Aşk doğru ama bakımlı ve zeki erkeğe bakımlı erkek nasıl oluyor parayla oluyor parası olan erkek zaten zeki de oluyor babadan zenginlerden bahsetmiyorum kendi zekası ve alın teri ile kazanmış erkekten bahsediyorum😉 Diğer koclara para demişsin😂
Olursun olursun yaratıcı fikirlerle yeteneklerinin üzerine git ordan yükselirsin bak ben flörtüme küçük mucit diyorum çünkü ufak da olsa işime yarayacak şeyler yapıyor bana ve annesine oje kurutucu yaptı babasına bisikletin arkasına dişli çarklar bağlayıp motor tırpan mı ne onlardan yapmıştı keşke veterinerlik okuyacağına mühendislik okusaymış ama veterinerlik de çok güzel hayvanları doğayı seviyor her boş vaktinde boş arazilerde ağaçlandırma yapar mükemmel biri o çok zeki maşallah diyeyim de nazar deymesin baya övmüşüm cocuğu hjdjdkfkfkfkkfkf
Hummmm. Terazi demeeeek. Sen para için uğraşcan ama aşkı bulcksın. Sonra dicenki madem aşkı bulduk parayı bulalım. Bu seferde aşkını kaybedecen🙄😅 teraziden ne beklenirki dmdmdmd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kova
Sen de para olacak aşk sana göre değil devgili kovacık
Para da olmaz aşkta olmaz şansımız mı var ki
Bana göre aslında
Olur ya birgün olacak
Yengeç
Aşk aşk musmutlu aşk ❤️🤓
Koç.
Paraaa sana para versinler aşkını da satarsın 😅
Yok artııık😅
Var var 😏
Koç?
Aşk ❤️
Aşk doğru ama bakımlı ve zeki erkeğe bakımlı erkek nasıl oluyor parayla oluyor parası olan erkek zaten zeki de oluyor babadan zenginlerden bahsetmiyorum kendi zekası ve alın teri ile kazanmış erkekten bahsediyorum😉
Diğer koclara para demişsin😂
Her koça para dersem bize para kalmicek 🙄 Ndnddmmdnd
Ayrıca zekası olan herkes zengin olamıyor bakınız ben 😎🐃 dmdkkdmdmdmdmdmd
Olursun olursun yaratıcı fikirlerle yeteneklerinin üzerine git ordan yükselirsin bak ben flörtüme küçük mucit diyorum çünkü ufak da olsa işime yarayacak şeyler yapıyor bana ve annesine oje kurutucu yaptı babasına bisikletin arkasına dişli çarklar bağlayıp motor tırpan mı ne onlardan yapmıştı keşke veterinerlik okuyacağına mühendislik okusaymış ama veterinerlik de çok güzel hayvanları doğayı seviyor her boş vaktinde boş arazilerde ağaçlandırma yapar mükemmel biri o çok zeki maşallah diyeyim de nazar deymesin baya övmüşüm cocuğu hjdjdkfkfkfkkfkf
Ulan valla ne övdün enişteyi de, ben de atanmayı bekliyorum mdmdmdmdmd neyse mutluluklar anacım
yayy
ben soyliyim kariyer
Başka ne olacakki zaten 😅
Yengeç
Ayy zavallıımmm 😅😅 aşk tabiki ndmdmdmffm
Hahshsjaj niye zavallı oluyormuşum ya 😅 evet aşk ama ondan da bıktırdılar
Koç ♈
Sen paracısın. Para paraaaaaaa
Doğru:))
Biz bu işe bu sabah başlamadık 😎
Oğlak tabikide para
Aaaa bak sen kendi cevabını vermişsin. Bu yüzden ben de bir oğlak hanım istiyorum cidden. Para konusunda iyiler 👌😎
Boğa
Dostum aynı kaderi yaşicaz.
Ben de boğa ikiside yok ya 🙄😅
Ben genede Para diyorum dkmdmdmf
Aynen ikiside yok kurban bayramı geliyor ondan sanırım 😂😂
Dostum dedim ama yaşınızı görmedim pardon 🙏😬
Hiç sorun değil keyfine göre
Koç burcu
%70 para %30 aşk
Boğa
Hem aşk hem para 🤓🤓🤓
Terazi ✌️
Hummmm. Terazi demeeeek. Sen para için uğraşcan ama aşkı bulcksın. Sonra dicenki madem aşkı bulduk parayı bulalım. Bu seferde aşkını kaybedecen🙄😅 teraziden ne beklenirki dmdmdmd
Aşkı boşverde para olsa yeter bana, param olsun bi görücen kuruşunu koklatmicam ndnsn
Bu kızdan uzak durun erkekleeeer 🙄😅😅😅
Aslan
Sana aşk haram aslan burcu gıcık oluyom sana mdmdmdndnd
Tamam tamam; Aşk seninkisiii
😂😂Allah'ım ben ne yaptım ya
Suuuss beee egosu patlamış aslan burcu seni mfmdmdmdd
Yok o özgüven 😂
O zaman burcun niye aslan 🙄 Yakalayın sahtekar var mfmfmfmfmf
Ben masumum gayet de
Neyse aşkta kazanıyor muyuz şimdi
Taaam aşkta kazandırdım seni
Sanmıyorum ama peki