Astroloji & Burçlar KizlarSoruyor'da en çok hangi burçtan üye vardır? Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 94 KovaSizce en çok hangi burçtan üye vardır ve sizin burcunuz nedir? KizlarSoruyor'da en çok hangi burçtan üye vardır? Cevapla 110 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u ikizteraziFenomen Takip Et Master Yaş: 23 Terazi 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3,9b cevap paylaştı. Net yengeç. Zaten Türkiye de bile 9 milyonla en çok yengeç insanı var. Ve burası onlarla dolu👀 2 0 Yorumla
Sıcakşarapicelimm Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% Oğlak 1 yıl Yengec dolu bunlarin toplatilip kizartilmasini talep ediyorum 5 0 Yorumla
u GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Akrep 1 yıl En çok hangi burçtan var fikrim yok ama ben akrebim. 1 0 Yorumla
s SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 47% Yengeç 1 yıl Bir yengeç olarak en çok yengeç burcuna denk geldim. 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Yengeç 1 yıl Yengeç burcuyum ve genel olarak karşılaştıklarım aslan, başak ve balık oluyor. Yengeçleri de çok görüyorum ama bunlar kadar değil.🤷♀️ 0 0 Yorumla
eftelya80 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 79% Kova 1 yıl Butun burçlardan oluşan bir anket yapsaydın en azından katılanlardan bir yüzdelik çıkardı tabi yine kesin bilgi olmaz. Bu arada ben kovayim.. 0 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% Koç 1 yıl Burçlara bakıp gıcık olduğum burçları engellemeye geldim denk düşmeyelim diye. Soru için eyvallah kral 0 6 Yorumla Sarikirmiizii İkizler 1 yıl benide engelle Yorumla YargıtayTufan Koç 1 yıl Burç? Yorumla Sarikirmiizii İkizler 1 yıl once sen Yorumla YargıtayTufan Koç 1 yıl Engelle dedin önce sen söyle Yorumla Sarikirmiizii İkizler 1 yıl soylemiyom ozaman napiyosan yap Yorumla YargıtayTufan Koç 1 yıl Sen bilirsin paşam Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% İkizler 1 yıl ben ikizlerim ama daha çok denk geldiklerim akrep, kova, yengeç, terazi oluyor. :D 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% Koç 1 yıl Bugun bu soruyu dusundum var ya 😂 Akrep, yengeç ve ikizler burcu yoğunlukta gibi. 1 10 Yorumla padisahinkizi Koç 1 yıl Azınlık sorsan Koç derim herhalde. Burcumdan insan göremiyorum fhdhdh Yorumla ZEYNEPPZM İkizler 1 yıl bu soru sayesinde burcunu da öğrenmiş oldum. :D Annem de koç. kaç Mart ya da nisansın? Yorumla padisahinkizi Koç 1 yıl Evet nisanın üçü 😄 sen de Mayıs veya Haziran ayında doğmuş olmalısın? Yorumla padisahinkizi Koç 1 yıl Evet Nisan 😄 sen de Mayıs veya Haziran ayında doğmuş olmalısın? Yorumla padisahinkizi Koç 1 yıl İnternet sıkıntısı yaşadım aynı cümleyi 2 defa gönderdim 😂🤦♀️ Yorumla ZEYNEPPZM İkizler 1 yıl 3 Nisan ... o günün benim için bir anlamı vardı hey gidi hey be yine karşıma çıktı :) 11 Haziran ben de 🎂o sıkıntı bende de oluyor akıllı KS işte ne diye aynı şeyi 2 defa gönderiyorsun. :D Yorumla padisahinkizi Koç 1 yıl Umarım kötü bir anısı yoktur 🥲 az kalmışşş 🥳🥳🥳 Yorumla ZEYNEPPZM İkizler 1 yıl ne kötü ne iyi. :D evett🙈 Yorumla padisahinkizi Koç 1 yıl Yakın arkadaşlarımdan birinin de 12 Haziran, severiz ikizleri. İyi ki doğdunuz 😂😂 Yorumla ZEYNEPPZM İkizler 1 yıl şimdiden teşekkür ederim, süperr :D 🤍 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 96% Terazi 1 yıl en çok yengeç ve akrepleri görüyorum ben teraziyim 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% Oğlak 1 yıl Bence ikizler,, ruh hali değişken o kadar çok psikopatla karşılaştım ki☺️ 0 0 Yorumla
lâldiчσrki Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% Yay 1 yıl yay burcuyum, yay diyenler olmuş ama bence en az olan yay.. 0 0 Yorumla
skyseahawk Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% Oğlak 1 yıl yay burcu olduğunu düşünüyorum en az tutucu ve en cesur görüş paylaşımları yaylar yapar 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% Yengeç 1 yıl Burçlara pek takılmam, dolayisi ile dikkat ettiğim birsey değil 0 0 Yorumla
Heavenman Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 79% Yengeç 1 yıl Açık ara yengeç. Yakinda KS yi ele gecirecegiz hedef 2023 😉😊 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% Akrep 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 474 cevap paylaştı. Her taraf kolpa Akreplerle dolu, yakalarsam sokucam. 0 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% Yay 1 yıl Yay nadir ve az olan burç dünyada da i yüzden KS de cok olacağını sanmıyorum 0 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 80% Boğa 1 yıl Bilmiyorum ki yorumlardan sayarız 😅 Ben akrep burcuyum 0 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% İkizler 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence herkes akrep aksi iddia edilemez Ksjsj 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Net yengeç. Zaten Türkiye de bile 9 milyonla en çok yengeç insanı var. Ve burası onlarla dolu👀
Yengec dolu bunlarin toplatilip kizartilmasini talep ediyorum
En çok hangi burçtan var fikrim yok ama ben akrebim.
Bir yengeç olarak en çok yengeç burcuna denk geldim.
Yengeç burcuyum ve genel olarak karşılaştıklarım aslan, başak ve balık oluyor. Yengeçleri de çok görüyorum ama bunlar kadar değil.🤷♀️
Butun burçlardan oluşan bir anket yapsaydın en azından katılanlardan bir yüzdelik çıkardı tabi yine kesin bilgi olmaz. Bu arada ben kovayim..
Burçlara bakıp gıcık olduğum burçları engellemeye geldim denk düşmeyelim diye. Soru için eyvallah kral
benide engelle
Burç?
once sen
Engelle dedin önce sen söyle
soylemiyom ozaman napiyosan yap
Sen bilirsin paşam
ben ikizlerim ama daha çok denk geldiklerim akrep, kova, yengeç, terazi oluyor. :D
Bugun bu soruyu dusundum var ya 😂 Akrep, yengeç ve ikizler burcu yoğunlukta gibi.
Azınlık sorsan Koç derim herhalde. Burcumdan insan göremiyorum fhdhdh
bu soru sayesinde burcunu da öğrenmiş oldum. :D Annem de koç. kaç Mart ya da nisansın?
Evet nisanın üçü 😄 sen de Mayıs veya Haziran ayında doğmuş olmalısın?
Evet Nisan 😄 sen de Mayıs veya Haziran ayında doğmuş olmalısın?
İnternet sıkıntısı yaşadım aynı cümleyi 2 defa gönderdim 😂🤦♀️
3 Nisan ... o günün benim için bir anlamı vardı hey gidi hey be yine karşıma çıktı :) 11 Haziran ben de 🎂
o sıkıntı bende de oluyor akıllı KS işte ne diye aynı şeyi 2 defa gönderiyorsun. :D
Umarım kötü bir anısı yoktur 🥲 az kalmışşş 🥳🥳🥳
ne kötü ne iyi. :D evett🙈
Yakın arkadaşlarımdan birinin de 12 Haziran, severiz ikizleri. İyi ki doğdunuz 😂😂
şimdiden teşekkür ederim, süperr :D 🤍
en çok yengeç ve akrepleri görüyorum
ben teraziyim
Bence ikizler,, ruh hali değişken o kadar çok psikopatla karşılaştım ki☺️
yay burcuyum, yay diyenler olmuş ama bence en az olan yay..
yay burcu olduğunu düşünüyorum en az tutucu ve en cesur görüş paylaşımları yaylar yapar
Burçlara pek takılmam, dolayisi ile dikkat ettiğim birsey değil
Açık ara yengeç. Yakinda KS yi ele gecirecegiz hedef 2023 😉😊
Her taraf kolpa Akreplerle dolu, yakalarsam sokucam.
Yay nadir ve az olan burç dünyada da i yüzden KS de cok olacağını sanmıyorum
Bilmiyorum ki yorumlardan sayarız 😅
Ben akrep burcuyum
Bence herkes akrep aksi iddia edilemez Ksjsj
en çok ikizler vardır bence.