Astrolojiye çok ilgiliyim, eğitim alıp Astrolog olma istiyorum. 40 saatlik bir eğitim için 6000 TL istediler. Sizce değer mi bu fiyata?
Evet, değer
Hayır, çok pahalı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fal adı altında çoğu kişi ne paralar kazanıyor şu an. Astrolojide geniş bir alan evet ama değmez bence. Eğer bunu meslek haline getirip para kazanabileceksen değer ama hobi olarak arkadaşlarının ay Burcu olsun ilişki uyumu olsun bu tarz bakacaksan pahalı değmez.
Genelde birçok şeyin eğitimi bu ücretlerden başlıyor zaten. Astrolojide kendini geliştirirsen online işin de olabilir, evden de çalışma şansın olur. Bence ek bir meslek bile olabilir.
Nilda hanım da katıldığı bir eğitime değinmiş önce izle sonra tekrar düşün fiyattan daha önemli şeyler var
Cevap
84Cevap
Eğitimi kayıtlı video olarak verecekler? Yoksa yüz yüze ve basılı olarak kitap halinde mi verecekler?
Eğer video ya da hem yüz yüze hem de basılı kitap olarak vereceklerse en azından kendinizi geliştirmek adına arşivleyip ihtiyaç halinde bilgi tazelemesi yapabilmeniz mümkün olmuş olacak.
Özetle toparlamak gerekirse 40 saatlik materyalsiz (kitapsız ya da videosuz) eğitim için 6000 TL oldukça pahalı,
Ancak 40 saatlik eğitim + video 6000 TL makul fiyat, 40 saatlik eğitim + kitaplar 6000 TL ideal fiyat, 40 saatlik eğitim + video + kitaplar 6000 TL mükemmel fiyat.
Ama sadece 40 saatlik yüz yüze anlatımlı eğitim için kesinlikle çok fazla 6000 TL ki zaten o 40 saati de muhtemelen haftalara ya da haftanın belirli günlerine bölmüşlerdir.
Bu da alacağınız eğitimin kalitesini ve sağlığını çok ama çok düşürecektir.
Ben herhangi bir seçeneği seçmedim, çünkü eğitimin veriliş türünü ve söz konusu süreyi kullanma modelini bilmiyorum
Hiç gerek yok knk bak ben de çok ilgiliyim her geçen gün astroloji de yeni bir şey araştırıyorum ve inan aşırı gereksiz bir şekilde astroloji de uzmanlaştım diyebilirim artık karşımdaki insanın bir sonraki adımını tahmin edebiliyorum çok güzel bu.
Ama düşündüm de 6000 lira bir şey değil ya. Çok daha pahalı sanmıştım ben.
Piyasa da astrolog çok kişi başı 6 bin tl ile onlar kazanmış oluyor. Tabi verilen eğitimin ve bunun geri dönüşü ne kadar sağlam olur ki zira çoğu insan sadece bir belge ile de astrolog olamaz. Teleskop ve fizik eğitimi, matematik gerek hocam
Puahahahha kahkaha attım dskfgjdlkgjdlgfjdofigıjdfoişıgjdfgkjmsfd, gşsködfpowksjfgpdjrgnidlkfngldkjf :D :D :D :D :D
Hurafelerin eğitimi mi olurmuş bir de 6 bin istiyorlar dfkjsşldfkjsşlfjsndfşlsdjfnşslfnsşlkdfnsdşlfnsşldkfnsş
Sırf orada biri eğitim verme ayağında saçmalaycak diye şu kıtlıkta 6000 tl değil 6 tl gene vermem gider hastanede temizlik işi yaparım mimar olmama rağmen üstelik
Komiksiniz.. fal işte sallayın yutturun uzmanlığınızı beden dilinizle ispatlayın astroloji bundan ibarettir. O kadar parayı kumar oynar bi gecede kaybederim daha iyi.
profesyonel olup bu işi yapcaksan değer ama hobi olarak yapcaksan internette her şey bedava bu arada 40 saat yeterli mi onu başka yerlere bakıp karşılatır bence
Çok falza kaynak var zaten vericekleri eğitim nasıl bir düzeye getirecekki o kadar yğksek mebla istiyolar bşraz okuma bşraz araştırma ile eğitim vericek olan kişileir bile geçebilirsin ,
bir çiçekçilik kursu bile 9 bin olmuş durumda astoroloji için ucuz bir rakkam 6 bin tl astoroloji sosyetik bir meslek olduğu için bence bedava bile sayılır şimdi 4 buçuktan aşağıya kurs yok
AhhaHhahaahzh siz kafayi yemissiniz. Abi astroloji mitolojiden bile daha uydurma bir sey. M.ö. bilgisiz insanlarin gokyuzune bakip sozde hesaplarini gercek sanip inaniyorsunuz ve bunun bilgi almak icin bir yontem olduguna inaniyorsunuz. Uzulsem mi dalga mi gecsem bilemiyoeum
Pardon da neden insanların değerleri ya da inançlarına saygısızlık yapıyorsun burçlar hakkında bilgileri sana kim veriyor hangi bilim haberin var mı? Ayrıca o bir meslek ve bilim komik olan sensin
hayır🤔 bir ölç tart yani, 6 k için bu eğitim değer mi diye, üstelik başlangıç eğitimi olmasına rağmen bu kdr pahalı olması insanda şüphe uyandırıyor
astrolojiye inanan insanların daha düşük zekalı ve narsisistik olma ihtimalleri olduğuna dair bir araştırma var. isveçte yapılmış.
Araştırma merak duygusu ve kendini adamışlık var ise bu işi yapabilirim diyorsanız kazancınız çok olur eğitim için verdiğinizi amorti eder. 💁🏼♀️🌹
Tabiki ağzın iyi laf yapıyorsa falcı olup 5 dk konuşmanda en az 50-100 lira kazanırsın paraya para demezsin
Ciddi bir eğitimse değer. Eğitimin bedeli karşılığı büyükse ağır olur. Çünkü karşılığını zaten alacaksın. 😎
İlgiliysen eğer eğitime başlayabilirsin, değer mi değmez mi? Orası senin ne kadar ilgilendiğine bağlı.
İnternette ücretsiz eğitimler var. Bence onları dinleyip izlemek yararlı olabilir. Ayrıca başlangıç eğitimi için ise 6 bin bence yüksek fiyat.
Kazıklanmak için elinden geleni ardına koyma. Devam et.
Peki astroloji bilim mıdır? Yoksa uydurma mıdır , dinimiz astroloji ye yorumu nedir
40 saatlik eğitimle astrolog olacağına inanıyor musun şimdi ya da bilmediğim bir şeyler vardır belki
Geçen senenin parasıylar 2500-3000 TL yapar. Ekonomi uçtuğu için bu da uçmuş
ciddiye almadığım için gereksiz yere harcanmış paradır.
Aynen 👍
Dinleme milleti, 1 haftada geri toplarsın o parayı, yeter ki sağlam salla 😉
Yazık etme parana
Geleceği sadece Allah bilir
Bu şaklabanlar değil...
Bu devirde bu pahalılıkta ben olsam veremezdim pahalı yani
Ücretsiz ders veren kurslarda vardır araştır bence iyi bir
Gezegenler arası seyahat dahil mi? O zaman hak eder :D
Değer çünkü sonra saatlik ücretleri 1000TLden başlıyor
Onların soylecegi yalanı ben sana söylerim bedava dan 😅
İlk kuralın müşterinin sokabildiğin yerine kadar sokmak olduğunu öğretiyolar sanırım.
Enayiler varken millet çok güzel paralar kazanıyor bu ülkede
her şey pahalı oldu artık bı pc bile min 10.000 TL rtx bile yok aw
🤣🤣🤣🤣 Evet kesinlikle
Su grubu insanı değilsen hiç bulaşma. Hisleri güçlü olmayanlar astroloji yapamazlar
Kitaplar üzerinden de öğrenebilirsin, değmez. Ben kendim öğreniyorum destek almadan.
6000 tl verip astrolog olamıyorsun aslında. Evet fiyatlar bu şekilde. Hangi hoca verdi bu fiyatı?
Yok o kadar da değil. Eğitimlere elbette para harcayın ancak bu kadar da değil.
Allah'ım millet ne güzel tuttuğuna yapıştırıyor. Biz para kazanmak için nelerle uğraşıyoruz
Süper zeka biriysen ver..
Aptal insan dolu.. : )
1-2 Ayda paranı cıkartırsın
astroloji bir bilim dalı değil gerçekliği belirsiz olan bir şey
Paran varsa çoluğun çocuğun rızkından kısmıyorsan değer
Banada öğret sonra
millet yolunu bulmuş bazı saçmalıklarla, mesela güya ben de seslendirme ve dublaj sanatçısı oldum; sonuç= orada burada muhasebeci vs. (umut tacirlerinin alayının a... ... m)
Bu fiyat ne ya Astrolog olucam, astronot olmayacağım deseydin :)
Eğitim konu olunca nelere para vermiyoruz? İlgin varsa değer.
Bence uçuk bir rakam. Daha uygun fiyatlara yine kaliteli eğitim veren kişiler var.
Sonrasında 1 doğum haritası için 500 TL alacaksan çok değil. :D
Değer tabiki bilim sonuçta ayrıca çoook iyii yaaa kesin al eğitimini benim de fena ilgim var
O parayı sen bana getir seni astrolog değil astronot bile yaparım 😎
Astrolog kitaplarından öğrenebilirsin herkes nerden nasıl öğrenmiş sanki
Bence aşırı fazla hani astrolog oluyosun falan parayi geri cikarman icin bi ünün olmasi tanitilman gerekiyor farkli bi sekilde ogretileni bul cok kolay sertifika veren yerler var 6 bin cok fazla ama eger iyiyse verilebilir sonrasinda iş vadediyorsa
kimin verdiğine bağlı ismi duyulmuş iyi biriyse ders al sende meslek olarak yapacaksan bu paranın çok daha fazlasını kazanırsın
Borsa grafik eğitimi al çok daha faydasını görürsün
tarot işini internetten öğren yeter astrologlarda sallıyor boş boş işler sende sana gelene yok şöyle böyle der cukkalarsın
Profesyonel olarak düşünüyor ve eğitim almak istiyorsan normal..
Astroloji denilen şey zaten saçma sapan bilim dışıdır. Gidin 6 bin tl yi daha faydalı bir şey yapmak için kullanın bence. Toprak satın alabilirsiniz veya çok daha faydalı bir şekilde harcayabilirsiniz.
@Oopsss Hayır büyük raziler veya arsalardan bahsediyorum büyük çapta sebze meyve yetiştirmek için
Astroloğa bağlı ünlü tanınan birise evet mesela nuray sayarı oğuzhamn ceyhan mine ölmez gibi astrologlara değer ama namı olmamılş sadece sertifikayı gösteren herhangi bu para değmez tabiki
Eğer dijital ortamda çalışacaksın ve yapabilirim dersen değer
Nasıl sallandığını öğrenmek için 6000 çok fazla. Türkçeni genişlet, 2 3 yeni cafcaflı kelimeler öğren, ha bir de tutarlı sallayabiliyorsan içindeki astroloğu çıkardın demektir.
Mine ölmezin daha uygun ki keza bazi egitimlee uygun he Oner doser ise deger o yillarin astrologu maddi skntin yoksa 6 bin iyi ama varsa uygun egitimlerden faydalan
Çok para kazandıklarını biliyorum. Yatırım yapmaktır bu. Eğer inanıyorsan yatırım yaparsın finansta işler böyle yürür. Buda bir yatırım olduğu icin inanıyorsan yap yatırımını 😉👍🏼
Astrolojiye çok ilgin varsa evet değer. Başarılar dilerim. 🌌🔭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?