Bilinçli anneliği temsil eder Kadınlara has naz , dirdircilik, detaycilik gibi şeyleri temsil eder. Ev çekip çevirmek Başak burcu özelliğidir. Çalışan kadını Başak burcu temsil eder.
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Sizce astrolojideki en kadınca burç hangisidir? Hangi burç bütün kadınları temsil edebilecek en kök özelliklere sahip sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Akrep. Erkeklere sor, ilişki yaşadıkları kadınlar arasından en unutamadıkları kadın, akrep olmuştur.
Akrep karanlık duyguları temsil eder.
Cinsel suçlarda Akrep burcunun konusudur. Bu burç bütün kadınları temsil edemez.
İsmi sebebiyle başak burcunu yakıştırıyorum ama burçlara inanmıyor ve bilmiyorum
Evet Başak burcu zaten
Burcun simgesi bile kadındır
Terazi.
Başak burcu bakireliği temsil eder
Ee? Bakire kadın, evli kadın
Anne ,
Hepsini temsil eder. Bakirelikten kasitta kaprisli nazlı bir enerjidir tıpkı kadınlarda olduğu gibi
Evet öyle diyorum ben de
Ama anaç burç hiç değil
Bilinçli anneliği Temsil eder
Tam aksine
Anneler, dadilar, hemşireler, öğretmenler vs konusudur
Oğlak, başak
Başak daha çok. Oğlak eril tarafi ağır basan bir burç.
Oğlak dişil grupta
Disil ama dişil burçların en erili
Enteresan, ben başak burcuyum. Açıkla hele
Bilinçli anneliği temsil eder
Kadınlara has naz , dirdircilik, detaycilik gibi şeyleri temsil eder. Ev çekip çevirmek Başak burcu özelliğidir. Çalışan kadını Başak burcu temsil eder.
Ayrıca burcun simgesi kadındır.
Peki bu dediklerini kabul edersek başak burcu erkeği tercih edilmez bir erkek modeli mi oluyor yani?
Yok niye olsun
Başak burcu erkeğinin karakterine düşen de çok kadın vardır ama o düşenlerde genelde güçlü kadınlar olur.
Hmm Anlıyorum.