Astroloji & Burçlar Sitede en çok hangi burçtan üye var? beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 109 Yapay Zekaya Sor Sitede en çok hangi burçtan üye var?- Hadi herkes burcunu yazsın. Terazi 😉 Sitede en çok hangi burçtan üye var? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Ikizler akrep başak aslan terazi 0 0 Yorumla
movie_colic Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% Oğlak +1 yıl Yay, İkizler ve aslan galiba sorularda onlara çok denk geliyorum 2 0 Yorumla
Khrysopelea Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% Aslan +1 yıl Dengesiz tutarsız burçlar demek ki ikizler, yengeç, terazi, boğa, balık.. ✌️ 2 3 Yorumla beyazorkidem Terazi +1 yıl Kova Yorumla Khrysopelea Aslan +1 yıl Onu unutmuşum ben Yorumla u MustiEmre Balık +1 yıl Balık mı tutarsız yok artık. 🤷♂️ Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% Akrep +1 yıl Bence akrep.Genelde abaza kaynıyor burası.Kadınlarda balıktır.Sürekli aşk soruları soran tipler var.Deprem olsa yine sevgilisini soracak beyin yoksunlari 😅😅 0 0 Yorumla
Esiiiiiiiiiiin Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 67% Oğlak +1 yıl Ben oglak , yengec basak., akrepvarsa bana yazsinnnnnnnnnn🌸🌸🌸🥳🥳🥳💁🏻♀️🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉😻 2 3 Yorumla Karizma051907 Boğa +1 yıl Boğa olmazmi 🤣 Yorumla Esiiiiiiiiiiin Oğlak +1 yıl Olabilir😍😍😍😍😍 Yorumla Karizma051907 Boğa +1 yıl selam ne yapıyorsun Yorumla
princessa_963 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% Yengeç +1 yıl Burcum İkizler. Bence en çok Başak ve Boğa burcu üye var. 1 0 Yorumla
dinlemiyorum Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% Başak +1 yıl Tipik Başak burcuyum. Şimdi herkes benden uzaklaşabilir😏 1 0 Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Yengeç +1 yıl En çoğu bilmem ama nadir yengeç var galiba ben yengecim ve hiç denk gelmiyorum 0 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% Akrep +1 yıl başak ve aslan bence ağustos eylülde her gün bi dg sorusu görüyorum 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 Akrep +1 yıl Gördüğüm kadarı ile İkizler, Başak, Aslan, akrep bunlar çoğunlukta. 0 0 Yorumla
Alaz_alaz Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Aslan +1 yıl Koç burcu çok var ya. Önceden hep koçlar çıkardı karşıma.😀 0 3 Yorumla _-_âtéş_-_ Koç +1 yıl Koçlar la bir alip veremediginmi var senin de hele😃 Yorumla Alaz_alaz Aslan +1 yıl @_-_âtéş_-_ Var tabii, yıkılın karşımdan.😜❤ Yorumla _-_âtéş_-_ Koç +1 yıl Koc gibiyim maşallah kalp bana geldi sanırım ❤️😃 Yorumla
AnkaralıBirKız2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% Akrep +1 yıl Akrepp 4 3 Yorumla Avcıı921 Koç +1 yıl Ankaralı ve akrep yaz nick e. Cok tehlikeli olmalısın sen 😃😃 Yorumla AnkaralıBirKız2 Akrep +1 yıl Yioo tam tersi ahahaha Yorumla Avcıı921 Koç +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% Boğa +1 yıl Akrep ve Boğa sanki daha çok gibi 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 521 cevap paylaştı. Akrep olmayanlar bile Akrebim diyor! 1 0 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% Başak +1 yıl Başak 2 14 Yorumla Atların_Efendisi Yengeç +1 yıl Vovv aynı burçuz seninle ☺️ Yorumla marjinalgirl2367 Başak +1 yıl Bayağı bayağı öyle olmuş:-) Yorumla Atların_Efendisi Yengeç +1 yıl 14/09 benim senin Yorumla marjinalgirl2367 Başak +1 yıl 30.08 :-) Yorumla Atların_Efendisi Yengeç +1 yıl Tühh be ahh anam ahh ne 15 sabır ettin 😂 Yorumla marjinalgirl2367 Başak +1 yıl Niye öyle diyorsun yaşımız tutuyor mu birde ona bak :-) Yorumla Atların_Efendisi Yengeç +1 yıl Bayanların yaşı sorulmaz diye şey etmemiştim ama kaç doğumlusun ki Yorumla marjinalgirl2367 Başak +1 yıl Doğru diyorsun sen söyle önce:-) Yorumla Atların_Efendisi Yengeç +1 yıl 93 Yorumla marjinalgirl2367 Başak +1 yıl Siz benden 4 yaş büyüksünüz :-) Yorumla Atların_Efendisi Yengeç +1 yıl Olsun ne olmuş küçükte olabilirdim önemli olan anlaşmak uyuşmak Yorumla Atların_Efendisi Yengeç +1 yıl Aynı dili konuşabilmek Yorumla marjinalgirl2367 Başak +1 yıl Aynen tabii:-) Yorumla Atların_Efendisi Yengeç +1 yıl Ehh o zaman tanışalım arkadaş olalım ☺️ Yorumla
Sorucu111 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% Oğlak +1 yıl Kovalar cefakar olur fedakar olur kova :) 0 0 Yorumla
QNøbødy Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% Yengeç +1 yıl bilmiyorum anket yapsaydın da öğrenseydik 0 0 Yorumla
Keşondıteybıl Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 68% Yengeç +1 yıl Galiba akrep ben yengecim ama 0 0 Yorumla
Uçanbalonlukız Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% Balık +1 yıl Ben balığım ve seviyorum burcumu😘😘😘 0 0 Yorumla
TubasuedaSanlıakva Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% Yengeç +1 yıl Aslan dişisi/Dişi aslan❣️❣️ 0 0 Yorumla
nedenlazım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 56% Başak +1 yıl Sanki çok mu umrunda ASLAN bu arada 0 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% İkizler +1 yıl İkizler galiba ben öyleyim ya :)) 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% Yay +1 yıl Yay, azınlıkta olan benim mensup olduğum burç 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 658 cevap paylaştı. Yengeç 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% Terazi +1 yıl Terazi burçtaşız :) 1 1 Yorumla Mrengineerac Terazi +1 yıl Dikkatimi çekti cinsellik üzerine akrepleri çok överler ama baktığımda hep teraziler bu işin ustası seninde dikkatini çekti mi Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 328 cevap paylaştı. Ben oğlak burcuyum 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 699 cevap paylaştı. Aslan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Ikizler akrep başak aslan terazi
Yay, İkizler ve aslan galiba sorularda onlara çok denk geliyorum
Dengesiz tutarsız burçlar demek ki ikizler, yengeç, terazi, boğa, balık.. ✌️
Kova
Onu unutmuşum ben
Balık mı tutarsız yok artık. 🤷♂️
Bence akrep.
Genelde abaza kaynıyor burası.
Kadınlarda balıktır.
Sürekli aşk soruları soran tipler var.
Deprem olsa yine sevgilisini soracak beyin yoksunlari 😅😅
Ben oglak , yengec basak., akrepvarsa bana yazsinnnnnnnnnn🌸🌸🌸🥳🥳🥳💁🏻♀️🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉😻
Boğa olmazmi 🤣
Olabilir😍😍😍😍😍
selam ne yapıyorsun
Burcum İkizler. Bence en çok Başak ve Boğa burcu üye var.
Tipik Başak burcuyum. Şimdi herkes benden uzaklaşabilir😏
En çoğu bilmem ama nadir yengeç var galiba ben yengecim ve hiç denk gelmiyorum
başak ve aslan bence ağustos eylülde her gün bi dg sorusu görüyorum
Yay diyeni sinemaya götürücem
Gördüğüm kadarı ile İkizler, Başak, Aslan, akrep bunlar çoğunlukta.
Koç burcu çok var ya. Önceden hep koçlar çıkardı karşıma.😀
Koçlar la bir alip veremediginmi var senin de hele😃
@_-_âtéş_-_ Var tabii, yıkılın karşımdan.😜❤
Koc gibiyim maşallah kalp bana geldi sanırım ❤️😃
Kova ne kadar az varmış 😏
Akrepp
Ankaralı ve akrep yaz nick e. Cok tehlikeli olmalısın sen 😃😃
Yioo tam tersi ahahaha
☺️☺️
Başak burcuyum
Oğlak
Aslan 🌞
Akrep ve Boğa sanki daha çok gibi
-Aktep-
-VESSELAM-
Kovalar yine az... 😁
Akrep olmayanlar bile Akrebim diyor!
Küçük bir aslancık varmış aslan tabiki
Başak
Vovv aynı burçuz seninle ☺️
Bayağı bayağı öyle olmuş:-)
14/09 benim senin
30.08 :-)
Tühh be ahh anam ahh ne 15 sabır ettin 😂
Niye öyle diyorsun yaşımız tutuyor mu birde ona bak :-)
Bayanların yaşı sorulmaz diye şey etmemiştim ama kaç doğumlusun ki
Doğru diyorsun sen söyle önce:-)
93
Siz benden 4 yaş büyüksünüz :-)
Olsun ne olmuş küçükte olabilirdim önemli olan anlaşmak uyuşmak
Aynı dili konuşabilmek
Aynen tabii:-)
Ehh o zaman tanışalım arkadaş olalım ☺️
Terazi burcuyum.
Yengec🌅
Yengeç 🦀
Duygusal olarak yengeç 😊
Kovalar cefakar olur fedakar olur kova :)
bilmiyorum anket yapsaydın da öğrenseydik
Azgin bogalar cok ben gibi
Ben terazi gerisini bilmem
Galiba akrep ben yengecim ama
Ben balığım ve seviyorum burcumu😘😘😘
Aslan dişisi/Dişi aslan❣️❣️
Sanki çok mu umrunda ASLAN bu arada
İkizler galiba ben öyleyim ya :))
Boğa :)
Yay, azınlıkta olan benim mensup olduğum burç
Terazi.
Yengeç
Boğa
Akrep burcuyum.
Terazi burçtaşız :)
Dikkatimi çekti cinsellik üzerine akrepleri çok överler ama baktığımda hep teraziler bu işin ustası seninde dikkatini çekti mi
Ben oğlak burcuyum
Balık
Benim yay
Oğlak
Başakızı bn 😏
Boğa burcuyum
Aslan
Niye hıc oglak yok lan
Kimin umrunda
Oğlak
aslan gibiyim limanım
Boğa