Burç sembolü, karakteristik özellikler, ve tip tarz olarakta benzeteliyor. Benim tanıdığım ikizler burçlarının geneli duygusal hatta bu burcun erkekleri ana kuzusu olur kızları ise balık erkeği gibi aşırı utangaç sevgilimden biliyorum. %60 ı sigara içmez bunların ama alkol içerler böyle bi değişikler bunlarda. ben 2sinide götürürüm alkolün yanında sigara yakmazsan tadı çıkmazki neyse ben pek fazla benzetemedim galiba ben ikizler burcuyum o balık burcu😂 duygusal değilim mantığımla ve 6. Hissimle haraket ediyorum yeri geldiğinde duygularımıda kullanmasını bilirim. Bonus... bide dedikoduculardır ha bütün arkadaşlarına çıktığımızı falan söylemiş benden habersiz. arkadaşları enişte enişte diye geziyo yanımda😂 yani bir ikizler burcunun yanında dikkatli olun osuruğunuzdan tutun b0kunuzun rengine kadar herkeze söylerler.
Balık burcu ile ikizler burcunun benzediği doğru mu?
Balık burcu naif, kırılgan, duygusal olarak bilinir. Hayal dünyaları oldukça geniştir. Dış etkenlerden fazlasıyla etkilenir. Sinirli yapılarını sakinlikle örterler. Eğlenceli kişilerdir. Ikizlerle benzerlikleri az da olsa var çünkü bu iki burç iyi arkadaş olup güzel vakit geçirebilirler. Ikiside konuşmayı sever, olumsuz tepkilere karşı savaş yerine barışı seçerler. Mücadele etmekte her iki burçta oldukça azimlidir. Sıcak kanlı güldürmeyi seven kişilerdir...
Hayir ben balik burcuyum hic benzemiyor. Balik burcu cok duygusal merhametli anlayisli ve kimseden nefret etmez kimseyle alip veremedi yoktur. Ikizler baliki sevmez neden bilmiyorum ama beni ilgilendirmiyor ben zaten. Balik burcu melek gibidir ama kötülük yaparsan ona senden uzak durur.
Gülüm demem sende çapkın olmam gibi bi algı yarattıysa geri alıyorum sözümü candan davranmaya çalışmıştım sadece fesat düşünebileceğini tahmin edemedim kb
91 oktan kurşunsuz benzin yani bir diğer adıyla mazotla çalışan tofaşın varsa gidelim ölüme ama caddeden geçerken bassları açıp vutututu yaparak gidicez mazotu ben alırım😂