Kişilik & Karakter Size iyi gelen şeyler nelerdir? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güneşli havada, yeşilliklerde uzanıp gök yüzünü izlemek. ☀️🙂 Size iyi gelen şeyler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Kahve, müzik, hoş sohbet, sigara, yaz yağmuru 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bana iyi gelen bir şey yok maalesef.. sigara ve kahve var bir de şarkılar 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Keşke ben de dışarı çıkıp çayırda çimende uzanıp gökyüzünü izleyebilsem 1 4 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Engel olan ne Yorumla ByCıLız +1 yıl Utangaçlık çekingenlik öz güvensizlik engel oluyor hiç açılamadım bu yüzden senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğimi hep eve kapalı geçirdim Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Çok ilginç üzüldüm gerçekten bunu aşman lazım ama Yorumla ByCıLız +1 yıl Bu yaştan sonra zor gibi gençliğimi hiç yaşayamadan böyle eve kapalı geçirdim bu durumu hiç aşamadım maalesef kontrol edemiyorum ömrüm böylece geçti gidiyor Yorumla
NilHatun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Zamanında uyuyup, erkenden uyumayı çok seviyorum. Gün batışını izlemek de hüzün ve huzur arasında bir sakinlik veriyor. 1 0 Yorumla
Bez_BheBek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kötü hissettiğimde hiçbir şey iyi gelmiyor desem sadece resim yapıyor çocuklar diyorum ki yaptığın resmi anlatsana bana onu dinlemek iyi geliyor. 1 0 Yorumla
KᴀʏıBᴏʏᴜ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kısa bir süre yalnız kalmak dizi film izlemek 1 0 Yorumla
LadyEbrar Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Valla ben Gökyüzünü izlemeye her zaman bayılıyorum. Aşığım kendisine 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Uyumak uyumak uyumak 😀 1 1 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Uyukuyu bende severim 😅 Yorumla
FiliusDiaboli Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bana iyi gelen tek şey, müziklerdir. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Deniz havası almak 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ailem çikolata 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kahve, müzik, hoş sohbet, sigara, yaz yağmuru
Bana iyi gelen bir şey yok maalesef.. sigara ve kahve var bir de şarkılar
Keşke ben de dışarı çıkıp çayırda çimende uzanıp gökyüzünü izleyebilsem
Engel olan ne
Utangaçlık çekingenlik öz güvensizlik engel oluyor hiç açılamadım bu yüzden senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğimi hep eve kapalı geçirdim
Çok ilginç üzüldüm gerçekten bunu aşman lazım ama
Bu yaştan sonra zor gibi gençliğimi hiç yaşayamadan böyle eve kapalı geçirdim bu durumu hiç aşamadım maalesef kontrol edemiyorum ömrüm böylece geçti gidiyor
Zamanında uyuyup, erkenden uyumayı çok seviyorum. Gün batışını izlemek de hüzün ve huzur arasında bir sakinlik veriyor.
Kötü hissettiğimde hiçbir şey iyi gelmiyor desem sadece resim yapıyor çocuklar diyorum ki yaptığın resmi anlatsana bana onu dinlemek iyi geliyor.
Kısa bir süre yalnız kalmak dizi film izlemek
Valla ben Gökyüzünü izlemeye her zaman bayılıyorum. Aşığım kendisine
Uyumak uyumak uyumak 😀
Uyukuyu bende severim 😅
Bana iyi gelen tek şey, müziklerdir.
Deniz kenarında öylece oturmak
Uyumak
Deniz ve orman
Uyku
yağmur
Deniz havası almak
Ailem çikolata