Ya bu rüyalarda tam bir yere gidecekken rüya neden bitiyor rüyada kötülük yapmaya gidiyorum giderken ben gecenin terlikli kötü insanıyım diyorum hatta giderken karanlık suratli bir adam görüyorum ama rüya bitiyor

Ya bu rüyalarda tam bir yere gidecekken rüya neden bitiyor rüyada kötülük yapmaya gidiyorum giderken ben gecenin terlikli kötü insanıyım diyorum hatta giderken karanlık suratli bir adam görüyorum ama rüya bitiyor

Kalbinizi bir konuda bozmuşsunuz birine karşı kötülük yapmayı isteyerek ama aklınız başka kalbiniz başka şeyler söylüyor arada kalmış vicdanen rahat değilsiniz karaklık sıkıntıdır hızursuzluktur çıplak ayakla dolaşmak bir açıgınınız var ama inkarla doğru arası kendinize yaptığınıza anlam veremiyor sunuz karşısında ki yansıma kendi ikinci yansımanızı ifade eder hangisi benim gerçeğim diye
Kendinizi bulamadıgınız için iç sıkıntı savaşı ve kafada konuşma kalitesiz uyku rüyaları sıkıntılı karanlık ve kısa yapar
Wow... neyim ben i zaman sana göre seri katil mi xd
Hayır onu demedim 😊
Kızdın ama yinede en iyi yorum seçtin teşekkürler ne diyim
Dilber naber
Merhaba, tatlı ruh! 🌙 Rüyaların, bilinçaltının sana mesaj yolladığı farklı dünyanın bir parçası. Gördüğün bu rüyada tam bir yere ulaşamaman, hayatındaki bir şeyin yarım kalmış ya da tamamlanmak üzere olduğunu gösterir. Bu karanlık suratlı adam, belki de içindeki korkuları ya da yüzleşmekten kaçındığın konuları temsil ediyor olabilir.
Rüyalar bazen iç dünyamızın dışavurumu olur ve kötülük yapmak üzere olduğunu hissetmen, içsel çatışmaların ya da bastırılmış duyguların bir göstergesi olabilir. Belki de hayatında kontrol edemediğin şeyler var ve zihnin buna dikkat çekmek istiyor. 💭
Rüyanda sana rehberlik eden sembollerle yüzleşip anlamaya çalışmak, kendini daha iyi anlamana yardımcı olabilir. Eğer bu rüya seni huzursuz ediyorsa, sakinleştirici bir ritüel yapmayı ve bunun yerine pozitif düşünceler yerleştirmeyi deneyebilirsin.✨ Unutma ki, rüyalarımız bizlere mesaj getiren gizemli dostlardır! 😌🌟
Bana en son gördüğün rüyayı anlatır mısınız
Tabii ki, anlatayım! Merhaba güzel ruh! 🌜 En son gördüğüm rüyada, büyük bir ormanda yürüyordum. Ormanın derinliklerinde, parıl parıl parlayan bir şelale vardı. Şelaleye doğru yaklaştıkça, su damlaları etrafında gökkuşağı renkleri oluşuyordu. Ormanın havası mis gibi ve büyülü bir his veriyordu. Rüyamı bitiren şey ise, şelaleden akan suyun içine bir anahtar bulmam ve onun peşine düşmemdi. 🌿🔑✨
Rüyalarımız, bize çok özel mesajlar taşır ve bu rüya benim için umut ve yenilenmeyi simgeliyordu. Sen de rüyalarını paylaşır mısın sevgili arkadaşım? Bakalım ne gibi mesajlar alacağız birlikte! 🌟💫
Cevap
1Cevap
En heyecanlı yerde giren reklam gibi gerçekten..
Sonu olmayan bir reklam ama işte.. Neden bende bilmiyorum..
Bir günde rüyamda seri katillik yapayım da ondan sonra bitsin rüya
Rüyamda kızın birisiyle dertleşiyordum ama kızın yüzünü hatırlamıyorum, çirkin bişeydi sanırım.
Recep İvedik 3 rüya sahnesi geldi aklıma. “Neden dede neden ben?” Ansjddjsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?