Bir milyon € ya da sevdiğin
hangisi? Para mı aşk mı:))**
ben aşk dedim ve sevdiğim, babam zengin 🤑 oldu:))**
ah şu temiz kalbim yokmu (:
Bir milyon € ya da sevdiğin
hangisi? Para mı aşk mı:))**
ben aşk dedim ve sevdiğim, babam zengin 🤑 oldu:))**
ah şu temiz kalbim yokmu (:
Aşk dedim ama aşk gerçek değil inanmıyorum artık Para ve aşk, farklı değerlere ve önceliklere sahip olabilir ve kişiden kişiye değişebilir. Her ikisi de insan hayatında önemli rol oynayan unsurlardır, ancak önem sıralaması kişisel tercihlerin ve yaşam koşullarının bir sonucudur. Her iki faktör de yaşamın farklı alanlarında önemli olsa da, kişisel değerler, öncelikler ve yaşam koşulları kişinin para ve aşk arasında tercih yapmasına neden olabilir. Kimi insanlar için aşk her şeyin üstünde gelirken, kimileri için finansal güvenlik ve refah daha öncelikli olabilir. Bu tercih, kişinin değerleri, hedefleri ve hayat koşullarına bağlı olarak değişir. Sonuç olarak, para ve aşk her iki önemli unsurdur ve her bireyin tercihleri ve öncelikleri farklı olabilir. Önemli olan, kendi değerlerinizi ve ihtiyaçlarınızı anlamak ve kendi yaşamınıza uygun bir dengeyi bulmaktır.
Eskiden 2 sini de demezdim Aşk hiç ilgimi çekmezdi parayada çok değer vermezdim. Aşk ile gili fikirlerim düşünceleirm hala aynı aşkla ilgilenmiyorum. Artık sadece para düşünüyorum Parasız kalınca çok sıkıntı çektim. Paradan gerisi yalan. Aç yatınca dünyada tek gerçeğin para olduğunu anladım.
Varsa paran cümle alem kulun yoksa paran cehennemdir yolun.
Cevap
5Cevap
Para tabiki her aşk bir gün bitiyo
Para olmasa bir erkek için aşk olmuyor
Aşk dedim hep
Sevdiğim
kesinlikle para. sevgi hak etmiyor türk kızları
Paraaa😂😂
Para twbii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?