Astroloji & Burçlar Burcunuza göre size iyi gelen şeyler neler biliyor musunuz? mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Selâm 🧚🏻♂️Burcunuza göre sizi nelerin iyi geldiğini biliyor musunuz? Benimki tam uyuyor ama yanına yoga 🧘🏼♀️ da ekleyelim 🧘🏼♀️🧘🏼♀️🧘🏼♀️#mekanınsahibinil Burcunuza göre size iyi gelen şeyler neler biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 979 cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Yoga yapmak kişinin ruhsal açıdan huzura kavuşmasına katkıda bulunuyor. Ama benim gibi koca göbekli biri kaç dakika yoga yapar bilemiyorum. Su akan derenin yanında denemek gerek. 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 59% İkizler +1 yıl Her sabah duş almamdan belli olduğu üzere... :p 2 3 Yorumla mekanınsahibinil Koç +1 yıl Eyvah eyvah yengeç mi 🙊 Yorumla Tersy İkizler +1 yıl Eyvah olur mu, inşallah 🤣 Yorumla Tersy İkizler +1 yıl Eig için teşekkür ederim 👍🥰 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Evet dünyaya açılmanın vakti geldi 😀 1 3 Yorumla mekanınsahibinil Koç +1 yıl Sırt çantası bazanın altında 😂 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl Hazırlıklar başlasın 🙃😀 Yorumla mekanınsahibinil Koç +1 yıl Lets vınn 😎 Yorumla
YakışıklıBeyefendii Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% Aslan +1 yıl akrebim ama bakım yapmaktan daha iyi gelen şeyler biliyorum 1 5 Yorumla mekanınsahibinil Koç +1 yıl Ne gibi? Yorumla YakışıklıBeyefendii Aslan +1 yıl ağırlık antremanı sonrası şişen kaslarıma aynadan bakmak mesela veya mağazada beğendiğim bir elbise üzerime cuk oturunca daha iyi hisseriyorum Yorumla mekanınsahibinil Koç +1 yıl İlk defa kıyafetinden elbise olarak söz eden bir erkek görüyorum. Bu kaliteli üsluba biteriz 😏 Yorumla YakışıklıBeyefendii Aslan +1 yıl küçük ayrıntılara takılan birisin galiba :D Yorumla mekanınsahibinil Koç +1 yıl Tahmin bile edemezsin 🥲 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Nefes egzersizleri yapmıyorum jsj 1 1 Yorumla mekanınsahibinil Koç +1 yıl başlasan seversin belki 😅 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 500 cevap paylaştı. Koç burcu ama doğa da yürüyüş yapmak, bakım yapmak, yeni yerler yeni şeyler keşfetmek, kahve yapmak spor yapamıyorum yürüyüş bana göre 1 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 Yengeç +1 yıl Yaratıcı cümleler kurup kadınları etkilemek çıktı bana 😂 1 4 Yorumla mekanınsahibinil Koç +1 yıl Dönüp görsele baktım bi’ an 😂 hiç şaşırmazdım yaşam felsefesi olmuş 😏 Yorumla PromisedLand Yengeç +1 yıl Şaşrtmak isterdim seni 😂 Yorumla mekanınsahibinil Koç +1 yıl Hadi hadi sırtına dövmesini yaptırmadığına şükredelim dimi 😂 Yorumla PromisedLand Yengeç +1 yıl Şükretmesini bilen kadın bulursam o da olur ama benim de göreceğim bir yere 😂 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% Kova +1 yıl Hicde yaz boz yapmayı sevmem açık hava da yürümek ve doya doya yüzmek en iyi gelen şeyler. 1 0 Yorumla
sonsuzlukalp Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% Terazi +1 yıl Dostlarla deniz kenarında içmek ve hoş sohpet etmek.. 1 0 Yorumla
Angel2597 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Başak +1 yıl Doğada yürüyüş yapmak. Buna katılıyorum. Başak burcuyum 😄 1 0 Yorumla
SPORTMENcentilmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 42% İkizler +1 yıl Arkadaslarla vakit gecirmek ama arkadasim. yok 😂 1 2 Yorumla mekanınsahibinil Koç +1 yıl Ah be 😅 Yorumla SPORTMENcentilmen İkizler +1 yıl 😂 ah ulann Yorumla
Feridunbilirkişisi Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% Aslan +1 yıl Yeni yerler keşfetmek çok doğru 🚘 1 0 Yorumla
kıraathanebeyi Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% Aslan +1 yıl Yaratıcı bişeyler yapmakmış hmm 🤔 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 557 cevap paylaştı. Yaratıcı bir şeyler yapmak. 1 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% Oğlak +1 yıl Banyo gerçekten çok iyi geliyor. 1 0 Yorumla
Shine__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Başak +1 yıl Doğada yürüyüş yapmakmış, evet doğru. 1 0 Yorumla
romantikkebab34 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 52% Aslan +1 yıl Yaratıcı bişeyler yapmakmış 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan 1 0 Yorumla