkındayım
Stres yoğunluğu
Gördüm de pek etkisi olmadı
Dün gece uyuyamadım
görmedim
Sert geçiyor.
Fala inanmıyorum.