En öne çıkan olarak terazi kadını diyebilirim. Nasıl varlıklar ise boğa erkeğiyle zevkleri inanılmaz ortak oluyor. İki burçta Venüs gezegeninin etkisi altında müzik, edebiyat, sinema gibi ortak konularda buluşabiliyorsun. Gezi konusunda bile bu şaşmıyor. Kibarlık, mütevazilik, ruhundaki incelikle kendilerine aşık edecek tipte kadınlar.. 😮 Entelektüel yanlarıyla ışıl ışıllar..
Boğa & Terazi UYUMU
Farklı elementlerden olmalarına karşın, bu ikilinin ortak bir yönü vardır. Zira her iki burç da Venüs'le ilişkilidir. Terazi'ler uyumdan yana, tartışmalardan hoşlanmayan, dokundukları şeye güzellik katabilecek tiplerdir ve bu özellikleri sayesinde Boğa'lara çekici geleceklerdir.
Karşı cinste hangi burçla frekanslarınız uyuşuyor?
Net katılıyorum sana Boğa erkeği olarak bir terazi kadını tanıdım sanki terazi kadını boğalar için yaratılmış o kadar çok uyuşuyoruz ki çok güzel gidiyor hiç terazi kadını ile tanışmamıştım uyumları olsun zevkleri renkleri olsun çok uyumluyuz. Kısacası uyuştuğum burç terazi kadını :)
Benim de öyle anlaştığım bir terazi arkadaşım var. Aralıklarla birbirimize şarkı göndeririz. O kadar naif biri ki müziğin en ince ayrıntısına o kadar güzel giriyor ki sırf iyi müzik dinlediği için bile saygı duyarsın. 😊 Karşısındakini kırmak gibi niyeti de yok. Zaten minyon tipli oluyorlar. Yüzleri de Venüs etkisinden dolayı güzel olur. Terazilere iyi davran farklı etkinlikler içinde bulun gerisine karışma bu kadınlar güzel olan her şeye aşıklar ama olanla da yetinmeyi bilirler. Uysal şeyler insan bunları sevmesin de ne yapsın? 😄 Tek sıkıntılı yanları flörtöz oluyorlar. Yani senden sıkılırsa bir başkasına gidebilir. O yanları kırılgan olabiliyor. Sadakat konusunu ilişkide oturtabilirlerse üstüne gelmez. Yani bu tehlikeli konu özel olarak konuşulmalı ilişkiye başlanırsa..
En İyi Cevaplar