Şimdi ben hangi tarot veya fal ile alaka ne niyet edersem edeyim ona göre kart veya deste seçiyorum ya hani. Ama ne hikmetse niyetimle alakalı olumsuz çıkarsa hep aynı laflar aynı durumlar çıkıyor.
Ve niyetim iyi olsa bu sefer yine o niyetle alakalı aynı sonuç çıkıyor. İşte örneğin biri hakkında bir cevap arıyorum. Hangisine baksam aynı sonuç yazıyor. İster olumlu olsun isterse olumsuz olsun aynı sonuç. Şimdi sorum şu bunun sebebi nedir veya nasıl yorumlamalı?
Ve niyetim iyi olsa bu sefer yine o niyetle alakalı aynı sonuç çıkıyor. İşte örneğin biri hakkında bir cevap arıyorum. Hangisine baksam aynı sonuç yazıyor. İster olumlu olsun isterse olumsuz olsun aynı sonuç. Şimdi sorum şu bunun sebebi nedir veya nasıl yorumlamalı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tarot anlık enerji okuması gelecekle alakalı bir şey söylemez ve bu yüzdende fal değildir
Ok.
Tarot anlık değil yakın gelecek yani ilerki 6 aylık bi enerji okumasidir ve yüksek olasılıkla işini bilen birine baktirirsan gelecekle ilgili bilgiler verir bu yüzden faldır
Tam ciddiye alacaktım faldır dedin
burada eksik bildiğin şeylerle millete yanlış bilgi verme 🙂
Onu sen yaptın şu an yalnız 😂😂😂
Yav ne farkeder Allah aşkına. Ha fal Ha anlık enerji.
Ben senelerdir parapiskoloji ve fal yakın gelecekle ilgileniyorum kitaplar okudum araştırdım belgeseller izledim ne doğru yanlış araştırıp en doğrusunu bulmaya çabaladım peki sen naptında bana yanlış bilgi veriyosun diyebiliyosun?
Üff He tamam sensin
Ben sana beni onaylaman için demedim bi soru yönelttim tabi türk halkı cahil çok böyle tepki vermen normal
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Aynı sonuç çıkıyosa bu yüksek olasılıkla zaten sorduğun skrunun doğru cevabı sen aynı soru hakkında sorarsan farklı bi cebap bekliyemezsin
Kiz beklemekten sıkıldım artık. Hep syni ve doğru şeyler geliyor. İçim içimi yiyor
Bekle gerçekleşecektir 🙂