Astroloji & Burçlar Sizce sizin için en önemli gezegen hangisi? RÜZGAR_ASLANOGLU Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şablonda verilen bilgiler astrolojide gezegenlerin özelliklerine ait Sizce sizin için en önemli gezegen hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Darkdays23 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 90% Aslan +1 yıl Ay ve venüs 2 5 Yorumla RÜZGAR_ASLANOGLU Aslan +1 yıl Bunu tahmin etmiştim Yorumla Darkdays23 Aslan +1 yıl Nasıll Yorumla RÜZGAR_ASLANOGLU Aslan +1 yıl Daha aşk dolu sevgi dolu kadınsı aurası olan ve sevgiyi ilgiyi önemseyen birisin Yorumla Darkdays23 Aslan +1 yıl Dişil enerji akıyor üstümden Yorumla RÜZGAR_ASLANOGLU Aslan +1 yıl Evet jsnfmwfkwm Yorumla
jandi549 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 46% Yengeç +1 yıl Mars 1 3 Yorumla RÜZGAR_ASLANOGLU Aslan +1 yıl Erkeksi özellikleri olan bir gezegen özünde Yorumla jandi549 Yengeç +1 yıl Öyleyim zaten 😂mesela küçükken kızlar barbie oynardı ben CS atardım pes 2013 oynardım 😂 yani hanım hanımcık olduğumu söylerler ama tanıyanlar erkek gibisin der Yorumla RÜZGAR_ASLANOGLU Aslan +1 yıl Marsın oldukça güçlü bir noktada o zaman jsmfmwmfmwgö Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Venüs. 1 3 Yorumla RÜZGAR_ASLANOGLU Aslan +1 yıl O zaman aşk kadınısın diyebilir miyiz Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Terazi burcu olmamla zaten aşk kadını olduğumu anlayabiliriz. Yorumla RÜZGAR_ASLANOGLU Aslan +1 yıl Evet o da mantıklıymış Yorumla
Feyza1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 342 cevap paylaştı. Güneş 1 2 Yorumla RÜZGAR_ASLANOGLU Aslan +1 yıl Senden hiç beklemezdim bunu jskcmsmfwmgms Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Djkfkcrknfjckdkr Yorumla
mandalinadalinaman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Boğa +1 yıl Merkür belki? 0 1 Yorumla RÜZGAR_ASLANOGLU Aslan +1 yıl Senin Venüs de olabilir Yorumla
En İyi Cevaplar