Astroloji & Burçlar Merhaba iyi geceler hanımlar beyler koç burcunun en sevdiginiz ve en sevmediğiniz özellikleri nelerdir? Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir koçla konuşurken veya ilişki evresinde nelerden hoşlanırsin veya olmasaydı iyi olurdu diyorsun Merhaba iyi geceler hanımlar beyler koç burcunun en sevdiginiz ve en sevmediğiniz özellikleri nelerdir? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Vanessa__ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Yay +1 yıl Dik kafalı olmaları sevmem.Özgüvenli olmalarını seviyorum 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% Terazi +1 yıl saçma sapan kıskançlık krizleri sinirlerimi bozuyor bir arkadaşım koç ve cidden çekilmiyor 1 0 Yorumla
Saldır Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% Oğlak +1 yıl Koçları genel olarak sevmem 1 3 Yorumla Both_Angel_and_Devil Başak +1 yıl En itici yanları neler senin için ☺️ Yorumla Saldır Oğlak +1 yıl Sinirli ve çocuksu olmaları Yorumla Both_Angel_and_Devil Başak +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Kalpyanlışhissetmez Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% Boğa +1 yıl Burçlara inanmıyorum ama yükselenim sanırım koç. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dik kafalı olmaları sevmem.
Özgüvenli olmalarını seviyorum
saçma sapan kıskançlık krizleri sinirlerimi bozuyor bir arkadaşım koç ve cidden çekilmiyor
Koçları genel olarak sevmem
En itici yanları neler senin için ☺️
Sinirli ve çocuksu olmaları
Teşekkür ederim ☺️
Burçlara inanmıyorum ama yükselenim sanırım koç.
Sevmiyorum.