Astrolojiye pek ilgim yok açıkçası. Sadece eğlence amaçlı paylaşılan o görsel sorulara bakıyorum o kadar onun dışında sadece burçlara ve özelliklerine inanıyorum. Sorabileceğim tek soru şu olur. Başak burçlarını tatlı mı buluyorsun? 😃
Evet başak burcu erkeklerini tatlı bulurum bu tamamen eskiden tanıdığım insanlar ile ilgili, hiç başak sevgilim olmadı öncelikle bunu diyeyim ama lise zamanı lise 1 de bir hocam vardı, başak burcuydu ve bende sınıf birincisi olduğum için vs onunla diyaloğum mükemmeldi ama o bana hayatta ki bir çok şeyi öğretti. Özgüvenli olmayı, çevik olmayı, cesur olmayı, idol aldığım biriydi. Onun haricinde tanıdığım tüm başaklar komik, esprili azıcık gıcık ama saygılı insanlardı.
Aslan Burcu olduğum için mi güneş ve yükselen burcu Aslan olan hemcinslerim bana düşman kesiliyor, anlaşabildiğim bir tek Aslan yok ayrıca erkekleri de çok sinir bozucu, neden😅😅 #TubaSueda 🍀
Retrolar evet çok konuşulan bir mesele. Şöyle düşün. gezegenlerde ki bazı durumlardan Nil nehri taşıyor bir kaç senede bir. Ayın gelgitleri de bu durum gibi. Ozon tabakası azıcık delinse kutuplar yerinden oynayacakken mars yerinden oynamış elbett bir etkileri olur.
Ozon tabakası delindiği zaman elbet doğaya olumsuz yönde katkı olacak. Güneş ışınları süzülmeden direkt geçiş yapıyor ve radyasyon yayılıyor. Bunun benım işlerimin ters gitmesi ıle ne alakası var? Doğayı etkileyen durumlar olur evet ama insani duygular , güzel haber almakla zerre alakası olamaz bence ikizterazi.
Yapılan araştırmalara göre en çok cinayetler kadınlarda agrasif durumlar ve baş ağrıları dolunay vakitlerinde oluyor. Yani gezegenlerin ya da her ne ise etkisi insanda pskolojik etki yapar.
Burcum yay yükselenim ve ay burcum balık. Yaylar için gezmeyi seven ve kafaya takmayan insanlar diyorlare ama bende aksine evcimen ve takinitli biriyim. Yükselen ve ay burcundan kaynkali olabilir mi bu durum? 😂 Eglence konusunda sıkıntım yok ama
Dün benzer soruyu arkadaşım sordu, yengecin hakkı oğlaktır, terazinin hakkı koç, neden yengeç peki? Ona elimde elmas varken neden koru tutayım, Sevginin burcu olmaz dedim. Astrolojik olarak cevap verirsem, Bir terazinin bir yengeci sevmesi için bir çok sebep vardır. Çünkü yengeç sevdiğini fazlası ile belli eder, sahiplenir, ömürlük bakar ilişkiye. Bunun gibi bir çok sebep teraziyi çeker. Bunun haricinde teraziler acı çektirmez istemez kendine, bilerek acı çekme konusunda yengeçler daha üstündür. Geçmişte yaşayan insanlardır kolay kolay unutmazlar. Terazilere gelince bilemem, acı çektirmeyi seviyor da olabilir. Alışmış olabilir. Bilemem yengeç🙄 bu kişinin ruh haline göre değişir. Günaydın.
Aslına bakılırsa iki kendi başına güzel burç bir araya gelmiş ve biraz sıkıntılı olmuş ama belli ki duygularınızı içinizde yaşıyor olabilirsiniz. Ruhsal huzur ise sevdiklerinizden geçer. Belli bir zaman diyemem ama umarım bulursunuz.
Yükselen hesaplamak için tek başına burç yetmiyor doğum saatiniz lazım misal benim ki akrep ama sizin ki başka bir burç olabilir aynı saatte doğmadık çünkü.
Boğa kadını aslında aşk kadını yay olsa başak olsa anlarım ama boğa kadını aşk için var karşınızda ki insanların uyumsuzluğu da olabilir ama boğalar aranan kadınlardır yakında bulursunuz umarım
insanlara pek fazla güvenmiyorum, geçmişle alakalı bir durum değil ama yapı meselesi. Güvenemiyorum öyle herkese ve çok seçiciyim. Karşıma istediğim gibi biri çıkmıyor.