Sorunun sahibiyim profılın sahibiyim başkasının sorusuna yorumuna yırtık don gibi dahil olmak hoş bi hareket değil bunu idrak edemeyip bilmeyip bi de üste çıkılıyo pes
Mahalle agzın yırtık donla kendini kanıtlamış bulundun kafan almıyor herhalde sitenin SAHİBİ değilsin site sahibi izin vermiş yorum atmamıza sen kimsin ki karışıyorsun benim de sorularıma yazıyorlar ben de fal sorusu atıyorum ama kimseye böyle saldırmıyorum beğenmezsem silerim
Kızım beni kendinle uğraştırma güzel güzel konuşuyorum irdeliyorsun düzgün konuş insan gibi uyar felan seni tokatlaya tokatlaya sayarım bi güzel defol şimdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok üşendim şu an, akşam bakabilirim.
Unutma olur muuuu arz edersen tabi 🥹
Unutmamaya çalışırım.
Hatırlatırım ben de 😂
Tamam hadi bakayım ama dm den ulaştır lütfen
Bana da bakar mısınız lütfen
Falımda neler çıkmış 💗💗💗? ↗
@Aslı306 Gönder dm den bakayım
Kapalı ki
@Aslı306 Ya şu başkasının sorusuna maydanoz olmak nedir ya anlam veremedim gitti
Benimkine de geliyoe ben kimseye böyle yapmıyprum burası özgür bir platform sitenin sahibi değilsin
Sorunun sahibiyim profılın sahibiyim başkasının sorusuna yorumuna yırtık don gibi dahil olmak hoş bi hareket değil bunu idrak edemeyip bilmeyip bi de üste çıkılıyo pes
Mahalle agzın yırtık donla kendini kanıtlamış bulundun kafan almıyor herhalde sitenin SAHİBİ değilsin site sahibi izin vermiş yorum atmamıza sen kimsin ki karışıyorsun benim de sorularıma yazıyorlar ben de fal sorusu atıyorum ama kimseye böyle saldırmıyorum beğenmezsem silerim
Ben kimseye yazmıyorum bir cevabına karşılık o üslupla geldim iki ve senden rahatsız oldum bi daha dahil olmazsan sevinirim üç
İnsan gibi uyarabilirdin bu da 4 olsun saymayı öğreniyorsun herhalde neyse iyi akşamlar
Kızım beni kendinle uğraştırma güzel güzel konuşuyorum irdeliyorsun düzgün konuş insan gibi uyar felan seni tokatlaya tokatlaya sayarım bi güzel defol şimdi
Engellemeyende hata şöyleleri cevap veriyorum bi de
Arkadaşlar durduk yere birbirinizi kırmanın ne anlamı var lütfen..
Baştan engellicektim cevap vermek yerine buna
sadece burclardan anlıyorum
Yengeç burcu kadınından bahset bakalım anlıyorsan 😄
cok kıyafet duskunudur bakım konusunda takıntılıdır ve ıkı farklı kısılıge sahıptır
Allah Allah 😄
Dogru dimi
Doğru
Devam ediyimmi
Yani biliyorum zaten kendimi
Yukseksin degilmi :)
Anlamadım