Bir kadij icin olsa bir milyom farkli cevabi var. Ama erkeklerde oyle degil. Cunku erkeklerin ise yaradigi 2 konu var zaten😂😂 onlara laf atmicaksij kendini yetersiz ve ezik hissetmemeli. 1 para 2. Seks ve buna bagli gelisen durumlar. Parasinin olmadigina dair bir ima ya da ben senden daha cok kazaniyorumun sesli soylenmesi bile işi nerelere goturur. Penis boyuna takıklar cunku tek isimize yarayan yanlari bu yoksa onlari şutlariz biluyolar 😂😂 yapamadin beceremedin kısasın felan aman aman😂
Öncelikle güzel bir soru olmuş... İster arkadaş olsun ister sevgili, bu dünyada hiçbir erkeğe söylenmemesi gereken bazı sözler vardır. Hani derler ya “Kavgada bile söylenmez” işte bu şeyler bir erkeğe değil kavgada savaşta bile söylenmez. Çünkü erkekler özellikle bu konular hakkında fazlasıyla hassastır ve ne kadar çabalarsan çabala bunları söylediğini asla unutmayacaktır. - Sende adam mısın? “Sen de erkek misin? Bir de erkek olacaksın! Ne biçim erkeksin sen!'' gibi sözlerin hepsi eşit derecede tehlikelidir ve bir erkeğe asla söylenmemelidir. Çünkü en kılıbık erkek bile erkekliğine laf söyletmez. Erkek ise bunu takıntı yapar ve mutlaka karşı tarafın kalbini kırarak sert bir karşılık verir. - Senden fazla kazanıyorum!Emin olun en sakin ve en modern adam bile bunu mesele haline getirir. Erkekler için bu bir gurur meselesidir. Bu yüzden bir erkeğe asla yapılmaması gereken şeylerden biri de maaşı, iş yerindeki pozisyonu ve başarısıyla ilgili dalga geçmek, küçümsemek veya sorgulamaktır. Bir erkek maaş ve statü konusunda ezilmeye çalışılırsa bunu asla affetmez. Hatta bununla ilgili şahit olduğum bir anıdan bahsedeyim. ''Bir evli çift var ve bu evlilikte kadın erkekten daha çok para kazanıyor. Olabilir. Sonra bir gün kadın maaşı ile eve televizyon alıyor. Kadın televizyonda dizi izlerken erkek kumandayı alıp maçı açıyor. Buraya kadar sıradan diyebileceğimiz bir aile tartışması başlangıcı. Ama bundan sonra kadın; 'benim paramla alınan televizyonda benim istediğim şey izlenecek' diyor ve film orada kopuyor. Erkek, boşanma davası açıyor ve boşanıyorlar.'' - Eski sevgilimde böyle yapardı...Günlük hayatın içinde rutin olarak bir şeyler yaparken, farkında olmadan "Eski sevgilim de böyle yapardı" denmesi, erkeğin duymak isteyeceği en son şeydir. Erkek, hala eski sevgilisinin aklında olduğunu düşünür ve çileden çıkar.
eski bir kız arkadaşım bana çok sinirlenmesi sonucu benden ayrılırken 'beni tatmin edemiyorsun aşağıdaki bakkala gitsem daha çok yorulurdum' demişti ve hayatımda hiçbir şeyi bu kadar kendime dert edindiğimi hatırlamıyorum ahdjhbdwjhvd
ya xidjddjsjkxjx normalde cok ayip bu tarz bi cumlenin soylenmesi hic tasvip etmem ama cidden kız catlakmis dkhdjdksjejdjsksjskkxjsjdkdjdjd bu kadae itici bir cumleye baslayip sonunu sempatiklestirip gozumde itici olmayan biri oldu su an
@Vardarovasııı ya jshndcujdbncfek bilmiyorum valla görünürde de zevk alıyor gibiydi deseydi baştan ben kendimi düzeltirdim ama umarım sinirinden yalan söylemiştir jkwebnrdwendlwekmd
egolu kendini beğenmiş erkeklere ne desen bişey fark etmez ince ruhlu empati ağırlıklı erkeklerde ise yeterli olma seni mutlu edebilme için sürekli çaba içindedir yetersiz hissettiricek ne söylerseniz söyleyin yıkıcı olur.
Adam kadın/çocuk katili mesela, veya tecavüzcü, veya başka türlü bir manyak. Şimdi “erkeklik onuruna dokunmasın da şu sözleri söylemeyeyim ona” diye düşünmem, ne demem gerekirse derim.
Adam mısın sen , çünkü gurur yaparlar, Mesela vitrinde bir şeyi çok beğendiniz fakat fiyatı uçuk bir rakam o anda o erkeğe senin bunu almaya gücün yetmez denilmemeli.
Sende adammısın lan!!! Söylersen çok kötü şeyler olabilir ama hak edene derim. Hak etti bende söyledim deli oldu hiçte Pişman değilim iyiki demişim yine olsa yine derim net 👌
kaç kadın ezmez ki? halbuki kadının kendine bakarsan sanki bir üstün varlık. neler görüm. yaş 34 ve kadın mezarda yatak mı ki? yani kadına ölüm geliyor mu ki?
mezar da da çok kazanacaksınız İnşaallah. O sözleri de duydum. Evlenmek niyeti ile gittiğim bir kadın keza müdür yardımcısıydı. ben de işçi o yaklaşık 6800 tl alıyormuş (onun dengi hocalardan öğrendimi=) ben 2324 tl alıyordum.
Orospluk yaptım bugun 50 kişi ile yattım de amaaa elime degmedi bildigğn kızlardan degilim kutsal bakireyim erkek lerden nefret ederim güven yoksa ben yokum diye şeytan ayetler ini sakın söyleme
Eski sevgilime bana kaba davrandığı için "Ablanın sevgilisi ablana aynısını yapsa ya da baban annene aynısını yapsa hoş olur mu?" Diye sormuştum ve ayrılmıştı. Abla ve anne konusunda çok hassaslar.
O tip insanları hadi ordan et. Annen bacın neyse sevgiline de öyle davran ilerde o da ailenden olacak sonuçta. Ama anlamazlar, kadın şiddetlerini de tam bu tip insanlar yapıyor :/
bana o sözü söyleyen kadın şimdi kanser. Allahın işine bak. Günlük 2 paket sigara içerdi. Aynı yaştayız. Geçen teleefon açtı bana karşı; sen haklıymışın ama iş işten geçti diyor. "Seni ilgilendirmez" demiştin hatırladın mı dedim. Gözümden yaş aktı. ah demesi aklımda kaldı.
Allahın işine karışmıyorum keza karışamam. şifa mı? sen ne bilirsin be arkadaş... o ağrıları.. dayım 33 yaşındaydı. Onkoloji de inleye inleye öldü. ne lanet hastalık... amin şifasını versin.
Erkek kadına yetersizsin diyemez bro. Kadın zıplasa ve inlese bile erkeğe o durumdayken fazla bile gelir. Kadın öyle değil :) sürekli aynı kalmak veya yavaş yapmayı sevmezler sen de efor harcayabilirsen sert yaparsın. Onu da sporcular vs yapar sadece doğruları düzgün.