Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
Yalan yok sorarım tabii ki çünkü evet astrolojiye göre hareket etmiyorum ama aşırı derecede etkili olan bir şey bu mesela ben ikizler burcuyum balıkla olmuyor bunu iyi biliyorum
Yeni tanıştığım bir insan benim flörtümdür zaten. Kimseden bir farkı yoktur. Ona arkadaş bile demem. Çünkü henüz tanışma evresindeyiz. Merak ettiğim her şeyi sorarım.
Yok ya sormam bir insanda burcu hic takılmam ben saçma ya burcu ne olursa olsun ne önemi var ki sonuçta o insanı sevmişim ben burcunun ne olduğunun ne önemi var saçma şeyler onlar her şeyde burca göre hareket edilmez bence gerek yok saçma burcunu sormak aklımdan bile geçmez açıkçası benim
İsteyen istediği şeye inanabilir ama, seviceğiniz insanda, sevmeyeceğiniz insanda, hatta verdiğiniz kararlarda sizin için burçlar bir etkense sizce de biraz araştırılması gereken bir şey değil mi bu? Araştırmadan kastım objektif bir araştırma tabi, yani sadece astrolojiyi öğrenmenizden astrolojiyi araştırmanızdan bahsetmiyorum. Yani bulunduğumuz coğrafyadan dolayı bunu söylüyorum ibrahimi dinlerde burç diye bir şey yokken, bilimsel olarak hiç bir desteği yokken nasıl bu kadar kolay inanabiliyorsunuz burçlara? Hayır mantıklı bir şey de değil ilk izlenimde kafanıza yatsın.
Burçları tanımak için önemserim, bir bakıma özelliklerin ortak ancak büyüme tarzı, çevre, aileye göre daha azı veya fazlası olabiliyor. Tabi anlatmam, yavaş yavaş hissettiririm. Gecelik ilişkilerde de kullanırım ayrıca bazı burçlar ile takılmam.
Yani özellikle buna dikkat etmem ama konu bir şekilde oraya geliyor zaten. Güzel de oluyor bence. Burcunu söyleyip ordan karakterlerini öğreniyor insan ☺️
Karsimda ki burclara inaniyorsa bende inanip ona gore sorular sorup muhabbete devam ederim , inanmiyorsa bende inanmiyorum ya diyip tum inançsızlıgımla konuyu kapatirim soru falanda sormam 😂
genelde doğum gününü sorarım sonrada telefonuma not alırım hani doğum günün gelince kutlayalım vs diye gerçekten de o gün gider çiçek gönderirim ya da yanında olurum :)
Doğum gününü sorarım zaten zekan yetiyorsa burcunu bulursun Hem Doğum günü sorup hem burcunu soran birine denk gelirseniz kaçın iq seviyesi yerlerdedir.