Astroloji & Burçlar 1 ay KizlarSoruyor'da en çok hangi burçtan üye vardır? u Osmanlı-Beyefendısı Master Takip Et FacebookTwitter 94 KovaSizce en çok hangi burçtan üye vardır ve sizin burcunuz nedir? Güncellemeler: Takip Et 94 Paylaş FacebookTwitter KizlarSoruyor'da en çok hangi burçtan üye vardır? 7733 Görüşünü yaz
ikizterazi Fenomen Terazi 1 ay Net yengeç. Zaten Türkiye de bile 9 milyonla en çok yengeç insanı var. Ve burası onlarla dolu👀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Sıcakşarapicelimm Xper 5 Oğlak 1 ay Yengec dolu bunlarin toplatilip kizartilmasini talep ediyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 6 Kişi
sssicaksutlukahvem Master Yengeç 1 ay Yengeç burcuyum ve genel olarak karşılaştıklarım aslan, başak ve balık oluyor. Yengeçleri de çok görüyorum ama bunlar kadar değil.🤷♀️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
eftelya80 Yoda Kova 1 ay Butun burçlardan oluşan bir anket yapsaydın en azından katılanlardan bir yüzdelik çıkardı tabi yine kesin bilgi olmaz. Bu arada ben kovayim.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
YargıtayTufan Yoda Koç 1 ay Burçlara bakıp gıcık olduğum burçları engellemeye geldim denk düşmeyelim diye. Soru için eyvallah kral Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Sarikirmiizii İkizler 1 ay benide engelle YargıtayTufan Koç 1 ay Burç? Sarikirmiizii İkizler 1 ay once sen Hepsini Göster Daha Az Göster YargıtayTufan Koç 1 ay Engelle dedin önce sen söyle Sarikirmiizii İkizler 1 ay soylemiyom ozaman napiyosan yap YargıtayTufan Koç 1 ay Sen bilirsin paşam
Coraline-0 Yoda Terazi 1 ay en çok yengeç ve akrepleri görüyorum ben teraziyim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
cesaretyada Yoda Oğlak 1 ay Bence ikizler,, ruh hali değişken o kadar çok psikopatla karşılaştım ki☺️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
lâldiчσrki Xper 1 Yay 1 ay yay burcuyum, yay diyenler olmuş ama bence en az olan yay.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
skyseahawk Xper 5 Oğlak 1 ay yay burcu olduğunu düşünüyorum en az tutucu ve en cesur görüş paylaşımları yaylar yapar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
lumos_01 Master Yengeç 1 ay Burçlara pek takılmam, dolayisi ile dikkat ettiğim birsey değil Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Heavenman Yoda Yengeç 1 ay Açık ara yengeç. Yakinda KS yi ele gecirecegiz hedef 2023 😉😊 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Akrep-Bir_Adam Master Akrep 1 ay Her taraf kolpa Akreplerle dolu, yakalarsam sokucam. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
яüүαмsı Guru Yay 1 ay Yay nadir ve az olan burç dünyada da i yüzden KS de cok olacağını sanmıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Sorucannn Yoda Boğa 1 ay Bilmiyorum ki yorumlardan sayarız 😅 Ben akrep burcuyum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
GhostlyKisses Guru Akrep 1 ay En çok hangi burçtan var fikrim yok ama ben akrebim. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
SkrErd37 Master Yengeç 1 ay Bir yengeç olarak en çok yengeç burcuna denk geldim. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
ZEYNEPPZM Yoda İkizler 1 ay ben ikizlerim ama daha çok denk geldiklerim akrep, kova, yengeç, terazi oluyor. :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
padisahinkizi Guru Koç 1 ay Bugun bu soruyu dusundum var ya 😂 Akrep, yengeç ve ikizler burcu yoğunlukta gibi. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi padisahinkizi Koç 1 ay Azınlık sorsan Koç derim herhalde. Burcumdan insan göremiyorum fhdhdh ZEYNEPPZM İkizler 1 ay bu soru sayesinde burcunu da öğrenmiş oldum. :D Annem de koç. kaç Mart ya da nisansın? padisahinkizi Koç 1 ay Evet nisanın üçü 😄 sen de Mayıs veya Haziran ayında doğmuş olmalısın? Hepsini Göster Daha Az Göster padisahinkizi Koç 1 ay Evet Nisan 😄 sen de Mayıs veya Haziran ayında doğmuş olmalısın? padisahinkizi Koç 1 ay İnternet sıkıntısı yaşadım aynı cümleyi 2 defa gönderdim 😂🤦♀️ ZEYNEPPZM İkizler 1 ay 3 Nisan ... o günün benim için bir anlamı vardı hey gidi hey be yine karşıma çıktı :) 11 Haziran ben de 🎂o sıkıntı bende de oluyor akıllı KS işte ne diye aynı şeyi 2 defa gönderiyorsun. :D padisahinkizi Koç 1 ay Umarım kötü bir anısı yoktur 🥲 az kalmışşş 🥳🥳🥳 ZEYNEPPZM İkizler 1 ay ne kötü ne iyi. :D evett🙈 padisahinkizi Koç 1 ay Yakın arkadaşlarımdan birinin de 12 Haziran, severiz ikizleri. İyi ki doğdunuz 😂😂 ZEYNEPPZM İkizler 1 ay şimdiden teşekkür ederim, süperr :D 🤍
Gorulmezduyulmaz Xper 1 Oğlak 1 ay Oğlak burcuyum sizce oğlak burcuyla hangi burç daha uyumlu? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
tmm-jülüde-olşunnn Xper 4 Terazi 1 ay - ♎Terazi: En azından herkesin doğru söylediği düşünülürse🤣- ♎Terazi: Benim Burcum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7733Net yengeç. Zaten Türkiye de bile 9 milyonla en çok yengeç insanı var. Ve burası onlarla dolu👀
Yengec dolu bunlarin toplatilip kizartilmasini talep ediyorum
Yengeç burcuyum ve genel olarak karşılaştıklarım aslan, başak ve balık oluyor. Yengeçleri de çok görüyorum ama bunlar kadar değil.🤷♀️
Butun burçlardan oluşan bir anket yapsaydın en azından katılanlardan bir yüzdelik çıkardı tabi yine kesin bilgi olmaz. Bu arada ben kovayim..
Burçlara bakıp gıcık olduğum burçları engellemeye geldim denk düşmeyelim diye. Soru için eyvallah kral
benide engelle
Burç?
once sen
Engelle dedin önce sen söyle
soylemiyom ozaman napiyosan yap
Sen bilirsin paşam
en çok yengeç ve akrepleri görüyorum
ben teraziyim
Bence ikizler,, ruh hali değişken o kadar çok psikopatla karşılaştım ki☺️
yay burcuyum, yay diyenler olmuş ama bence en az olan yay..
yay burcu olduğunu düşünüyorum en az tutucu ve en cesur görüş paylaşımları yaylar yapar
Burçlara pek takılmam, dolayisi ile dikkat ettiğim birsey değil
Açık ara yengeç. Yakinda KS yi ele gecirecegiz hedef 2023 😉😊
Her taraf kolpa Akreplerle dolu, yakalarsam sokucam.
Yay nadir ve az olan burç dünyada da i yüzden KS de cok olacağını sanmıyorum
Bilmiyorum ki yorumlardan sayarız 😅
Ben akrep burcuyum
En çok hangi burçtan var fikrim yok ama ben akrebim.
Bir yengeç olarak en çok yengeç burcuna denk geldim.
ben ikizlerim ama daha çok denk geldiklerim akrep, kova, yengeç, terazi oluyor. :D
Bugun bu soruyu dusundum var ya 😂 Akrep, yengeç ve ikizler burcu yoğunlukta gibi.
Azınlık sorsan Koç derim herhalde. Burcumdan insan göremiyorum fhdhdh
bu soru sayesinde burcunu da öğrenmiş oldum. :D Annem de koç. kaç Mart ya da nisansın?
Evet nisanın üçü 😄 sen de Mayıs veya Haziran ayında doğmuş olmalısın?
Evet Nisan 😄 sen de Mayıs veya Haziran ayında doğmuş olmalısın?
İnternet sıkıntısı yaşadım aynı cümleyi 2 defa gönderdim 😂🤦♀️
3 Nisan ... o günün benim için bir anlamı vardı hey gidi hey be yine karşıma çıktı :) 11 Haziran ben de 🎂
o sıkıntı bende de oluyor akıllı KS işte ne diye aynı şeyi 2 defa gönderiyorsun. :D
Umarım kötü bir anısı yoktur 🥲 az kalmışşş 🥳🥳🥳
ne kötü ne iyi. :D evett🙈
Yakın arkadaşlarımdan birinin de 12 Haziran, severiz ikizleri. İyi ki doğdunuz 😂😂
şimdiden teşekkür ederim, süperr :D 🤍
Oğlak burcuyum sizce oğlak burcuyla hangi burç daha uyumlu?
- ♎Terazi: En azından herkesin doğru söylediği düşünülürse🤣
- ♎Terazi: Benim Burcum