Yengeç burçu erkekleri için duygusal ve sadıktır derler… Sizce bu ne kadar doğru? Eşi yengeç burcu olan var mı? Ve eşini aldattığını bildiği bir yengeci tanıyan? Varsa Yengeç erkeği etkileme yöntemlerinizi de alırım. :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Etrafımda flörtöz bir yengeç erkeği yok, tanıdıklarımın hepsi iyi, saygılı insanlardı.
Ben yengecim ama bu burçların her insan için birebir uyduğunu düşünmüyorum
Babam da yengeç ve son derece flörtöz bi insan. Günün sonunda yine tırıs tırıs evine dövüyor ama fırsat buldukça karşı cinsle konuşmaya, yazışmaya bayılır. 😬 Ancak araştırdığımda Yengeçler için sadıktır yazıyor. Peki bir kadında sizi ne çeker? Nasıl bir kadın ilgi alanınıza girer? 🙄
Bilmem hiç düşünmedim bu tür şeyler mantıkla hareket edilerek ya da kriter belirleyerek işe eleman alır gibi seçilecek ya da kriter aranacak şeyler değildir ki. Ne gördüğün değil ne hissettin ne aldığın önemlidir bence
Şöyle; iş yerimde birinden çok etkilendim. İşe başladığımın ilk üç günü alyansını takmamıştı, sonra ben bir başkasından evli olduğunu öğrendim ve sohbet arasında “evli barklı adamsın canım, yaşlanmışsın sen” gibi bir imada bulundum. O günden beri alyansını takar oldu. Evli olduğunu bildiğimin farkında çünkü artık. 🙂 Yine de aramızda bir enerji var.. Çocukları olmadığı için bir tık vicdanen rahatım ve kendisinin aklını karıştırmak istiyorum. Daha doğrusu bir tık yakın olmak istiyorum. Yakınlıktan kastım iş çıkışı bir yerde bi kahve içmek mesela.. Cinsellik değil. Benim burcum da Boğa ve araştırdığımda lanet olsun ki bu iki burcun tencere kapak olduğunu gördüm. Çekim de o yüzden sanırım çünkü 33 yaşındayım, adamı görünce ortaokulda hoşlandığım çocuğu görmüş gibi atıyor kalbim. En büyük sorun aynı iş yerinde olmamız, bir ufağı da evli olması. 🙂 Bana zararsız bir iki dikkat çekme önerisi lazım. 😇
Bilmem :) işine ve ailene mi sadıksın? Ya da arkadaşlarına mı? Yahu insan anne babasını aldatmaz ki? Ya da Ahmet ile arkadaşken Mehmet ile yemek yemesi Ahmet’i aldattığını göstermez. Başka neye sadık olur insan? Ha belki sözüne sadık, borcuna sadık.. :)
Senin sadıklığa neden bu kadar sardığın belli oldu ben bu adamla yakınlaşsam karısına sadıkmı bana karşılık verirmi vermezminin peşindesin demi :D
Ahahah herhalde ya 😂
Adamı kendine aşık etme bari
Nasıl ederimin taktiklerini arıyorum bilmem farkında mısın :)
farkındayım da hayırlı bir sonuç olmadığı için bilsem de demem :)
Bak ya :) %80’iniz hayatının bir döneminde eşini ve sevgilisini aldatmıştır. Bir kadın evli bir erkeğe aşık oldum deyince yargılanıyor mu? Neden hayırsızmış? 😁
hayat kişiye özeldir topluluğa değil onun için araştırma ve genellemelere pek kulak asma bu arada yargılamadım ki seni
E neden hayırsız ki o zaman 🙄 bence evlilik bir son değil, çocuk varsa sıkıntı ama evliliğin ilişkiden bir farkı yok bence. Biri ile evlendin diye sonsuza kadar hislerin aynı kalacak değil. Bu düşünce ile 33 yaşıma kadar bekar geldim zaten. Ya karşıma gerçekten ruh eşim diyeceğim biri çıkarsa o zaman ne yaparım dedim dedim.. Son durum görüldüğü gibi. :)
bekarlıgının çözümünü evli erkeklerde ararsan bekar kalmaya devam edersin
Bekarlığımdan şikayetçi değilim ayrıca evli erkekleri de kovalamıyorum. Yineliyorum! Evlilik bir pranga değildir, üçüncü, beşinci kez nikah masasına oturan insanlar var. Hayat sırf belediye başkanı önünde söz verdin diye çok da heyecanının kalmadığı biri ile yaşlanacağın kadar uzun değil.
Haklısın ama bekar insanlar arasında olursa daha mantıklı olur haklılığın aksi mantıklı olmaz
Yineliyorum; hayatında biri varken herhangi birine “ah ulan be” dememişsin gibi konuşma.. :) Sohbet için teşekkürler.
Demişimdir ama bir ailenin yuvanın dağılmasını sağlayacak bişey yapmamışımdır. Bende teşekkür ederim iyi günler
Yuvayı oluşturan eşlerden herhangi birinin gözü dışarıya açıksa orada bir sorun vardır zaten. Eşine gerçekten aşık olan bir insan (kadın/erkek farketmez) dış dünyaya kapalı olur. Kimse ile flörtleşmez. 👋🏼
haklısın ama birisi intihar etmek istiyor diye eline de tabanca verilmez ;)
Söylemekten bıktım. Kişinin sadece 1 burcu yoktur 3 burcu vardır ve bu burçlar birbirini etkiler
Asla bi yengeçle olma çünkü şerefsizler her kadınla konuşup dokunuyorlar
Sadiklik kişiye göre değişebilir ama çok takıntılı olurlar kendimden biliyorum
Biz oglaklar çok sadigiz
Tanıdığım bi Oğlak vardı, flörtözlükten ölüyordu pis herif. 😖
Benim daha sevgilim olmadı be🤣
Ahaha allah iyiliğini versin, olmayan sevgililerine mi sadık kaldın :)
Sadık olmak sadece sevgililikte mi oluyor. 😊
Şöyle; iş yerimde birinden çok etkilendim. İşe başladığımın ilk üç günü alyansını takmamıştı, sonra ben bir başkasından evli olduğunu öğrendim ve sohbet arasında “evli barklı adamsın canım, yaşlanmışsın sen” gibi bir imada bulundum. O günden beri alyansını takar oldu. Evli olduğunu bildiğimin farkında çünkü artık. :) Yine de aramızda bir enerji var.. Çocukları olmadığı için bir tık vicdanen rahatım ve kendisinin aklını karıştırmak istiyorum. Daha doğrusu bir tık yakın olmak istiyorum. Yakınlıktan kastım iş çıkışı bir yerde bi kahve içmek mesela.. Cinsellik değil. Benim burcum da Boğa ve araştırdığımda lanet olsun ki bu iki burcun tencere kapak olduğunu gördüm. Çekim de o yüzden sanırım çünkü 33 yaşındayım, adamı görünce ortaokulda hoşlandığım çocuğu görmüş gibi atıyor kalbim. En büyük sorun aynı iş yerinde olmamız, bir ufağı da evli olması. :) Bana zararsız bir iki dikkat çekme önerisi lazım. 😇
Seni bu iğrenç düşüncelerinle ciddiye alamam
Ahah kişi kendinden bilir işi. Eminim senin zihnin su gibidir, pırıl pırıl.
Hihı ondan
Sadakat zor