Erkek arkdsm boğa bn koç burcuyuz. 5 aydır knustuk izne geldi ilk kez yüz yüze geldik görüştük falan gayet iyiydik bn biraz fazla darladim bunalttım sevgiden soğuttun dedi ayrılmak istedi ben buluşalım bi dedim buluştuk ve barıştık snra eve gelince ben sıcaklık hssedemedgm içn aradm ayrılmak istiyorum kabul ediyorum dedim oda braz sorguladı falan bitti ve ben 5 6 gün snra evine gittim ailesiyle falan tanstrmisti. Eve gidince yine knustum ettim barıştık hani bunaltmis darlamış olablrm zamanla brbrimizi tanıyarak bu yolda yurucez dedim. Ertesi gün kendi buluşmak istedi buluştuk ve diğer gün görev yerine gitti. Smdide biraz soğuk gibi. Nye böylesin dedim ben yine aynıyım araya soğukluk girdi heralde ondan dedi. Napmaya calisiyo blmiyom? Sizce sebep ne ne istiyo
Güncellemeler
+1 yıl
Acil lütfen?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen biraz dengesiz tavırlar sergilemişsin maalesef bundan da kaynaklı.
Ayrılmak isteyip sonra ailesiyle tanışmaya mi gittin
Yok ailesiyle önce tanıştırdı. Eve gittim ya hani ailesi benide biliyo demek istedm
Evet o istemiş başta ama kabul etmişsin
Sonra ailesiyle tanışmışsın
Ama muhtemelen onun da kafası karışık
Ailesiyle en basta tanıştım ilk zamanlar. Hiç ayrılmadan önce..
Sevmese şu an ayrılır mı?
Bu arada boğa erkeği sevdiği zaman ayrılmak falan istemez peşini bırakmaz çünkü.. yine de burçlara bağlamak şu an saçma olur
Söyledim kalbin benim icin atmıyorsa soyle biliyim dedim. Yav gene sacmalamaya başladın dedi.
Sevmese durmaz bi şekilde ayrilirmiydi
Durduk yere desen belki saçma olabilirdi ama sizin aranızda bir ayrılık olmuş bu yüzden dediğinin saçma olduğunu düşünmüyorum ve sevdiğinin duygusal tavırlarına katlanmayan bir boğa burcu yok
Ya seni sevmiyor ya da burca bağlamak oldukça mantıksız.
Ama yine de sana açıklama yaptığı halde sen hala sorguluyorsan verdiği için böyle davranıyor olabilir
Açıklama yaptığı için****
Ayrılmak isteseydi Şu an bitirirmiydi
Ya boğalar çok çabuk ilişkiyi bitirip ayrılacak insanlar değil bağlandıklarında ayrılmaları zor oluyor ama eğer kafaya sizi bırakmayı koymuşsa öyle bir bırakır ve geri dönmez ki aklimiz şaşar
Yani o zaman da geri döndüremeyebilirsiniz
Ama bunun için de ciddi bir durum olması lazım
şu an yok sanırsam
Siz yine de darlamayın onun açıklama yaptığı şeylere fazla burnunuzu sokmayın
Kaba olmayın asla
Kendiniz olun doğal olun düşünceninizi de paylaşın samimi içten olun
Abartmayın, üstüne gitmeyin
Hiçbir şeyi gözüne sokmayın
Boğalar koçların dominant olmasına da izin veriyor bu arada
Alışkanlıklarına da bağlılar.
Sizi ciddi anlamda seviyorsa kolay kolay bırakmaz.
Ama zaten hiç sevmemişse çokta umursamaz bir erkek
Bana hep ayrılık diye bsy yok seni gebertirim derdi. İzne geldim ilk 3gun beraberdik sonra ben arkadaşlarının yanında çok aradım çok bunalttım. Sanki sevgili degl evliyiz dedi bunaldı bunaldı bnde hala devam edince ayrılmak istedi ama barışmaya gidince de barıştı. Hani yok bitti gitti demedi.
Çok bunalmayın herkesin bir hayatı var hoş karşılanmıyor
Ki muhtemelen o da kendi hayatından taviz verip orada bile size zaman ayırmaya çalışmıştır
Egerki beni istemeseydi bi şekilde bitirirmi yoksa benim bitirmemi mi bekler soğutmaya çalışarak?
Hiç soğutmaya falan uğraşmaz sabreder sabreder bıkar usanır ve umudu kalmazsa kendi bitirir
Yavaş karae veriyor zaten boğalar son karadı vermesi hızlı olmuyor
Biraz soğuk gibi. İlişkiyi sizce ben bitiriyimmi. Hani beni sevdiğini düşünmüyorum soğuk davranmaya devam ediyosun tamam bitsin deyimmi?
Eğer sizi sevdiğini düşünmüyorsanız o ilişki içinde olmak sadece sizi yıpratır hatta sevmiyorsa çabalarınızı bile görmez.
Aşkım falan diyo ama nadir diyo. Ben söyledim 3 5 kez. İlişkide sorun var mı dedim yok dedi. Ben seni itekliyomuyum dedim yoo dedi niye böylesin deyince de araya soğukluk girdi heralde ondan dedi. Bende anlamadm istiyomu istemiyomj
Açıkçası çok iç açan cevaplar değil ama belki de hayatında yolunda gitmeyen şeyler vardır.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!