evet ama şöyle bir gerçek var aslan burcu arkadaşlarım acayip motiveci pozitif kıpır kıpır ve çözümcül kişiler ama terazi burcu ile de gayet kafa dengi oluyor 2 tane akrep burcu sevgilim oldu ikisiylede başarılı aşk durumu olmadı maalesef
Her yengec bir degil aslanlar hep mantılk derler aslan yengec çatisması aslanın duygusal olmayışı ve yüksek benlik algısı yengecler mütevazi olan insanları sever zeki de güzel de çirkinde olsa mütevazilikden ayrılmayacak ozaman yengec kollariyla sarmalar
Çok bilmiş herşeye karışan bilgili daha doğrusu ben merkezli diyelimmi size siz kovalar aslanlardan bile çok kinci inatçı bencil yapınız var herşeye maydanoz olursunuz 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Başak burcuyum. Aslan burcu tanıdığım yok, bu burç hakkında yeterince bilgi sahibi değilim. En sevmediğim burç Terazi.
ben akılsız değilim ki hem allahın hem bilimin yalan dediği 4000 yıllık asurlardan sümerlerden kalma hurafelere efsanelere inanayım
Ben ikizler aslan burcu olanlardan bir nötr davranış görmedim
Ikizler ve aslanlar aşk uyumda iyiler aslında sahipci özellikleriniz var ama iletişim konuda iyi anlaşamıyorsunuz biraz
evet ama şöyle bir gerçek var aslan burcu arkadaşlarım acayip motiveci pozitif kıpır kıpır ve çözümcül kişiler ama terazi burcu ile de gayet kafa dengi oluyor 2 tane akrep burcu sevgilim oldu ikisiylede başarılı aşk durumu olmadı maalesef
Aslan burcunu severim.
Yay burcuyum Aslan burcunu severim
Aslanları severim akıllı insanlar burcum yengeç 🦀
Ama aslanlar yengeçlere pek sevmezler çünkü yengeçler biraz kinci inatcı kıskanç özellikleri filan 😉
Her yengec bir degil aslanlar hep mantılk derler aslan yengec çatisması aslanın duygusal olmayışı ve yüksek benlik algısı yengecler mütevazi olan insanları sever zeki de güzel de çirkinde olsa mütevazilikden ayrılmayacak ozaman yengec kollariyla sarmalar
Balıkım. Aslanı severim.
Başak burcuyum, aslanlarla iyi geçinirim
Teraziyim hiçte anlamam burçlardan.
kova
Çok bilmiş herşeye karışan bilgili daha doğrusu ben merkezli diyelimmi size siz kovalar aslanlardan bile çok kinci inatçı bencil yapınız var herşeye maydanoz olursunuz 😉
pek öyle biri değilim burçlara pek inanmıyorum zaten 😉
Aslan im
@natalieee huu
Yazmayacaksan bunu diyebilirsin
Akrep kanki🦂🙃
İkizler burcuyum
Aslan candır gerisi heyecandır
Aslan