Astroloji & Burçlar Burcuna göre ilişki durumun ne alemde? Nobdymr Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Loading... bu doğru mu? 😅😅 bakalım görüciğiz Güncellemeler+1 yıl Burçlara inanma burçsuz kalma 🤓 Burcuna göre ilişki durumun ne alemde? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Oğlak +1 yıl Elbet buluşacakmışız konum da :Cehennemin dibi olsa gerek🤔 1 1 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Nddmdmmddmdm 😅😅 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% Koç +1 yıl Kara sevda demek 😂 Yolu mu şaşırdı ne yaptı, ben niye göremiyorum 🥹🥹 1 1 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl KARA ya hani göremiyordur yolu 🙄😅 Yorumla
ÇanakAnten Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 80% Aslan +1 yıl Aslan yalnız, varlık için de yokluk bu olsa gerek. 1 1 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Hahah 😅😏 Yorumla
Vanessa__ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Yay +1 yıl Evet perişanım 😏 1 1 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Yazık yav 😭☹️ Yorumla
Oopsss Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 82% İkizler +1 yıl Ellerim bomboş. Doğru değil 😀 1 1 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Tabloya göre ayrılmalısın 😏👊😅😅 şaka he allah mutlu mesut etsin 🙏🤗 Yorumla
TheLovex_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% Oğlak +1 yıl Elbet buluşacağız buna inanıyorum 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% Akrep +1 yıl Karışık 😏 1 3 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Kuruyemiş mi bu mübarek 😏 Yorumla sierravista Akrep +1 yıl Öyle 😏 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Tamam 😏👊 Yorumla
Hicranreis Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 92% Aslan +1 yıl aslan yalnız :D 1 2 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Beter ol, o egoyla az bile sana 👊😅😅 Yorumla Hicranreis Aslan +1 yıl hiç egolu değilim :D Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. Işıksızım odalar da 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Elbet buluşacakmışız konum da :Cehennemin dibi olsa gerek🤔
Nddmdmmddmdm 😅😅
Kara sevda demek 😂 Yolu mu şaşırdı ne yaptı, ben niye göremiyorum 🥹🥹
KARA ya hani göremiyordur yolu 🙄😅
Loading... ♉
Gerçekten zaman hatası
Ellerim bomboş doğru. Ama mümkünse böyle kalmaya devam etsin
Aslan yalnız, varlık için de yokluk bu olsa gerek.
Hahah 😅😏
Evet perişanım 😏
Yazık yav 😭☹️
Ellerim bomboş. Doğru değil 😀
Tabloya göre ayrılmalısın 😏👊😅😅 şaka he allah mutlu mesut etsin 🙏🤗
Elbet buluşacağız buna inanıyorum
Karışık 😏
Kuruyemiş mi bu mübarek 😏
Öyle 😏
Tamam 😏👊
aslan yalnız :D
Beter ol, o egoyla az bile sana 👊😅😅