Seviyorum sevgılım ikizler burcu niye önyargı var anlamıyorum herkes bana o seni aldatır dedi en başta adam kafasını kaldırıp kimseye bakmıyor dengesizliği var az kendi haline bırakınca öyle güzel geliyor ki 😊
Arkadaş olarak severim, kafa dengi insanlar fakat ilerisi sıkıntılı oluyor genelde. Muhakkak hepsi öyle değildir, diğer her burç gibi. Benim ki genel bir çıkarım sadece.
O bende de oldu yükselen akrep olduğumu bilmezden önce akrep kadınlarını sevmezdim ne zaman ki yükselen akrep olduğumu öğrendim şimdi gurur duyuyorum bunla hfdgj
Şimdi çooookk kinci, sert, kuralcı, faşist bi tarafım var bu akrep yüzünden, kendi burcum da balık düşün yani yaşamımı ve ilişkilerimi ne kadar zorlaştırdığını😂😂 keşke laylaylom burçlardan biri olsaydım neme lazım bu kadar duygusal yük
Bende teraziyim şimdi bir yandan terazinin güzel oluşu bir yandan akrebin çekiciliği insanlar duyunca bir wow oluyor ayrıca terazi oluşumdan dolayı bir flörtözlük var ama akrep beni sadakatli yapıyor terazi burcu da akrepte çok istekli bir burç jsjskhsj
En yakın arkadası m ikizler iyi anlaşıyoruz ama sevgilim vardı dayanamadım gerçekten tutarsız bi gün ölüp bitiyo bigğn başka bişey bigün başka nişey diken üstünde yaşıyosun saldım bende onla mı ugraşcam
Doğum tarihin ile kaydoluyorsun ya siteye, doğum ayını hangi ay girdiysen senin burcunu o aya göre koyuyor. Sen doğum tarihinde ayı Ocak başı ya da Aralık sonu girdiysen oğlak burcu olarak gözükürsün. Muhtemelen yanlış girdin.
Aşırı çekici, zekiler ama beyinlerini hep kötülük için kullanıyorlar bu yüzden pek hazzetmem😃 Çok özgüvenliler ve o özgüvenleri sayesinde istedikleri herşeyi başarıyorlar buna da sinir oluyorum
Pek anlamam burçlardan kişinin kendisine bakarım kendi burcumu bile özlliklerini bilmem sadece sorulursa mal gibi suratına bakmiyim diye öğrenmiştim burcumu ve yükselenimi öğrenmiştim :D
İkizler Burcu'yum yükselenim boğa burcumun özelliklerini taşıyormuyum bilmiyorum burçlar konusunda hiçbir bilgim yok ama aslan ve koç burçlarıyla çok iyi anlaştığım kesin.
Kız kardeşim var aramızın açık olduğu. Şu an babamla yaşıyorlar. İşten gelince bazen konuşmuyorlarmış bazen keyfi yerindeyse babama “ eyüüüp napıyorsun “ diye sesleniyormuş.. 😁