boğa burcu erkeği aşkta kaçmayı sever mi? ilgi gösterip gösterip birden kendini çeker mi? boğa erkekleri bir el atın. bunu yapıp daha çok mu aşık edeceğini düşünür? ben de akrep burcuyum çok inadım kaçanı kovalamam
Cevabın nedir?
Boğa burcuyum, aşka değil sevgiye inanıyorum...
kişiye göre davranış şeklim değişiktir her zaman, seviyor isem kaçmam dururum yerimde. Kaçmak isteyen olursa kapıyı ardına kadar açarım gidişini zevkle izlerim. Gidenin ardından o kapıya mühür vurur bir dahada içeri almam👍10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılboğa burcu erkeği genelde duygularını belli etmez, seni seiyodur ama öyle atak davrnamaz o da sana kaçıyor gibi görünür..
2132 Yorumla
Soran+1 yılşu anda tam onu anlattın desem. ya sıcak ya soğuk ortası yok
- +1 yıl
kendimden biliyorum. Onun gönlü ne zaman sana yakınlaşırsa artık.
Soran+1 yılhiçbir şey yazmadan sadece bekliyorum zaten
- +1 yıl
o tehlike de var, sen yazmazsan o da yazma..
Soran+1 yılen son ben yazdıysam?
- +1 yıl
ya bir bahane bulup yazacaksın yani konu falan açmak gibi ya da tatlı dille bir sitemkarlık yapacaksın..
Soran+1 yılof hiç beceremem tatlı dille nasıl sitem edebilirim ki? yardım et :D 2 hafta oldu yazmıyor belki konuştuğu başka biri vardır diye yazmaya çekiniyorum Allah biliyor ya :(
- +1 yıl
2 haftadır yazmıyorsa o adam seni unutmuştur bile ya ya da soğumuştur.. Ne yapıyosun ediyosun hiç sesin çıkmıyor gibi bir giriş olabilir. Birkaç günlük olay değil..
Soran+1 yılen son ben saçma bir bahaneyle yazmıştım hatta hafiften de flört etmişti benle unuttuysa kendi bilir ben daha da yazmam. zaten unutup soğuduysa şimdi yazsam da adam için bir şey ifade etmeyecek demek :(
- +1 yıl
o da haksız olsa sende 2 haftadır yazmadığın sürece onda da bu düşünceler oluşabilir. Demek kız benden hoşlanmıyor ama yine de yaşamadan bilemeyiz. O günkü yazışmadan mı flört oldu onu anlamadım..
Soran+1 yılama en son ben yazdım yine de benden hoşlanmıyor demez heralde ya çok sıcak konuştum okuluyla ilgili bir şey sordum bana daha önce anlattığı için. bak kız unutmamış sordu en sonda o yazdı demez mi erkek ya? biz kızlar deriz valla
Soran+1 yılflört ondan öncesinden var
- +1 yıl
aranızda hukuk varsa arkadaşlık varsa halini vaktini sorman gayet doğal.. Zaten direk mesaj vererek girmeyeceksin olaya nerelerdesin kayboldun gittin gibi esprili dille bir yaklaşım olması daha doğru.. Zaten çıkma etme olduysa yakınlaşma olduysa bu da çok normal..
Soran+1 yılarkadaşım tanıştırdı daha buluşmadık farklı şehirlerdeyiz zaten. arkadaşımın da başka dertleri var bunla meşgul etmek istemiyorum. daha görüşmedik ilk başta çok konuşurduk yazın ama ben mezun oldum onun okulu hala devam ediyor şimdi okula gidiyor. en sonda ben yazdım belki baska bir kız var diye çekincem de yazamıyorum.2 hafta önce resmen flört etti ama benle of çok karmaşık :(
- +1 yıl
kızlar tatlı dillidir ne yapıyosun bakalım diye bir giriş yapabilirsin. Zaten ordan da bişey çıkmazsa unut gitsin adamı.. Sezersin bunun bende gönlü var mı bişeyler olur mu diye..
Soran+1 yılyine ben yazmak istemiyorum ya. kesin başka kız var bence bak sen de erkeksin en başta deli gibi yazan adam niye hiç yazmıyor şimdi 😢
Soran+1 yılben de şeyden korkuyorum başka kızla da konuşuyorsa sazan gibi araya girmek istemiyorum ama whatsappta da pek online olmuyor anlamadım
- +1 yıl
eğer yine sen yazıpta o yazdığında deli gibi yazmasını kastediyosan senin sesin kesildi diye yazmıyodur ama o da arada yazıyorsa arada şimdi yazmıyorsa biri olabilir evet. Sende hangisi?
Soran+1 yılolayı kısaca özetliyim özelim ortaya döküldü zaten :D iyi oku bak valla sen aklı başınsda bir erkek gibi konusuyorsun kime sorsam dalga geçti benle. arkadaşım bizi tee yazın tanıştırdı çıkma durumumuz yoktu hatta bu tanişmak istemiş benle. neyse faceden ekledik birbirimizi.2 ay faceden konuştuk no. mu ister gibi oldu ben yanaşmadım vermeye.2 ay böyle konuştuk sonra ben face i kapattığım için veriyim no. mu dedim o kurban bayramı zamanı verdim no. mu faceimi kapattım. faceden hemen hemen her gün mesaj atan adam no. mu aldı haftada 1 falan yazdı, ben de arada yazıyordu işte. ama whatsappa çok girmiyor face e daha çok giriyor. son 2 haftadır da durum dedigim gibi işte. şimdi de hayatında biri vardır diye korkuyorum :(
- +1 yıl
özellik bişey yok ki ortada :D bunun watsapla ile bir yakınlaşması yok anlattığına göre. Hep watsapta olup sana yazmasa bişeyler ters gidiyo olurdu ama bunun hayatında biri olacağını sanmıyorum. Sen faceden çekilince o da ortada kalmış telden de yanaşmamış sana.. Sevgili olan adam watsaptan çıkmaz..
Soran+1 yılevet zaten whatsppi da kullaniyor demek pek ama dediğim gibi en son ben yazdım ya çok çekiniyorum yazmaya yine ya benden soğudu mu acaba?
Soran+1 yılkullanmıyor pek demek istedim
- +1 yıl
emin ol watsap kullanmayan bir erkekle kızlar yapmaz. Konuşmadığın zamanlar illa biyerden konuşacaksın nrden olacak bu watsaptan olacak. O yüzden bu sen faceden çıkınca bunun ilgi alanından tamamen çıkmışsın gibi duruyor..
Soran+1 yıldemekki benden çok hoşlanmamış whatsappa girerdi benle konuşmak için o zaman. bir kere bikini üstü resim koydum whatsappa diye kaldır şunu deyip gülmüştü. şimdi de biraz dekolteli bir fotom var ama cok açık değil yani ona mı sinir oldu yazmıyor acaba of?
- +1 yıl
dekolteli resim değil de bikinili fotonun bide alt taraf gözükür halde ki resim ise erkek o durumdan hoşlanmaz tabii ki.. Zaten gülerek söylemesi aranızda bişey olmadığının kanıtı yoksa seni sahiplenme düşüncesinde olsa kızarak bu ne ya kaldır şunu lütfen der.
Soran+1 yılbir kaç kere de ben habire ona baktığım için onu online yakaladım ama o da o sırada bana bakıyorsa ben de onlinedım whatsappta :D bir giriyorum al iste kız online, şu koyduğu fotoya bak falan bence öyle diyor 😂😂😂
- +1 yıl
bu kız paso watsapta online, bunun bir sevgilisi var moduna girmiş olmasın :D ama watsapa da bikinili resim konur mu ne yapmışsın :D
Soran+1 yılyok üstü sadece ya o bile tamamı değil bir tarafı ama o olaydan sonra yazmıştı kaç kere bana. öyle mi düşünüyor ki ya sevgilisi mi var diyodur çünkü hep güzelsin falan derdi bana biriyle konuşuyor kesin diyor mudur ki bak kafama takıldı. bir de benden 2 yaş küçük yani ben evliliğe daha yakın bir yaştayım :D
- +1 yıl
o zaman onu demesi gereksiz olmuş, ben boydan resim sanmıştım. Eğer sürekli watsapa giriyosa birisi kız erkek farketmez onun illa ki bir konuştuğu vardır. O algı oluşur karşı tarafta.. Ama senin büyük olmanda onun kafasında bişeyleri durmuşta olabilir, erkekler genelde direk kendinden büyük kızlara yakınlaşmazlar. Sen bide evlilik çağına girmişsin :D
Soran+1 yılbunu bilerek tanışmak istedi ama benle bir de daha görüşmedik ki evlilik gelsin aklına. simdi whatsappta resim paylaşmış 5 erkek cafedeler :D
Soran+1 yılpardon instagramda yanlış dedim. whatsapp diye diye kafam karıştı :D
Soran+1 yılkuzenlerinin yanına başka şehre gitmiş
- +1 yıl
hayır kafasında bu kız benden büyük olmaz algısı yapıştıysa sana ona göre yaklaşır. Seninle planı olsa bile aklında bu olmaz. Resim konusunda o kadar iddaalıyım diyosun yani :D akrep kızları hep kendine güvenleriyle ün yapmıştır, sende onlardansın :D
- +1 yıl
adam gezip tozuyor demek
Soran+1 yılya her yazdığında sıcak konuştum yaşımı bile bile 3 ay konuştu benle zaten bugün geçti kuzenleriyle gezmede zaten yazmam. bu çocuk aldı güvenimi ya güven müven kalmadı :D yalnız o da beni online görüp öyle mi düşünüyor ki? offf o zaman kesin kız yok diyorsun
Soran+1 yılvaz mı geçti ki benden? valka ona göre kenimi frenlicem hiçbir şeyine bakmıcam :(
- +1 yıl
konuşmak başka seninle vakit geçirmek başka. Benimde konuştuğum kız arkadaşlarım var ama onlarla hiç ciddi düşünmedim.. Niye güvenin kalmadı ki? Boğa erkeğiyle olmak zordur bunu kendimden biliyorum :D Zaten watsapta takılan biri değilse bunu düşünmemiştir ama gezip tozduğuna göre hiç yoktur diyorum..
- +1 yıl
2 haftadır ses seda yoksa illa bir uzaklaşma olur bir tarafta.. Bide senin son yazdığına bişey yazmadı da mı sohbet öylece kalakaldı? Eğer soğuk durduysa ya da yazmadıysa umutlanmaya gerek yok.
Soran+1 yılama flört ederek konusmak da kızı istemek değil midir zaten? :( benden vazgeçtiginden emin olsam yemin ederim frenlicem kendimi ne instasına bakcam ne whatsappına. akrep burçkarının da en nefret ettiği şey belirsizlik
Soran+1 yılçok sıcak konustu saat gecti zaten iyi geceler güzel kız dedi
- +1 yıl
kız erkek uzun süre konuşunca ister istemez illa flörtlük konuşma da oluyor cinsellikte oluyor. Farkına varmadan oraya kayıyor durum. O zaman bu dediğim boğalardan, içinde yaşıyor herşeyi. Dışarıya akıcılığı yok, birisi yazmadan yazmıyor. Hep karşı taraftan bekleyenlerden..
Soran+1 yılbenim iyice aklıma girene kadar hep kendi yazdı ama ya offfff. evet cinselliğe de geliyor malesef ama ben durduruyodum çok o konular acılmadan o da tamam düşündüm bitti der gülerdi. napcam ben şimdi buna kesin bir kanıya varsan da ona göre önüme baksam
Soran+1 yılvarsam da
- +1 yıl
boğanın en önemli özelliği inadını geçersek cinselliğe düşkün olmasıdır o da doğal.. Son bir hamle yapmadan bir kanaat getirmek zordur ama adam gezip tozduğuna göre kafası rahat duruyor. Eğer geziyorsa tabii o kuzenleriyle falan.
Soran+1 yılakrep de cinselliğe düşkün malesef ya :D ama iyice yüz bulmasın diye kapatıyorum o konuları :D ya işte zamanında hep o yazdı ya şimdi de diyordur işte hanımefendi ben whatsapp çok kullanmıyorum şimdi sen düşün mü diyor ki off. bendeki inatta fena. :(
- +1 yıl
evet onu da burdaki bir akrep kızıdan biliyorum :D bu da benim gibi biri yazmadan yazmayanlardan.. Bende öyleyimdir hayatta bir kıza yazmam, kız 1 ay sonra çıkıp yazsa o dönem içinde hayattta yazmam.. Aklımdadır o kız ama yazmam, bu da muhtemelen senden yine bekliyor gibi duruyor. İnat inatı kırar mı acaba, o da fena inatsa.
Soran+1 yılben buyugum insan buyugunu arar :D peki bu cinsellik konularını açtığında ben kapatıyordum yabu kızdan iş cıkmıcak diye uzaklaşmış olabilir mi?
- +1 yıl
hahahah aşkta meşkte büyük küçük olur mu ya :D senden cinsellikten kaçıyor, konuşmuyor bu kız diye uzaklaştıysa amacı farklıdır zaten.. Az önce dediğim gibi akrep kızı da cinsellikte fenadır ve burdaki bir kızdan biliyorum. Boğa erkeği akrep kızı bir araya gelirse bu konuda yer yerinden oynar.. Haa aklında hep cinsellik olabilir ama bunu nasıl düşündüğü önemli. Çünkü boğa
Soran+1 yılbeni sadece öyle görse fotoma karışır mı ama?
- +1 yıl
bu konu da paylaşımcı olamaz ki insan.. Sadece benimle işini görsün de bu konu da.. Hoş dediğine göre resimde de bişey yokmuş, adamın aklı direk alt tarafa mı kaydı nedir.
Soran+1 yılfena sapık bencede :D bir kere yine böyle 9 10 gün konusmadığımız oldu foto atmamı istedi attım eski resimlerden. tamam diğerlerini ben özledikçe at dedi yine o yazmıştı. simdi de az özleyim mi diyor nedir anlamadım ki ilk defa boğa erkeği girdi hayatıma
- +1 yıl
aynı ben :D dediğim gibi boğa erkekleri ile uğraşmak zordur, kendimi gördüm onda.. Boğalar özlenmeyi, aranmayı, değer gösterilmeyi sever zaten..
Soran+1 yılyalnız karşısında da akrep, dediğine göre güzel ve evliliğe daha yakın bir kız var :D en başta alıştırdı o zaman arayıp sormaya şimdi de ben arıcam diye bekliyor. doğru muyum?
- +1 yıl
akrep kızlarını da biliyorum, boğa erkeğinin tam aradığı kız tipidir akrep kızı :D aynen öyle, boğa erkeği kolay kolay yazmaz, içi içini de yazsa yazmaz..
Soran+1 yılaynı ben yaaa off. ben 5 yıllık sevgilimi unuttum lan haddini bil yazmak istiyorum. ne diyor bu salak der :D cidden evlilikten döndüm resmen bunları bilse şansını zorlar mı acaba sayın boğa burçları? :D
- +1 yıl
onu şimdi değil de bir başlasan sohbete o zaman de, özgüveni olan kızları severiz :D evlilikten niye döndüğüne bağlı yani konu hoşuna giderse tabii şansını zorlar hanımefendi :D
Soran+1 yılaynen o konular hiç açılmadı eskiler falan. bana bir kere ben karşımdaki kadının benden önce aşkı, acıyı yaşamış olmasını isterim demişti. sanki bu işleri bilen yani aşk meşk olaylarından anlayan kadın istiyor adam benim de büyük oldugumu biliyor. garibimin ne beklentileri var acaba? :D
- +1 yıl
cinsellik beklentisi olduğu kesin :D odun kız istemiyorum diyor sanırım, aşkı meşki bilsin benimle eğlensin etsin maceralara falan atılsın, hayatımızı yaşayalım gibi :D sen bunları verebilir misin? :D
Soran+1 yılkesin yatıcak kız bekliyor canım onu istemeyen erkek var mı ki? onu benden bulamaz hele ki benim 2 hafta içimi yeyip o hakkını kaybetti :D
- +1 yıl
boğa erkeğine uzaktan da yeter o işler :D yeterki dizginleyecek birini bulsunlar. Bu dediklerini bir bilse zaten önünde diz çöker tövbe eder :D
Soran+1 yıl5 yıllık sevgilim olduğunu evlilikten döndügümü bilse iş var bunda fiye her gün arar demi :D
Soran+1 yılama diyorum ya bilmeyecek böyle giderse :( ona kaç kere daha önceleri de senle konuşunca mutlu oluyorum dedim faha napıyıym ya
- +1 yıl
niye iş var desin ki :D içeriğinde bilinmesi gereken şeyler mi var ki..
Soran+1 yılya o muhabbeti açan insan kafada hp o olduğu için onu da öyle sanır
- +1 yıl
o da tam öküzün önde gideniymiş arkadaş. bir kız bana diyecek bunları eğer içimde ciddi bişeyler varsa o kızı bırakmam..
- +1 yıl
erkekler öyledir zaten bide üstüne boğa olunca daha da olasılık tabii..
Soran+1 yılkesin başka konustuğu var bence. ben de 2 ay nomu vermedim hep faceden konuştuk belki şimdi de no. sunu vermeyen faceden bir kız vardır :(
- +1 yıl
zor kızlar iyidir, öyle şap diye 2 günde bir kız nosunu veriyorsa sıkıntı vardır. Öyle kızla eğlenilir seninle değil. Senin yaptığın çok normal, yoğurdu üfleyerek yiyorsun. Ayrıca biri olduğunu sanmıyorum.
Soran+1 yılinstada falan da öyle dikkatimi çeken bir kız olmadı zaten zma bilinmez ki :( eee napcam ben buna aramak istesem de aramam kesin kendimi biliyorum :( en korktugum tüh keşke yazmasaydım demek :(
- +1 yıl
ondan da beklersen zor bu iş, o zaman nereye kadar bekleyeceksin ki? Hoş adam sıcak yaklaşırsaki yaklaşacaktır diye tahmin ediyorum tüh ya demezsin.
Soran+1 yıl1 ay sonra yazsam :D bir süre whatsappta foto falan değiştirmesem beni hiç online görmese merak eder mi ki? simdi paso foto değiştiyiroum belki bakıyor hep c. ici bu kız ne yazıcam ya diyor
- +1 yıl
ha 1 ay sonra ha şimdi ne farkeder :D bu eğer benim gibi duygularını belli etmeyen bir kız yazmadan yazmaz tipinde biriyse istersen çırılçıplak resmini koy yine yazmaz :D
Soran+1 yılama ilk o belli etti hep. sen kızla tanışıp onu en başta ilgi manyağı yapıp sonra çekilir misin? :(
- +1 yıl
yok o kadar psikopat değilim. Ama sana son yazışmada sıcak yaklaştığında bir kız yoktur herhalde hayatında. Orda ne olduysa oldu bir anda kesildi bağlantı.. Boğa erkeğinin de en önemli özelliği bu zaten.. Kolay kolay yazmaz.
Soran+1 yılvalla bu dediğin ilk 2 ay hiç geçerli değildir ben 1 yazarsam o 3 yazardı :( ben y. lisans yapıyorum tez falan araştırmalarım oluyor hep ondan mı çekiniyor ki anlamadım ki meşgul kız ders calışıyor mudur diye?
Soran+1 yılher yönden ofsaytım cocuğa belki de y. lisans yapıyorum, hep whatsappta çevrimiciyim halbuki ona bakıyorum, yaşım büyük :D
- +1 yıl
yok canım hayatta öyle şeyler gelmez aklına.. Bunda oluşan kız yazmazsa yazmama hastalığı mevcut sanıyorum. Yoksa durup dururken bir kızdan niye uzaklaşsın?
- +1 yıl
bu kız öğrenim olarak yüksek kapasite de bide yaşı büyük diye mi kaçtı nedir :D
Soran+1 yılbemce buna da biri yazma olum diye akıl veriyor :D
- +1 yıl
hangi akılsız o :D kız hem eğitimi iyi hem akrep kızı hemde sende niyeti var, allahtan belasını mı istiyor :D
Soran+1 yılya da olum bu kız yarın bir gun evlenelim diye senin darlar sen daha hiç bir şey yasamadın bu kız feleğin çemberinden geçmistir uzak dur da diyor olabilurler bu da bir ihtimal :D
- +1 yıl
o çemberinden geçtiğine nasıl varıyolar ya :D zaten kendi demiş geçmişte kızda onu severim bunu severim diye.. Onun hiç sevgilisi olmamış mı da yaşamamış aşkı meşki :D
Soran+1 yılooo çookkk olmuş. nick bulunamadı arkadaşım ben yazmıyorum ya valla köpek gibi istesem de yazmıcam sadece whatsappda takılmıcam, foto falan değiştirmicem valla ya ne yazıyım ki yine geçen sefer bahane buldum yazdım yine ne bulucam.
- +1 yıl
O zaman o da çemberden geçmiştir. Senin de inadın inat desene, arada onun da yazması lazım hep kız hep kız olmaz. Ama bu oralara buralara gidiyosa kafası yerinde herhalde..
Soran+1 yılbiraz önce bir yazı okudum bir sitede bir erkek istese her şyi yapar yazmışlar. bir kızı istesein yeter ki hiç yapamayacağı şey yok diye. gerci bir kere gelmeye niyetlendi de ben yüz vermemiştim ama onun üzerine çok konuştuk yazdı bana ona bozuilması değildir olay yani. ve beni hiç aramadı biliyor musun? sesimi bile bilmiyor insan bir merak eder belki de niyeti yoktu en başta güzel dedi konuştu telimi falan verince belki bir şeyimden sıkıldı ne biliyim yazmıcam ama tek bildigim bu
Soran+1 yılbu gelmeye niyetlenme olayı biraz başlardaydı
- +1 yıl
ben 2 sene bir kızla yazıştım bir kere bile sesimizi duymadık, bu ben olmasın :D ama bu çok içine kapanık çekingen biri anlaşılan. Senin neyinden sıkılsın? Anlattıklarına göre gayet tatmin edici bir kızsın, aklı başındasın. Bir erkek bu tarz kızlara ilgi duyar zaten tersin de kullanmayı düşünür.
Soran+1 yılhahahaha yapma 32 yasındasın demi? o zaman degilsin o 24 yaşında :D he sesini duymamasına takılma diyorsun :D
- +1 yıl
32 yaşında 24 gösteren biriyim diyeyim :D normalde evet anormal bişey bu, kızla uzun süredir konuşuyosan niye sesini duymak istemezsin? ama bu yaptıklarının yanında normal kalıyor.
Soran+1 yılyazmam demem de haklı değil miyim? :(
- +1 yıl
haklısın tabii, hep sen hep sen olmaz. Zaten olursa adam buna alışır ki muhtemelen yine bu senden bekliyor.
Soran+1 yılçok bekleyecek o zaman. peki sence biraz zaman geçince yazar mı?
- +1 yıl
bence düşük ihtimal.. Kendimi gördüm onda ona bakarak hayır diyorum..
Soran+1 yılbenim olduğum şehirde yılsonu ya da 2017 başı gibi bir isi olacak kesin gibi bir şey sence o zaman görüşelim diye arar mı?
- +1 yıl
arayacak adam bin kere arar zaten, biri pompalaması lazım onu bunları yapması için, akıl vermesi lazım. Senin konun geçtiğinde cesaretlendirmesi lazım.
Soran+1 yılvalla arkadaşım kendi dertleriyke meşguk su an ailevi problemleri var. bir de benim için konusmuşlar yani çok yakın degiller kız tanıştırdı çekildi baska da akıl verecek kimse yok :( unutmak zorundayım o zaman :( isteyen erkek 1000 kere yazardı
- +1 yıl
hiç mi konusu geçmez senin, ben olsam kızla böyle böyle bişey mevcut yaz çiz bişeyler yap derim. Kız boş değil allahtan belanı mı istiyosun derim, eğitimli hemde. Ama isteyip istememeye bakmamak lazım bunda konuştuğumuz gibi kişilik ile alakalı ama birisinin de buna akıl vermesi şart.
Soran+1 yılya böyle bir kızı arkadaşlarına, kuzenlerine anlatmısmısındir peki? kuzenleri de hep onla aynı yaşta acaba anlattı mı? erkekler birbirlerini dinlerler bu konuda
- +1 yıl
kızlara anlatmaz erkeklerde erkek arkadaşlarına ya da akraba diyeceğimiz erkeklere anlatırlar. Kızlara genelde kızla ayrıldık nasıl tekrar olabilir kızı nasıl geri kazabilirim diye konuşuruz, akıl alma yani. Karı kız muhabbeti geçtiğinde illa ki konun olmuştur seni öyle silip atacak durumda olduğunu sanmıyorum.. Ama karşı taraf ne dedi ya da dedi mi bişey onu bilemeyiz tabi.
Soran+1 yılisteseydi yazardı en başta saat 2 lerde uyudun mu? ufak tefek sapıklıklar yok sen yazdın diye pcde 15 sekmeyi kapattımlar falan. şimdi benim de bir seyler hissettiğimi anladı çantada keklik gördü. bence de başka kız yok ama nasılsa bu var diye bana karşı rahat. çözmüş müyüm?
- +1 yıl
öyle gördüyse kendi kaybeder, kızlar duygularını belli edemez mi? Bunun durumu biraz o biraz da kişilik ile alakalı.. Yoksa aklı başında hiçbir kız bunca zamandır yazmayan erkeğe gel ne olursan ol gel yapmaz zaten.. Hep kız adım atmamalı, biraz da erkekten beklemek lazım.
Soran+1 yılilk konuştugumuz zaman sana ilk lafım ilk ben yazdım demistim :d aklıma girmeye çalıstiğı zaman ettiği sözler ne değisrti isteyince nasıl guzel konusulurmus. ayrıca ben kendi halimdeydim o beni buldu. of aman daraldım :D bir süre instaya whatsappa bakmıcam. nasıl fikir
- +1 yıl
kendim hamileydim okudum o neydi be dedim bir an :D zaten erkekler arayıştadır herzaman onun bulması normal ama sonrası işte ne oluyorsa oluyor.. Zaten watsapa bakmıyormuş sen sadece instagrama yönel :D
Soran+1 yılhiçbir yerde görmese daha çok merak etmez mi?
- +1 yıl
tabii o da var, zaten instagram da foto falan paylaşmazsan ne oldu bu kıza falan der illa ki ama gelir mi sana tekrar o muamma..
Soran+1 yılne zor bu isler pes ediyorum ya gorucu usul evlencem hic ugrasmucam :D benim o eskusi ikizlerdi daha gicik burc yoktur diyodum. Allah boga verdi basima :D
- +1 yıl
hem eğitimlisin hemde güzelim diyosun sana görücü falan gitmez :D boğa zordur, her şekilde zordur. Çözebilene idare edebilene aşk olsun :D
Soran+1 yılakrep? ben kendime fazla geliyorum bazen :(
- +1 yıl
akrep erkeğini tanımam da kızını iyi bilirim, sizde öylesiniz bizim gibi.. Aslında herşeyiniz uyuşuyor boğa erkeğiyle. İnat, cinselliğe düşkün, asabi..
Soran+1 yıliki tarafın da aynı özellikleri olması bir cinsellikte işe yarıyor sanırım :D digerlerinin aynı olması kötü ikisi de geri adım atmaz
- +1 yıl
aynen öyle, o konu da tam bir votran oluşuyor :D diğer konular maalesef kötü bir özellik, onu da ben kendimden biliyorum. Bende değiştiremedim kendimi..
Soran+1 yılben de :( annem hep sarı damarın tuttu der :( of o zaman 2 hayırla oğuz beyi uğurluyoruz :D
- +1 yıl
sarışın mısın :D yok uğurlamayalım niye uğurluyoruz bekleyeceksin öyle hemen silip atmak olmaz. Birini bulana kadar iyi kötü otur bekle..
Soran+1 yılevet yeşil gözlüm bir de :) hahaha birini bulana kadar kenarda dursun :D
- +1 yıl
kız sarışın renkli gözlü üstüne tahsilli bide üstüne akrep kızı.. Adam brad pitt mi acaba böyle davranıyor :D bence o erkekliğinden şüphe etsin. Aynen öyle, kızlar zaten birini bulmadan elindekini atmaz, önce birini bulur ondan sonra mevcut erkeğe kıçına tekmeyi basar :D
Soran+1 yılesmer o da tam benim tpim ondan zaafım oldu sanırım :D beklemedeyim o zaman yazmazsa kendi bilir demek düser bna yetti gari :D
- +1 yıl
e tabii siz kızların da zaafı var illa ki :D ama bir erkeğin istediği her özellik var sende ne istemiş ne bekliyor anlamadım. Aynen öyle yaklaşacaksın, o olmazsa başkası olacaktır illa. Erkekler değil kızlar seçicidir herzaman bunu unutma..
Soran+1 yıltabi canım ondan niye yazmam diye direndiğimi anladın mı? :)
- +1 yıl
sen zaten üstüne düşeni yapmışsın daha önce bide boş bir kızda değilsin anlaşılan. Hem vasıf olarak hemde görünüş olarak. Ona göre de hareket etmek lazım.
Soran+1 yılyok oyle ovunmem hicbir zaman. cocugu begendim guzel muhabbet ettik. bunlari yapmayip ilgili davransaydi kucuk diye falan takilmazdim zaten ben buyuturdum onu :D ama sacma sapan aramazsa yazmazsa kimse de cemez yani icim rahatladi valla sagol :)
- +1 yıl
kadınlar ağzı laf yapan erkekleri sever, tercih eder sünepe erkeklerle işi olmaz. Valla böyle kızı bulmuş kendi kaybeder hiç kendini yiyip bitirme boş yere :)
Soran+1 yılya mesela seyi merak ediyorum. bir erkek zamaninda duzgun kizi elinden kacirip sonra iyisini bulamayinca ulan su kizda vardi diye o kacirdigini tekrar hatirlar mi? :)
- +1 yıl
mutlaka hatırlar. Yeri gelir eski sevgili ile yeni sevgiliyi mukayese eder. Ulan bu kız böyle yapmazdı bu öyle yapıyor şunun huyu şöyleydi böyleydi falan. Bunun yeni bir manitası varsa ya da olacaksa mesela ilerde mutlaka seninle karşılaştırır..
Soran+1 yılama beni hiç görmediyse?
- +1 yıl
sonuçta senin resimlerini görmüş, bir intiba illa ki oluştu ve yazıştınız da.. O yazışmalardan anlar ne tarz da bir kız olduğunu.. Bir kız çıkarsa illa karşılaştırmak kolay olur..
Soran+1 yılanladım. bu arada çok çok teşekkür ederim bu sitede ilk defa bu kadar uzun süre biriyle konuştum. her yazdığıma cevap verdiğin için, saçma sapan sorularıma da dahil :) cokkk sağol. Allah her şey gönlüne göre verir inşallahh :)
- +1 yıl
rica ederim ne demek :) saçma sapan soru göremedim valla hepsi hayatın içinde olan şeyler. Amin, inşallah senin içinde öyle olur :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim tekrar ben yatıyım artık şu cocuga karşı da kendimi biraz frenlemem lazım onu da farkındayım :) elden başka bir şey gelmez
- +1 yıl
akışına bırak herşeyi, zorla kendini kabul ettirme çabasına girersen kullanılırsın işte o zaman o yüzden geleceği adam varsa gelsin. Değişik bişeyler olursa burdan ya da özelden yaz merak ettim bende nereye gidecek bakalım :D hadi iyi uykular diliyorum..
Soran+1 yılhahaha tamam yazarım. bile vbile kaderi zorlamamak lazım geleceği olan gelir aynen :) iyi geceler :)
- +1 yıl
aynen öyle geleceği varsa buyursun gelsin :) iyi şanslar, iyi geceler tekrardan..
Soran+1 yılsağol tekrar :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
+1 yılBen kendim orjinal boğa burcuyum ve aşka kaçmayı değil aşkın kendisini sevmem sahsen Sakinliğimi hep korurum Benim için Sadakat önemlidir.
00 YorumlaBoga kacmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem