Rüyada vicdan azabı çekerek hırsızlık yapmak ne anlama gelir?

Ben bu yıl üniversite sınavına gireceğim için dershaneye gidiyorum ve pazartesi günü bir kızın 600 lirası kaybolmuştu ve kız kim paramı çaldıysa onun Allah belasını versin demişti ben para çalmadığım halde geldimi suçlu hissetmiştim bugün rüyamda da hırsızlık yapıyordum yanımda tanıdığımı hissettiğim insanlar vardı bana sürekli çaktırma hırsızlık yaptığımızı gibi şeyler söylüyordu ben de devam ediyordum hırsızlık yapmaya ama içimde çok fena bir vicdan azabı oluşuyordu. Yanlış olduğunu çok iyi bildiğim bir şeyi yapıyordum. Sanki davranışlarımı yanımda benimle beraber hırsızlık yapan insanlar kontrol ediyor gibi hissediyordum. Birileri tarafından hipnotize edilip hareket ediyor gibiydim. Dershanede yaşanan şeylerden dolayı görmüş olabilirim bu rüyayı. Soruyu sorduktan sonra sitedeki hesabımı kapatacağım hemen o yüzden lütfen düzgün cevaplar verin soru hakkında bir fikriniz veya bilginiz yoksa yorum yapmayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimi suçlu hissetmiştim yazacaktım yanlış yazmışım. Gerçek hayatta başkasından çaldığım 5 kuruşu bile harcamam ama ben eğer çalacak olsam. Hak etmediğim para bir milyon lira da olsa bir kuruş da olsa harcamam ki.
Rüyada vicdan azabı çekerek hırsızlık yapmak ne anlama gelir?