Astroloji & Burçlar İkizler burcunu seviyor musunuz 😄? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Benim en sevdiğim burçlardan biri, ikizler insanlarini çok seviyorum genelde baya eğlenceli oluyorlar Siz sever misiniz ikizler burcunu? İkizler burcunu seviyor musunuz 😄? Cevapla Sevgi Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Yükselen ikizler çokta severim burcum terazi ve yukselenimin ikizler olması harika bence 0 0 Yorumla
OğlakBurcuErkeği Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% Oğlak +1 yıl Ben bayılırım vakit geçirmeye ama kesinlikle arkadaş olarak 0 0 Yorumla
KaraDağlı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Başak +1 yıl Hmm, düşünmem lâzım 🤔 neyse sevdim hadi bakalım 😌 0 0 Yorumla
-Yenilerdenbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% Oğlak +1 yıl Kızları değilde erkeğini sevmem 0 0 Yorumla
cituss Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 32% Koç +1 yıl En sevmediğim burç tam bir ruh hastası oluyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ikizler burcu canımdır knka :=) ogrencımısın sen 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ıkızler burcu bı sevgılım vardı bıraz karmasıktı ama yınede ıyıdydı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senın kendı burcundamı ıkızler peki Yorumla
herkulkızı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% Koç +1 yıl yaş kaç knkam :=) 0 15 Yorumla Bir_____BƏÝ Oğlak +1 yıl 18 ikiz🤣🤣😅 Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla herkulkızı Koç +1 yıl @Bir_____BƏÝ sana demedım defol yaa Yorumla herkulkızı Koç +1 yıl kıza sordum Yorumla herkulkızı Koç +1 yıl @soran ıkızler burcu ıcın canımı verırım ben :D Yorumla Bir_____BƏÝ Oğlak +1 yıl O1rspu çocuğu kufur mu ettik Yorumla Soran +1 yıl Sizin burcunuz ney :D Yorumla Bir_____BƏÝ Oğlak +1 yıl Benim daşak Yorumla herkulkızı Koç +1 yıl @Bir_____BƏÝ @soran su ıtoglu ıtı engellermısın lutfen Yorumla herkulkızı Koç +1 yıl @soran su serefsız malı engellermnısın Yorumla Bir_____BƏÝ Oğlak +1 yıl Sensin o itoglu it o1. ç.. ç Yorumla herkulkızı Koç +1 yıl @soranneyse ben gengelledım serefsız ben de balık kadınıyım ıkızler ıcın canımı verırım ama :D Yorumla herkulkızı Koç +1 yıl cok sevıyorum ıkızlerı Yorumla Soran +1 yıl @Bir_____BƏÝ anneni ters düz ederim senin terbiyeli konuş şerefsizlik yapma :DD Yorumla herkulkızı Koç +1 yıl @soran saol valla arkamda durdun cok saolll :))) iyikı varsın Yorumla
Sherlockc Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Yay +1 yıl Nefret edilesi 0 4 Yorumla literallyfake Yengeç +1 yıl Hadi lan ordan Yorumla Sherlockc Yay +1 yıl @literallyfake noldu ikizler zorunamı gitti Yorumla literallyfake Yengeç +1 yıl Gitti anam Yorumla Sherlockc Yay +1 yıl @literallyfake güzellik burç murç hikaye çok takılma öylesine dedim alınma hemen sjjsjsjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yükselen ikizler çokta severim burcum terazi ve yukselenimin ikizler olması harika bence
Ben bayılırım vakit geçirmeye ama kesinlikle arkadaş olarak
Hmm, düşünmem lâzım 🤔 neyse sevdim hadi bakalım 😌
Kızları değilde erkeğini sevmem
En sevmediğim burç tam bir ruh hastası oluyorlar
ikizler burcu canımdır knka :=) ogrencımısın sen
ıkızler burcu bı sevgılım vardı bıraz karmasıktı ama yınede ıyıdydı :D
senın kendı burcundamı ıkızler peki
yaş kaç knkam :=)
18 ikiz🤣🤣😅
19
@Bir_____BƏÝ sana demedım defol yaa
kıza sordum
@soran ıkızler burcu ıcın canımı verırım ben :D
O1rspu çocuğu kufur mu ettik
Sizin burcunuz ney :D
Benim daşak
@Bir_____BƏÝ @soran su ıtoglu ıtı engellermısın lutfen
@soran su serefsız malı engellermnısın
Sensin o itoglu it o1. ç.. ç
@soranneyse ben gengelledım serefsız ben de balık kadınıyım ıkızler ıcın canımı verırım ama :D
cok sevıyorum ıkızlerı
@Bir_____BƏÝ anneni ters düz ederim senin terbiyeli konuş şerefsizlik yapma :DD
@soran saol valla arkamda durdun cok saolll :))) iyikı varsın
Yani sevecen oluruz (:
Hayır.
Evet ikizler candır 😂
Hayır
Nefret edilesi
Hadi lan ordan
@literallyfake noldu ikizler zorunamı gitti
Gitti anam
@literallyfake güzellik burç murç hikaye çok takılma öylesine dedim alınma hemen sjjsjsjs