Saç dediğin 2 saatlik bir operasyon. İstesem hemen hallederim ama tipimi gayet beğeniyorum. Erkek halimle çoğunuzdan daha güzelim. Erkekliğimi dahil bile etmiyorum 🤣
Kızım sana göre tipsiz olan kainat üstündeki her erkek tipsizdir diye bi kanun yok. Sen kimsin aamk dünya güzellik jürisi mi. Kendini boş yere önemsiyon
Banane aamk kendin gelmişsin benimle ilgili sallıyorsun. Ki ben senin hakkında konuşmadım geneliniz hakkında konuştum. Belli ki incinmişsin hahahahaha🤣🤣
@Reaubrey yok kanka incinmedim merak etme birincisi Türkiyede bile yasamiyorum sadece Türk kadınlarını asagilama hakkin yok ve o tiple dikkat çekmeye calisma bi tipin olsun sonra dene
Yav Şeyim kadar boyunuzla sen kimsin ki benim tipimi degerlendireceksin. Bi de kanka diyor 🤣 Akli sıra "Seni begenmiyorum" demek için kanka ayağına yatiyor kuş beyinli. Hadi işine...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne kadar balık tanıdıysam aşk meşk için doğmuş 🙂 tek kötü yanı 5dk boş bırakmaya gelmezler.
Aksıne eskı sevgılım balık Burcu 4sene beraber olduk tam tersi ikizler daha flörtöz
Demekki benim şansıma böyle çıktı. İkizler biraz çift karakterli olur herkes gelemez. Sürprizlere açık olmak gerekir onlarla.
Aynen öyle boş bırakmayın beni hshshshshshsh
Tum burclar balik burcuna iyi gelir
Turkiyede kizlar çirkin ve burç sacmaliklarina inanır
Doğru yorum 🙂
@Reaubrey kanka kafanda saç yok insanları yargılıycagına git sac ektir
Sende yakisikli degilsin agla
@cansubayraak bise dicem bu arada Türkiye’deki kadınlar güzel de erkeklerin gerçekten /70i tipsiz yolda gördüğüm 10 kadından 9u bakımlı ve güzel
Salla acisi var belli
Saç dediğin 2 saatlik bir operasyon. İstesem hemen hallederim ama tipimi gayet beğeniyorum. Erkek halimle çoğunuzdan daha güzelim. Erkekliğimi dahil bile etmiyorum 🤣
@Reaubrey kanka kim kandırdı seni valla cok tipsizsin hahahs
Kızım sana göre tipsiz olan kainat üstündeki her erkek tipsizdir diye bi kanun yok. Sen kimsin aamk dünya güzellik jürisi mi. Kendini boş yere önemsiyon
@Reaubrey bunu görebilmek için juri olmama gerek yok insanlara laf edip sonra aglama hadi amcacim uzaklas 😽
Banane aamk kendin gelmişsin benimle ilgili sallıyorsun. Ki ben senin hakkında konuşmadım geneliniz hakkında konuştum. Belli ki incinmişsin hahahahaha🤣🤣
@Reaubrey yok kanka incinmedim merak etme birincisi Türkiyede bile yasamiyorum sadece Türk kadınlarını asagilama hakkin yok ve o tiple dikkat çekmeye calisma bi tipin olsun sonra dene
Yav Şeyim kadar boyunuzla sen kimsin ki benim tipimi degerlendireceksin. Bi de kanka diyor 🤣
Akli sıra "Seni begenmiyorum" demek için kanka ayağına yatiyor kuş beyinli. Hadi işine...
@Reaubrey boyum 1,80 senin popona girsn özgüvensiz resmi silmiş bide hsjsjs hadi ağla asko
Evet kaldırdım. SENİN GİBİ 🤣
Bunun üstüne de
Fazla söz söylememe gerek yoktur herhalde 😎
Koçlar dışında ahshhshshshs iyi gelir
İkizler dengesiz burç gibi burç gibi
ikiside apptal saptal burçlar bir yol olmaz
Tamam kanka sensın
Akrep yorumu
Akrep
Ne?
Uymaz
Uydururum ben