Koç burcu erkeğini bilemem ama ben koc kadıniyim koc kadınını anlatabilirim koçların genel yapısına bakacak olursak gerçekten bizle dans edilmez her şeye aniden sinirlenip sonradan hicbir sey yokmuş gibi yapabiliriz çok nadir kin tutarız sonra enerjimiz cok yüksek ağar kanlı insanlardan hoşlanmayız ağır hareketlere asla katlanamayiz hızlı ve çevik olunmalı çok meraklıyızdır her şeyi araştırmak her alanda bir tecrübe yaşamayı cok severiz bir koç erkeği ve kadınının hayatinda spor vazgecilmez bir parçadır her zaman fit ve giyinmeyi bilen insanlardır kıvrak bir zekaya sahiptirler hemen her anda ortaya bir fikir atabilirler bağımsız kıskanclardır onu da şöyle anlatayım cok kıskanırız bazen kontrolcü olduğumuzdan kısıtlarız ama kısıtlanmayı sevmeyiz yalandan nefret ederiz kendimiz de dobra insanlarızdır koçları sevin çünkü size her zaman değer verir sizin sorunlarınızı kendi sorunları gibi ciddiyetle yaklaşıp sorunları ortadan kaldırırlar sıcak kanlılardır koç cok iyi dost cok iyi bir dinleyici ve çok analizci biridir hisleri çok kuvvetlidir çok iyi bir dost çok iyi bir sevgili çok iyi bir eş ve çok iyi bir anne/babadır
Kendi kuzenim en iyi gözlemim sinirlerini test etmemek gerekiyor bunu ilk sıraya koyuyorum 😅 sonra yalan söylememek ve herhangi bir konuda aldatmamak gerekiyor yani sadece aşk için demiyorum kazık atılmaya müsait bir burç değil koçlar. Kadını da erkeği de affetmiyor. Sabırsızlar o yüzden bekletilmeyi, ertelenmeyi ve iptal edilen görüşme ve organizasyonlara sinir olurlar. Onun dışındaaaaa çapkın olmasalar iyi burç ya koç erkeği ben seviyorum.😇
Dediklerinin hepsi doğru. Doğru çapkınlık konusuna gelincede sevdiği kişiye tutunmayı onda hayat bulmayı ister eğer karşısına böyle biri çıkmazsa çapkın olmaya müsait biridir☺️
yalan dolan, ihanet, ukalalık, alfalık yapmaya çalışmak ona karşı, kıskandıracak hareketler (kıskancız çok net) ve genel olarak sinirini test edecek ne varsa.
Bir koç burcu erkeği olarak diyorum sabirliyim ama yalanı affetmem asla... Sakin ve çok sabirliyim yanlış yapılmadığı sürece:) o zaman kökten kesip atıyorum... Olması gerekende bu
Evette kafam doluydu o aralar. Aylar oldu konuşmuyor daha arada laf atıyor bana. Mesela ben kullanıcı adımı degistiriyorum o da ona çok benzer şeyler yapıyor. Nedenini hiç anlayamıyorum sence neden