Akrep-Aslan yengeç-oğlak diye düşünüyorum. En barizi bunlar.
Akrep-Aslan
Yengeç-Oğlak
Koç- Yengeç
Terazi- Oğlak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu işlerden anlamam ama 2 tane balık Burcu sevgilim oldu , bu kadar ağlak , her cümle altında bir şey arayan , romantık insanlar tanımadım. Burçla mı alakalı bilmiyorum.
Koç ve yengeç düşman burçlar. Koç burcunun fevri hareketleri yengeci çileden çıkarabilir, yengecin psikopat yönüne denk gelirse FBI suçlu listesine bir yengeç olayı daha eklenebilir.
Oğlak ve yengeç zıt burçlar. Bu ikisinden zehirli bir ilişki doğar. Oğlak burcunun umursamaz ve bencil tavırları yengece göre değildir.
Aslan ve akrep ne kadar ateş ve su olsalar da kah ayrılıp kah buluşurlar, akrebin sabrı ve aslanın cömertliği onları bir noktada tekrar buluşturur, fakat sürekli aynı ortamda kalmaktan çekinmeliler. Su ve ateş aynı yerde durmaz. Koç, aslan yengece göre değildir. Yengeç de onlara göre değildir. Oğlak aslan ilişkisi tartışılır.
Aslan'ın Akrep'le ilişkisi toksik olmasın 😄
Her burcun diğer burçlarla ilişkisinin toksik olma ihtimâli var. Burçlara bağlanmamalı böyle duygular, daha çok kişilerle âlâkalı.
Ama gerçekten var böyle bir şey, nerede koç erkeği yengeç kadını tanısam birbirlerinden şikayetçi bu tesadüf olamaz 😂
Ben görmedim ya. İnan kendi burcum dışında pek bilgim yok. 😅
yengeç erkeği görmüştüm adam dışarı taytla çıktı
bide oğlaklara tavsiye yengeç sizi farkesderse kaçın
Sondaki cümle çok doğru jsjsj taytla çıkan bir yengeç Aman Allah'ım 😱
yalan söylemiyorum toplar yengeç erkeklerinden çıkıyor baksana George michael mesela
Oğlak erkeğinden de çok çıkıyor etrafımda çok gördüm 😑
Oğlak erkeğinden top çıkmaz eril adamlar bunlar toplar genelde su ya da hava grubu erkeklerinden çıkar
Cevap
19Cevap
Yengeç-Oğlak
Aslan burçları bence bu dünya için zarardan başka bir şey değil.
Tamamen yok olması gereken bir şey.
Ne toksitleri bitiyor ne kibirleri.
Aslan burcu kadını tamamen pişmanlıktır.
Anketteki akrep aslan ilişkisini tamamen senden esinlenerek koydum 😂 sevmiyorsun aslanları hatta nefret
Napayım bildiğin kanser gibiler.
Aslan burçları zaten direk engel atıyor bana 😂
Bu işleri pek bilmem ama bir Koç burcu olarak yengeç dikkatimi çekti. Neden toksik olur? Kısa bir bilgi alabilir miyim? 😅
Çünkü
Koç erkeği flörtözdür ve sabırsızdır. Yengeç kadını sadık ve ilgilidir sabırlıdır. İkisi de kıskançtır deli gibi. Birbirlerini yer dururlar.
Erkeğini bilmiyorum, ben de tanımadım hiç ama yengeç bir tanıdığım olmuştu zamaninda. Genellikle çok duygusal oluyorlar ve her şeye dramatik yaklaşıyorlar. Bu sanırım koçu iten bir durum olabilir. Çünkü genel olarak enerjik ve heyecan düşkünü bir burcuz. Teşekkür ediyorum 🙏
Akrpw ile evliydim Allah nasıl biliyorsa hepsini öyle yapsın.
Sevgilim yengeç dünya varmış diyorum bir yay olarak…
Koç-Oğlak/ Terazi-Oğlak/ Balık-Oğlak/ Yengeç-Oğlak / İkizler-Oğlak /Yay-Oğlak
Nokta atışları
Oğlaklar yalnız kalsın 😂
Bir ikizler olarak Aslan ile anlaşamıyorum bir onu bilirim 🤣
Aslanım. Akrep kadınıyla hiç ilişkim olmadı ama yatakta iki burç da doyumsuz olduğu için tükenene kadar 😂😂😂
Burdakiler olabilitesi bile olmayan ilişkiler. Toksik ilişki diyebilmemiz için vazgeçilmez olması gerekir. Vazgeçilmez ama aynı zamanda da zarar veren Terazi-Aslan ilişkisi diyorum. Test edildi onaylandı :)
İkizler yay
İkizler balık
İkizler ikizler
😐😐😐😐
İkizler yengeç 😃
🫦👄
Seçeneklere bak 🤔 yengeçten ne istiyonuz kendi halinde bir burç yahu 😄😅
Yengeçle sorunumuz yok 😄
Ee iyi madem 😌
Ben boşandım ve en toksik ilişkinin de Boğa Erkeği ile Aslan Kadını olduğunu gördüm ve Aslan kızı olan herkesten de uzak durmaya çalışıyorum
Su grupları kendi aralarında toksikliğin kitabını yazar. Ates-ates de olmaz. Koc aslan evlerden ırak
Akrepten her burca bir toksik çıkar istisnalar hariç
Yengeç oğlak çıkmaz. Koç yengeç toksit olabilir.
Çıkar çıkar, her zıt burç bence toksiklik taşır,
Koç yengeç şu hayatta gördüğüm en zor ilişki, hiç mi umut olmaz bir ilişki de 😂
Müdahale edebilir miyim? 🙋
Yengeç ve Koç neden anlaşamıyor merak ettim? 😄 Tanıdığım Koç burçları gayet eğlenceli, ilgili insanlar 🤔
Çünkü şimdi bu benim tabirim kimse kusura bakmasın özellikle koç erkekleri,
Koç erkeği flörtözdür ve sabırsızdır. Yengeç kadını sadık ve ilgilidir sabırlıdır. İkisi de kıskançtır deli gibi. Birbirlerini yer dururlar hiç şaşmaz çok gördüm böyle çift.
Koçlar mı aman aman. Sen aslansın seversin onlar terazilerin katili.
Yengeç tek tanıdığım aha bu görüşün sahibi genç. 😄 Pek bir fikrim yok, meraktan sordum zaten.
Benim tanıdığım Koç'lar hep kız. Cinsiyet farkediyor mu bu burçlarda? 🙄
Çok eder tabiki, koç kadınları ile harikayım mesela, neyse görüş sahibini rahat bırakalım jsjsjs
Rahat bırakma 😜
Evet çıkar terazi haklısın ✨.
Müdahale edebilirsin tabii 😬
Koç hiç sevgilim olmadı. Gerçi, oğlak hariç diğerleri de olmadı.
Koçlara karşı kötü bakmıyorum. Ben daha doğrusu bakmıyorum 😄
Bakma bence de 😏
Sen kimseye bakmıyormuşsun gibi bir hava var sende be yangeç. 😄
Gönlünüz bir Koç kadınına düşmez İnşaAllah 😉 🤫🤐
Koç olarak sevdiğim var burada ama sevgili anlamında bir düşünce yok, olamaz aslancım.
Yoruldum yoruldum bugün özellikle yoruldum. Şimdi kaçıyorum ben gelirim 1 saate.
Ah yazık sanaaa
Evden söylemesi kolay tabi 🧐
Nerden söylemeliydim? Erciyes'e çıkar zirveden yazarım bir gün olur mu? 🤔
Mantıklı 🤨
😎😎😎
İki tane gıcık burc var. Akrep.. yay. Bunlarin ikisi bir araya gelsin birbirini keserler.
Çok doğru
Akrebin olduguu Bi ilişkinin toksik çıkma ihtimali sıfıra yakın
Çıkmama diyecektin galiba😄
Bence çıkma🤣
Koç ve yengeç kesinlikle.
iki ayni burctan ya da ayni burc gurubundan olanlar
koç-yengeç çünkü yengeç sakinken koçun hareketliliği yengeci deli eder idi
hiçbir şıkta burcum yok şükür :D
Aslan-akrep 😃
Unuttum jsjs
Unutmam😂
ikizler akrep ikilisi nerde onlar başı çekiyor
Hayret ettim ikizler yok 🤔
Akrep aslan denendi onaylandı🤢🤢🤮
terazi oğlak
okurken bile sıkıldım ahsn
Akrep Aslan galiba
Akrep Aslan dan toksik olmaz bence
Aslan ile herkes
Balık vs Kova
Terazi aslan
teraziyle aslan iyi anlaşır yanlız
Arkadaş olarak öyle ama sevgili olarak ben aslanlar ile anlaşamam gibime geliyor
anlaşılır ya abartıyorlar aslanları😂
Ben öyle dik başlılığa gelemem kendim öyleyim çünkü 😃
Koç yengeç
Akrep aslam
Koç hariç hepsi
boğayla yay direk net tek geçerim
Oğlak - başak
Akrep aslan dogru
Oğlak ve kova bence
Koç yengeç
Akrep-koç
toksit önemli tabi