Arkadaşlar bu soruyu ciddi bir şekilde cevaplamanızı istiyorum çünkü belki ben şu an böyle bir ilişkideyim
Sizce toksik ilişkide neler yaşanır, ne konuda hep tartışılır?
Sizce toksik ilişkide neler yaşanır, ne konuda hep tartışılır?
yorulduğunu fark ettiğin an, verdiğin emeklerin karşılığını yeteri kadar alamadığını fark ettiğin an toxic bir ilişki içerisindesindir demektir bana göre. Aklında herhangi bir konu hakkında soru işareti bırakıyorsa, gönlünü ferah tutmuyorsa karşındaki kişi bırak gitsin kardeşim. İleride iş çok kötü boyutlara sarıyor. Bir ilişkinin anlamı hayatındaki kişinin ve senin birnirinizin iç huzurunu sağlamanız demektir bu olmuyorsa sal gitsin
beklemene gerek yok bence her şey daha kötü olabilir. Kendinden eminsen bırak gitsin yaşadım aynılarını ayrıldıktan sonra görüyorsun ki yaşadığımız şeyler ne kadar sağlıksız ve rahatsız edici şeylermiş ben şu an sadece şuanki aklım olsaydı da mantıklı davranıp çekip gitseydim diyorum
Merhaba, bence hep sağlıksız bir iletişimin gittiği bir ilişki türüdür toksik ilişki. İki taraf da birbirini ister, sever ama bu sevgi artık boğacak kadar sevme noktasına gelmiştir. Bu da beraberinde saygısızlığa, anlayışsızlığa yol açar çiftler arasında. Tüm sınırlar aşılmıştır yani hiçbir şekilde karşısındaki kişinin ayrı bir birey olduğunu kabul etmeyen ve çiftlerin her ikisi veya içelerinden biri aralarındaki ilişkiyi bir iktidar mücadelesine dönüştürmüştür. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Teşekkür ederim.
Merhaba
Toksik ilişki içerisinde kendinizi sürekli baskıda hissedersiniz. Yaptığınız her hareket partneriniz tarafından suçlanır. İlişkide mutlu değilim düşünürsünüz Ancak ilişkiden ayrılmayı düşünmezsiniz Aslında o kötü biri değil başlarsınız. Yaptıklarını eleştirmek istemezsiniz. Çünkü ilişkide sizi tutan bir şeyler vardır. Ama tutan şeyin ne olduğunu bilmezsiniz. Bazen arkadaşlarınız bazen aileniz bu durumu farkeder ve sizinle konuşur
Sürekli manipule eder karşındakini bu örnek kimsem yok sevenim yok bi işe yaramam istersen sende gidebilirsin onun yanlışlarını eleştirmene gelemez öfke kusar kendini haklı çıkartır ama senin en ufak hatanda seni çok büyük bi hata yapmışsın gibi suçlu hissettirir
Cevap
10Cevap
Hwr seye karisik seni kiskanir yani hadi kiskanirsinda bi yere kadsr senin ondan basarili olmani istemez bu konular yuzunden surekli trip star sen kendini aciklasanda ikna olmaz surekli ozur dilersin gecmisini karistirir telefonunu karistirir gitimine karisir kendisinin erkek oldugunu seninde kadin oldugunu o daha once bi kizi opmus olabilie cunku ekrrk ama sen yapamazsin der kavgada manipule eder
Bence ayrilma vakti gelmis
Toksik ilişkide hiçbir şey sağlıklı ve düzgün bir şekilde yaşanmaz. Düzgün iletişim kuramazsın, tartışmalar hep şiddetli kavgalara dönüşür, çiftler birbirlerini kısıtlamaya çalışır, birbirlerinin kişisel alanlarına saygı duymazlar, sürekli ayrıl barış ilişki yaşarlar.
Zehirli iletişim. ...
Kıskançlık. …
Kontrol davranışları...
Küskünlük. ...
Sahtekârlık. ...
Saygısızlık Kalıpları...
Olumsuz finansal davranışlar.
bunun gibi bir sürü örnek var ilişki seni yıpratıyor mu hayatını büyük derece etkiliyor mu manipüle ediyor mu vs bu soruları sor
Birbirine fayda sağlamayan, aksine zararları dokunan, ama ne olursa olsun birbirlerine ihtiyaçları varmış gibi tamamen bitiremeyen herhangi bir mutlu sona da erişemeyen ilişkiler toksiktir. En net ve özet tanımı budur.
Birbirlerini sevmeyen, sürekli tartışan, 10 barışıp 10 ayrılan böyle garip bir şey.
İki kişinin de birbirine saygısının olmadığı, hakaretlerin, kucumsemelerin ve baskıların havada uçuştuğu, sürekli ayrıl barış olan bir ilişki gözümde toksik sınıfına girer.
yok onla görüşme onu yapma bunu yapma şunu giyme şuraya gitme bununla konuşma blablabla
bi zamanlar bu erkektim toksik nedir bilirim maalesef
bazen o bile olmuyor aw dadanıyorlar
kıskanan kıssıtlayan darrlayan insanlara toksik denir
İlerisi olmayan sürekli üzüntü ve mutsuzluk veren her türlü ilişki benim için toksik
Bir konu üzerinde konuşurken bir arpa boy gidememektir.
iki taraf da bekar halinden daha mutlu değilse toksiktir
en bariz toksitlik ;
sessiz sedasız uzaklastiginda onun hicbir tepki vermemesidir
Karşımdaki insanın anlayışsız olması
O daha da kötü 😤.
Ruh hastası ve sağlıklı insan ilişkisi
Toksik insanlarla yaşanan ilişki.
ayril baris ayril baris toxic iliskidir.
Birbirini zehirleyen zarar veren iliski bicimi
Sürekli kendini tekrar eden monotonlaşan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?