Astroloji & Burçlar Neden güzel rüyaları bir kez görüyorum? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güzel olan şeyler neden bir defa oluyor?https://youtu.be/k62333y_56g Güncellemeler+1 yıl Niye niye söylesin bana biri neden böyle 😬 Neden güzel rüyaları bir kez görüyorum? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Ben rüyamı bir kez yönetmiştim bilinç altında iyi odaklanırsan sürekli iyi rüyalar görebilirsin ama stres olmaması gerekiyor 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Ben onu da göremiyorum dua et:( hatırladığım tüm rüyalarım kâbus. 1 0 Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% Balık +1 yıl Benide gördünmü mutfakta y3mek yaparken :) 1 7 Yorumla MaşaKocaAyıı Oğlak +1 yıl Sen yaşıyon mu hala laa ahahahaha Yorumla MaşaKocaAyıı Oğlak +1 yıl Yaşlanmışsın bide yaş 30 olmuş Yorumla BitterChocolat3 Balık +1 yıl Yaşım geçmeden gel evlenek Yorumla MaşaKocaAyıı Oğlak +1 yıl Evlenmeyi düşünmüyorum. Yorumla BitterChocolat3 Balık +1 yıl S3n beni döversin zaten her akşam eve gelince Yorumla MaşaKocaAyıı Oğlak +1 yıl Sado mado ilişkisimi hayal ediyosun ahahahahha Yorumla BitterChocolat3 Balık +1 yıl Sende öyle bir fwntezi seziyorm 😁ben soft-romantikçiyim Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genelde bir kez görünürler 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% İkizler +1 yıl istihareye yat dua oku abdestli ol 1 0 Yorumla
Efelitkeko Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% Oğlak +1 yıl her güzel şeyin bir sonu vardır zaten boş ver 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben rüyamı bir kez yönetmiştim bilinç altında iyi odaklanırsan sürekli iyi rüyalar görebilirsin ama stres olmaması gerekiyor
Ben onu da göremiyorum dua et:( hatırladığım tüm rüyalarım kâbus.
Benide gördünmü mutfakta y3mek yaparken :)
Sen yaşıyon mu hala laa ahahahaha
Yaşlanmışsın bide yaş 30 olmuş
Yaşım geçmeden gel evlenek
Evlenmeyi düşünmüyorum.
S3n beni döversin zaten her akşam eve gelince
Sado mado ilişkisimi hayal ediyosun ahahahahha
Sende öyle bir fwntezi seziyorm 😁ben soft-romantikçiyim
Genelde bir kez görünürler
istihareye yat dua oku abdestli ol
her güzel şeyin bir sonu vardır zaten boş ver