En sevmediginiz burç hangisi?
akrep
boğa
koç
aslan
oğlak
başak
yengeç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En sevmediginiz burç hangisi?
Hayatıma girip çıkan insanların burçlarını göz önünde bulundurduğum zaman;
Koç Burcu: Kadınları özellikle sinsi, kendi istediği şeyleri yaptırmaya çalışan, lider benim ben ne dersem o olur, sen benden önde olamazsın-ön plana çıkma diyen bir burç. Kıskançlığı hat safhada bir insanın özellikle kötü olmasına sevinmez belki ama iyi olmasını da istemez. Erkekleri de yalan söyleme ustası.
Balık Burcu: Bu burcun kadınları kurban rolüne girmeyi çok seviyor, istediklerini yaptırmak için her türlü manipüleyi yapıyorlar. Kafadan senaryo uydurup gerçekten yaşanmış gibi davranabiliyorlar. Karşısında kendinden zeki birisi varsa aşağılık psikolojisine giriyorlar.
Aslan Burcu: Bu burcun kadını, erkeği kendilerinin sürekli ön planda olmasını istiyorlar. Sürekli bir pış pış modundalar. Beni öv, ben sana kat kat iyilik yapayım ama sen de mutlaka karşılığını ver kafasındalar. Özellikle kadınları ilk tanıştığı zamanlar kendilerini sevdirmek için her türlü şirinliği yapıp, sonra içindeki şeytanı çıkaran türden. Dünden bugüne yaptığı ne varsa hepsini başa kakıp, adeta tefeci gibi davranan burç :)
Yay Burcu: Bu burcun kadını da son derece güler yüzlü, deli dolu, anlayışlı gibi yaklaşıp arkadan iş çevirmeyi çok iyi bilir. Size son derece tatlı yaklaşır, gezip eğlenip her türlü deliliği yapabilirsiniz. Ama son darbesini sağlam indirir :))
Terazi Burcu: Bu burcun kadını da erkeği de herkesle iyi anlaşır gibi görünür ama aslında arkadan dedikodusunu yapmayı çok severler. Erkeği özellikle aldatma konusunda ustadır. Size Leyla ile Mecnun yaşatır sanarsınız ama yedekte çok Leylalar vardır :)
Başak Burcu: Bu burcun erkeği trip can, alıngan, namus abidesi gibi görünüp arkadan ne fırıldaklar çeviren tiptir. Bazen durduk yerde tepeden bakmayı sever, sessiz gibi görünür ama arkadan çok laf yapar. Herkes onu aklı başında, cömert bilir ama cimrilik payı da vardır.
İkizler Burcu: Bu burcun erkeği iki akıllı ve takıntılı bir burçtur. Bununla ayrılık mutlaka kavgalı dövüşlü olur çünkü istenmediği yerde bitmeyi sever, yapışır. Güç bela kurtulursanız kurtulursunuz. Onun dışında su içer gibi yalan söyler, kafasında senaryo yazmakta oscarlık performans sergiler.
Cevap
24Cevap
Akrep sevmem..
ama yengeç ve ikizler severim
Ben oğlak burcu kadını olarak Yay burçlarını çok çıkarcı ve ikiyüzlü bulurum. Şuana kadar karşıma çıkan tüm yay burçları çıkarına göre hareket eden insanlar. Koç burçları ise şuana kadar biri ile hatta kavga ettim. Koç burcuda olayları çok uzatıyor. Bir kez sinirlendi mi hemen ortalığı ayağa kaldırıyor. Boğa burçları ise çok dedikoducudur asla güvenmeyin. İkizler burcuda çok dengesizdir ne isteyip istemediğini bilmez. Şuana kadar karşıma çıkan iyi burçlar Balık, Yengeç, Aslan, Terazi, Kova, Akrep ve Başak. Balıklar çok duygusaldır alıngandır ama tatlıdır. Yengeçler sessiz sakindir. Aslanlar önplanda olmayı seven enerjik insanlar. Kova ve Teraziler işine bakar. Akreplerde sahiplenir ama güvenini kazanırsanız melek gibidirler. Başaklar çok titizdir çok temizdir. Ben sadece genel yorum yaptım. Üstünüze alınmayın. Hayatıma giren insanların burçlarına göre yorum yaptım.
Bütün burçlarla iyi anlaşıyorum. Kimi sevip sevmeyeceğime de burçlara göre karar vermiyorum. İnsandan insana burçlar aynı olsa bile fark var çünkü.
Sevgili olarak akrep diyorum. Önceden aslan da vardı bu kategoride egosu yüzünden ama akrep gibi a**m budalası değil. O yüzden akrep erkeğindense aslanın egosunu tercih ederim. Bunların içinde yok ama terazi erkekleri de az çapkın değildir.
Bu üç burca arkadaş olarak yine lafım yok.
Balık kova burclarını çok severim çünkhoşlandığim cocuk balik bende kovayım😊 aslan ve bazi boğa ve yayları hiç sevmem yayın egosu aslanın gıciklığı ve canım egosu boğanın kendini bir sey zannetmesi ve bazı terazileri severim (yanlıs anlamayın sevmedigim insanların burclarına göre söylüyorum)
Ve akreplerde gıcık
Ömür törpüleyen, bencil, iki yüzlü, memnuniyetsiz, başkalarının düşüncesini kendi düşüncesi gibi sunan, ne özür, ne teşekkür bilen, narsist, baş belası ikizler, ikizler, ikizler. Alayı uzak olsun.
Biriyle anlaşamıyorsam burcuna da kin kusacak veya sevmeyecek biri değilim ama oğlak diyeceğim :D
Oylamalarına göre akrep daha fazla cıktı. Çünkü akrep kıskanç kin oluyor.
Toprak grubu kadinlari hele başaklarla anlaşamam
Aslan ve ikizlerden genel olarak haz etmiyorum galiba birde kova olabilir.
Kimsenin burcunu bilmeyiz burca görede hareket etmeyiz ergenmiyiz biz arkadas
İki tane aslan burcu kadin tanidim ikisinin de psikolojik sorunları vardi uzak dursunlar benden
En sevmedigim burclar terazi kova akrep ve ikiz
İkizler ve balık erkeği akrep kadını hiç sevmem
@CoffeeChocolate24 akrep kadını normale göre daha mı istekli
Hagi burcu semezsiniz değilde hangi burçla anlaşamazsınız deseydin ikizler
Aslanları sevmiyorum, boğayım, bir zıtlaşırsak sonu çok kötü bitiyor
Yengeçleri pek sevemem birkaç olay yaşadım arkadaşlık konusunda dilim yandı da bir de her yaya güvenemem onun dışında diğerleriyle az çok iyi gibiyim oğlak burcuyum
En sevmediğim Akrep , en sevdiğim ise Yengeç ve Terazi.
senin burcun ne peki
Oğlak.
burçlar yalan bunlara inananlar da zırvanın önde gidenidir
İkizler, özellikle kadınları
Yengec erkegi,
Olsaydı yay burcu derdim..
Akreple anlaşamıyorum.
Ben Kovayım, kovaları sevmem
Neden ikizler yok.
Terbiyesiz , karaktersiz olan herkesi 😁
İkizler ve ikizler ile evliyim
Ozellikle sevmediğim bir burc yok