Selamlar, artık günümüzde bu tarz şeylerin yalnızca belli dini inanışlarda geçen, hiçbir delili olmayan birer iddia olduğu bilinse de aranızda inananlar vardır diye düşünüyorum. Hiç bu şeyleri sorgulama gereği duydunuz mu? İnandığı dinde cin ya da ruh gibi şeyler olan insanlar hariç bütün dünya bunları komik buluyor ki bana göre de çocuk korkutmak için başarılı birer uydurma olmaktan öteye geçmiyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ruh, cin, peri, karabasan gibi şeylere inanıyor musunuz?
Senin yaşıyor olman bunu doğru olduğu anlamına geliyor mu? Yoksa basit bir yanılgı içinde misin? Konu üzerinde birkaç akademik makale okumanı tavsiye ederim.
Aptal adam halüsinasyon görüyorsun sağda solda hoca arayacağına psikolojik tedavi al, sizin hacı hocalar cin çıkarıyorum diye karılarınızı elinizden almıyor mu? Beyniniz olsa keşke.
Müslüman doktora gitmişsindir onlar da sizin gibi böyle şeyleri gerçek sanıyor. Biliyor musun müslüman ülkeler hariç hiçbir ülkede cin vakası görülmüyor 😂 sizin bilinçaltınız küçükken doldurulduğu için böyle halüsinasyonlar görmeniz çok normal. İşine dinini karıştırmayan bir psikiyatrist bul ve ona cin görüyorum deme halüsinasyon görüyorum de ve tedavini ol.
Dediğim gibi yapmadın ama, gidip cin görüyorum dersen olmaz. Einstein der ki doğru cevabı bulmanın tek yolu doğru soruyu sormaktır. Halüsinasyon gördüğünü söylemelisin, bir de böyle dene.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hepsi yalan dolan onların. Eğer bir insan cin, ruh, peri görüyorsa acilen şizofreni tedavisi görmesi lazım :D
Farkındalık sahibi birilerini görmek çok hoş ve ilginç 🤔😂
Varlıkları Kuranı Kerim'de geçiyor inanmamak yanlıştır inanmadığınnzakanbsana musallat olabilirler
Mesele zaten Kuran’da yazıyor diye sorgusuz inanmak. Yanlış olan bu
Evet bunlar doğru var.
Neye dayanarak var diyorsun
Yaşıyorum
Senin yaşıyor olman bunu doğru olduğu anlamına geliyor mu? Yoksa basit bir yanılgı içinde misin? Konu üzerinde birkaç akademik makale okumanı tavsiye ederim.
Yav kaybol git işine surdan
Basit bir müslüman daha.. okuma kardeşim odun gelmişsin odun git sen.
Mal olan sensin kas kafalı burada senin iyiliğin için soyluyoruz
Ben sana mal mı dedim? Sen delinin birisin git tedavi ol.
Deli olan ben miyim sen mi ugrastigin şeye bak
Aptal adam halüsinasyon görüyorsun sağda solda hoca arayacağına psikolojik tedavi al, sizin hacı hocalar cin çıkarıyorum diye karılarınızı elinizden almıyor mu? Beyniniz olsa keşke.
canım tıptan yanıt alamadım ona da gittim
Müslüman doktora gitmişsindir onlar da sizin gibi böyle şeyleri gerçek sanıyor. Biliyor musun müslüman ülkeler hariç hiçbir ülkede cin vakası görülmüyor 😂 sizin bilinçaltınız küçükken doldurulduğu için böyle halüsinasyonlar görmeniz çok normal. İşine dinini karıştırmayan bir psikiyatrist bul ve ona cin görüyorum deme halüsinasyon görüyorum de ve tedavini ol.
Bana akıl verme böyle şeylerden uzak dur
Sen beni dinle pişman olmazsın
Dediğini yaptım daha önce
Dediğim gibi yapmadın ama, gidip cin görüyorum dersen olmaz. Einstein der ki doğru cevabı bulmanın tek yolu doğru soruyu sormaktır. Halüsinasyon gördüğünü söylemelisin, bir de böyle dene.
Dedim diyorum dedim
Adı ruh cin peri değildir, başka bir şeydir
Hayır