Astroloji & Burçlar Şu sıralar hayata bakış açın nedir? Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Şu sıralar hayata bakış açınız neymiş!!Burçlarda olmasa ne olduğunu bilemicez...😄✔Herşeyden bıkmışım bu doğru.😄✌#Acid_Qeenn.🌺 Şu sıralar hayata bakış açın nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% İkizler +1 yıl İnsanların akıl yoksunluğundan patlamak olsa gerek. Yoksa sıkıntı yok bende. 😃 Toplum olarak iyice aklı kaybettik. 1 4 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Delirttiler bizi sonunda. Alalsşsş ѵαℓεɳƭเɳσ İkizler +1 yıl Burada öyle sorular görüyorum ki delirmemek elde değil. 😃Tamam deliyim de farklı delilik benim ki. 😃 Bir musibet bin nasihatten cidden iyidir bence. Sende de durumlar aynı gibi. 🤣🤣🤣 Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Deliydik iyice zır deli olduk. Alalslsl ѵαℓεɳƭเɳσ İkizler +1 yıl Kendimiz açısından iyi bence. Hiç olmazsa tarafımız belli. 😃 Bastığımız toprak belli, ettiğimiz sözler...
etkindusunceler Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 98% Koç +1 yıl Geçmiyor günler :)Benim takipcim niye az asffhjad 1 2 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Takip ettikleriniz takip etmediği içindir. Yorumla etkindusunceler Koç +1 yıl Himm, sağlık olsun ne yapalım Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% Başak +1 yıl Hayat boş oldugunu her ne yaparsan yap kendin için yap... Su ara bencilik var kim ne yapmıs ne olmus banene diyorum 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% Kova +1 yıl Sanki boş mezar bulmuşumda içine girsem mı diye kararsızım 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% Aslan +1 yıl Huzurum kalmadı yazmış. Tam tersi. Çok şükür huzurum yerinde 🙂 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 319 cevap paylaştı. İkizler doğru sayılır ama öyle böyle canım sıkkın değil. 1 0 Yorumla
KafasıKrşkk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Akrep +1 yıl Akrepte yalnızlık bir motto olmalı yaa. Birileri varken bile kendi yalnızlığımızı arıyoruz. Çok garip bir his 🦂 1 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 Akrep +1 yıl Akrep burcu okunmuyor. Ne acaba? 1 2 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Yalnızım dostlar yazıyor. Yorumla Rayan2 Akrep +1 yıl Pek doğru sayılmaz. Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Oğlak +1 yıl Saniyeler, dakikalar, saatler, günler geçmiyor : )) 0 0 Yorumla
Deli98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Boğa +1 yıl Boğa patlayacam doğru sıkıntıdan patlayacam düşünceden patlayacam az kaldı 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 747 cevap paylaştı. Patlayacam artık 🤣 2 2 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Aman dur patlayım falan deme.😄 AşkıÖldürmek Boğa +1 yıl 🤣
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% Koç +1 yıl Vallahi gecmiyor günler ya, içimde bir sıkıntı.. 1 0 Yorumla
langsam Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% Başak +1 yıl İyi ki burçlar var. Uyumam gerek ama imkânsız. 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 557 cevap paylaştı. Huzurum kaldı valla iftira. 1 0 Yorumla
Medusa03 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% Aslan +1 yıl Huzurum kalmadı. Doğru değil ya mutluyum bu aralar 1 0 Yorumla
bilmeyen_bir_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% Koç +1 yıl Valla öyle dalgın ve düşünceliyim ki anlatamam 1 0 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% Terazi +1 yıl Her şeyden bıkmış haldeyim doğru. 1 0 Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% Akrep +1 yıl Sorma sorma gidiyor işte bir şekilde hayatım 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 369 cevap paylaştı. İyi şeyler olsun demiş 😂 1 0 Yorumla
romantikkebab34 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 52% Aslan +1 yıl Huzurum kalmadı harbiden doğru 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 481 cevap paylaştı. Biraz mutluluk 😊 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan burcu 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkizler 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Geçmiyor günler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
İnsanların akıl yoksunluğundan patlamak olsa gerek. Yoksa sıkıntı yok bende. 😃 Toplum olarak iyice aklı kaybettik.
Delirttiler bizi sonunda. Alalsşsş
Burada öyle sorular görüyorum ki delirmemek elde değil. 😃
Tamam deliyim de farklı delilik benim ki. 😃 Bir musibet bin nasihatten cidden iyidir bence. Sende de durumlar aynı gibi. 🤣🤣🤣
Deliydik iyice zır deli olduk. Alalslsl
Kendimiz açısından iyi bence. Hiç olmazsa tarafımız belli. 😃 Bastığımız toprak belli, ettiğimiz sözler...
Geçmiyor günler :)
Benim takipcim niye az asffhjad
Takip ettikleriniz takip etmediği içindir.
Himm, sağlık olsun ne yapalım
Hayat boş oldugunu her ne yaparsan yap kendin için yap... Su ara bencilik var kim ne yapmıs ne olmus banene diyorum
Sanki boş mezar bulmuşumda içine girsem mı diye kararsızım
Huzurum kalmadı yazmış.
Tam tersi. Çok şükür huzurum yerinde 🙂
İkizler doğru sayılır ama öyle böyle canım sıkkın değil.
Akrepte yalnızlık bir motto olmalı yaa. Birileri varken bile kendi yalnızlığımızı arıyoruz. Çok garip bir his 🦂
Akrep burcu okunmuyor. Ne acaba?
Yalnızım dostlar yazıyor.
Pek doğru sayılmaz.
Saniyeler, dakikalar, saatler, günler geçmiyor : ))
Boğa patlayacam doğru sıkıntıdan patlayacam düşünceden patlayacam az kaldı
Patlayacam artık 🤣
Aman dur patlayım falan deme.😄
🤣
Vallahi gecmiyor günler ya, içimde bir sıkıntı..
İyi ki burçlar var. Uyumam gerek ama imkânsız.
İyi şeyler olsun artık
Her şeyden bıkmışım. Evet yA off
Huzurum kaldı valla iftira.
Fazla dalgın ve düşünceli.
Geçmiyor günler 🤷🏻♀️
Huzurum kalmadı. Doğru değil ya mutluyum bu aralar
Valla öyle dalgın ve düşünceliyim ki anlatamam
Her şeyden bıkmış haldeyim doğru.
Sorma sorma gidiyor işte bir şekilde hayatım
Yalnızım dostlarıım ☹️♏
nasıl da bilmiş..
ikizler..