Astroloji & Burçlar Burcuna göre ilişki durumun nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 94 Yapay Zekaya Sor İlişki durumun nasılmış? 🤓 Güncellemeler+1 yıl 🥳 Burcuna göre ilişki durumun nasıl? Cevapla İlişki Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç Yalnızım 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Zaman hatası olabilir evet kritik bir dönemde yine loveler yine ben. 1 0 Yorumla
EylülMavi22 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% Yengeç +1 yıl Aşık mııı? Kime? nerede? ne zaman? Ahsjgh 😂 2 0 Yorumla
seldagyener Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 60% Kova +1 yıl aslan yalnız kalsın hahah. kova aslanı falan özlemiyor. 2 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Oğlak +1 yıl @Acid_Qeenn bak ne diyor bana😄 sen ne düşünüyorsun bu konuda 😄 0 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 Kova +1 yıl Güneş, yükselen, ay hepsi kötü ya sjxjx bu ne sjzj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aynen yaa, balık şu sıralar sevgiye sarmış ama gel gör ki kime imkansız bir şey boşverin 😝😂😂🥰 1 0 Yorumla
FurkanYeter Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Aslan +1 yıl Aslanım ve bugüne kadar hiç ilişkim olmadı halimden de memnunum. 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 734 cevap paylaştı. Bir zaman hatası.😄 3 0 Yorumla
Enjoyable18 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 Terazi +1 yıl Burçların insan karakterine kişiliğine asla etkisi yoktur. Cidden doğduğun yer kaderindir. Nerde doğmuşsan orası sana şekil verir. 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Aslan +1 yıl Yalnızım dostlarım yalnızım yalnıız 🎵🎶🎶 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% Yengeç +1 yıl Yoo yalan aşık falan değilim ben 🙄 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% Yengeç +1 yıl Bu sefer burcumla uyuşmadım. Değilim 🤷 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boğa burcuyum.Only alone 0 0 Yorumla
Dmla00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% Başak +1 yıl Bir zaman hatası imiş. Belkide doğrudur.😔 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% Oğlak +1 yıl Elbet buluşacağız. Umut varmış yani 😄 0 0 Yorumla
serdar_topraktepe Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 91% İkizler +1 yıl İkizler ve dogru cıktı 😀 0 0 Yorumla
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% Terazi +1 yıl Bir zaman hatası diyor bilmem artık 0 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% Başak +1 yıl Odalarda ışıksızım.😂 Allahım esirgesinz 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ellerim bomboş 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 319 cevap paylaştı. Ellerim bomboş. 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 445 cevap paylaştı. Balık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Yengeç Yalnızım
Zaman hatası olabilir evet kritik bir dönemde yine loveler yine ben.
Aşık mııı? Kime? nerede? ne zaman? Ahsjgh 😂
aslan yalnız kalsın hahah. kova aslanı falan özlemiyor.
@Acid_Qeenn bak ne diyor bana😄 sen ne düşünüyorsun bu konuda 😄
Kemal Kılıçdaroğlu
eyt
loading
Güneş, yükselen, ay hepsi kötü ya sjxjx bu ne sjzj
Aynen yaa, balık şu sıralar sevgiye sarmış ama gel gör ki kime imkansız bir şey boşverin 😝😂😂🥰
Aslanım ve bugüne kadar hiç ilişkim olmadı halimden de memnunum.
Bir zaman hatası.😄
Burçların insan karakterine kişiliğine asla etkisi yoktur. Cidden doğduğun yer kaderindir. Nerde doğmuşsan orası sana şekil verir.
Yalnız değil 🙄
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnıız 🎵🎶🎶
Yoo yalan aşık falan değilim ben 🙄
Aslan-Akrep 😁
Bu sefer burcumla uyuşmadım. Değilim 🤷
Karışıkmış öyle diyor :)
Balık yanlış oedkdkdk
özlüyor mu :O
acaba kimi özlüyorum :D
Balık çok seviyor 😎😎
Karişik ve doğru
Boğa burcuyum.