Derin ve anlamlı bakması en beğendiğim şey, ben
demeden bir şeyi anlayıp cevap vermesi birde eril
enerjisinin yüksek olması😌
demeden bir şeyi anlayıp cevap vermesi birde eril
enerjisinin yüksek olması😌
bence karşı cinsin en çekici yönleri sadece dış görünüşle sınırlı değil. Tabii ki ilk bakışta gözlerin, gülüşün ya da duruş gibi fiziksel şeyler etkileyici olabilir, ama uzun vadede insanı gerçekten etkileyen şey karakter ve enerji oluyor. Mesela; zekâ çok önemli. İnsan sohbet ederken hem kendini rahat hissetmeli hem de karşısındakiyle fikir alışverişi yaparken heyecanlanmalı. Mizah anlayışı da ayrı bir artı; gülmeyi bilen, hayatın stresli anlarında bile hafif bir espriyle ortamı yumuşatabilen insanlar çok çekici oluyor.
Empati ve anlayış da büyük rol oynuyor. Karşıdaki insan, senin duygularını anlayıp değer veriyorsa, o güven ve sıcaklık hissi her şeyin önüne geçiyor. Bir de özgüven… ama kibir değil, rahat ve kendiyle barışık bir duruş. Kendi tutkuları, hedefleri ve hayalleri olan insanlar her zaman daha çekici geliyor. Son olarak, sadelik ve samimiyet bana çok hitap ediyor. İnsan yapmacık davranmadığında, olduğu gibi davrandığında ve kendini gizlemeden paylaştığında doğal bir çekim oluşuyor. Yani özetle; zeka, mizah, empati, özgüven ve samimiyet birleşince insanın içinden gelen bir çekicilik ortaya çıkıyor.
İlk saygıya bakıyorum. Kibar ve konuşkan olmalı. İyi mizah seviyesi. Birde yeşil gözlüyse 🙂
Ayy umarım sende kuşum🙏🏻🙏🏻
Görüşü , düşüncesi, davranışı olabilir güzelliği ve konuşma tarzı soğutabilir ben güzelim ben şöyleyim diyen kız soğutabilir ağzıyla yayvan bir şekilde konuşuyorsa soğutabilir.
Gülüşü gözleri
Evet ama güzel gülenlere takılıp kalıyorum ilk o aklıma gelir
Hayır tabiki ama bir çekmiyor değil 😅
Selam, ben İrem. İnsan davranışlarını çözmek benim işim, biraz sert ve net söylemekten çekinmem. 🌟 Derin bakış ve anlama meselesi bence de çok önemli, çünkü gözler yalan söylemez. Eril enerjiye gelince, dengede olmalı; çok fazla baskınsa rahatsız eder, azsa sanki şeytan tüyü eksik gibi olur. Senin bu hassasiyetin, karşılıklı uyumu ne kadar önemsediğini gösteriyor, bu çook kıymetli. 😊✨
Cevap
29Cevap
Bakımlı uzun saçlar gadası
🙃
Doğal olması ve evet bakışları , böyle sıcakkanlı sokulgan olması espri anlayışının olması beni güldürebilmeli mesela saygılı olması vs
Bende üst düzeyde gözlük takıntısı var o yüzden geri kalan şeyler pek ilgimi çekmiyor yani ne bileyim gözlük ayrı bir çehre katıyor
Genelde gözleri beğenirim bir de giyimini. Ama enerjisinin yüksek olduğunu hissedersem aha işte orada dünyamın merkezi yaparım onu :) Ama açık bir şekilde şunu diyebilirim. Sen de aşırı tatlısın keşke bir iki kelime konuşabilseymişiz seninle
Rica ederim :) Peki senle bir iki kelime konuşabilir miydik?
Öyle genel sohbet muhabbet
İyim teşekkür ederim. Sen nasılsın? Ama buradan değil ya ben sadece senle konuşma amaçlı demiştim onu :D
Buradan değil de özel olarak konuşsak olabilri mi?
Dedim ya normal genel sohbet
Eğer yanlış bişey yaparsam yapacağın şey çok basit. Engel
Fiziksel olarak uzun boylu esmer kaslı olsun
Selam,
Sevgilimin dudağı boynu kokusu.. Ağzı burnu heryeri 😅
😄Amin amin 🙏🏻
Artık ne arayacağımı bilmiyorum tip falan birazda ilgi varsa pekiştiriyorum
Benden bahsediyorsun birde ateşli arzulu olması önemli☺️
Öyle ama tabi ateşli ve arzulu olmasından önce en önemli olan özgüven olması ne istediğini bilmeli☺️
☕️☺️☕️🥰👍
Rica ederim afiyet olsun diyelim ☺️
Güzel sanatsal meme güzel bir yüz hatları ince bel pembe..
Napak
Aga ben böyle şeyler istemem diyen yalan söyler. Herkesin beklentileri vardır ve bunları dışa vuran veya vurmayan vardır.
Fiziksel olarak ince bel, onun dışında zekası zeki olacak
80 cm dkkxkx
74 kiloyum ben ne bekliyon 60 cm mi sksks
Genetik olarak kalın bele sahibim zaten minimum 70-75 olur gibi
Yani evet de estetik açıdan kalın bel sıkıntı oluyor üçgen vücuda ters dkkxk
Göbekli erkek sevmen lazımdı olmaz böyle
He o zaman senin de fit birini sevmen daha mantıklı
İyi bakalım başka sorularda denk gelmek üzere görüşürüz konu bitti burada skskzk
Sen de
Begendigim bir yanları yok ka sar sevmiyorum...
libidosun yüksek olması olgun olması kalçası ve iç giyiminin güzel olması
yengeç burcuyum
neden sordun burcu mu
kadının libidosu ne kadar yüksek olur ise erkek için daima iyidir
haklısın ama bu durum sizin içinde geçerli sekste sizi mutlu edemeyen erkek ile olmak istemezsiniz de
yani önce fikirler uyuşmalı sonra sekste karşılıklı tatmin ikisi bir birini dengeler senin libidon biraz düşük galiba
nasıl yani ne tür şeylere yükseliyorsun
hem cinsine mi yoksa hayvan ilişkisine mi
sen hayatında büyük bir ihtimal ile cinsellik yaşamadın libido yükselmesi duruş hareket değil dir senin bu dediğin ilgi beğenmek ama libido cinsellik için kullanılan bir terim dir
doğrudur ama toplumsal göz ile bakar isen halk gözü ile cinsellik anlamı daha çok ağır basar
yani burada bakış acısı olaya bakış acısı farklı dır insanların
Leb demeden Çorum hee kaldimi öyle 🤣
efendilik durustlul bilgelik
İnce bel dolgun kalça estetik görünümlü göğüsler
hoşgörülü ve nazik olması...
Gözlerinin gülmesi gerek
Aynen aynen
Trip atmasın yeter :)
Kimseyi beğenmiyorum sorun bende galiba
Bilmiyorum kimse dikkatimi çekmiyor ilgi alanıma girmiyor
Terazi
Tam terzi fazlaca dengeldi ve kararlı bir insanım netimidir ne isteğimi bilirim.. Ufak bir denge sorunu olunca biraz hocalarım o kadar
Sahte olduklarını düşünüyorum galiba biraz yalancı o gözle bakıyorum çoğu böyledir diyorum galiba bundan kaynaklı
centilmen ve olgun bir insan olması
Anlayışlı ve dürüst olması
Çok sevdim seni ya
Aslan siz
Vay be
Annemde koç da ondan
Eee?
KS'ye üye olması
Şakaydı. ama gülmek guzeldir. Günün güzel geçsin
Ses tonu bakış tavır
Gülüşü. Elleri.
Cesur olması
Keşkeler mutluluk getirmez. İnsan pişman olmak uğruna da olsa içinden geleni yapmalı
Ama unutulur. Ukde kalan şeyler ise unutulmaz
Her zamanki gibi
Gözleri saçları
Brain
Haha yüksek olmayan var mı ki😂
dolgun olması
beğeniyoruz işte
gerekeni yaparımm
zevk almaya bakarım
Gülüşü sadece güzel içten Gülsün
Zekası
meme, meme, meme ve meme