Gülüşü çok güseldii 🤤
Rüya yorumcuları bi bakar mı? İstemeden yeni eniştenizi mi gördüm rüyamda 😂?
Gülüşü çok güseldii 🤤

Selam gadası 🙃
Bir evlilikten çıkıp bir evliliğe adım atmak hiçte kolay olmaz. Rüyaların tersi çıkar derler. Ama şöyle de bir durum söz konusudur. İnsanın kalbi ne kadar temiz olursa ileride karşısına çıkacak şeyleri bir vesileyle görürmüş. Allah kalbine gönlüne göre birini versin.
Yani ponçik
Genelde rüyaların tam tersi çıkar görmek istediğini görürsün mesela ben de iki hafta önce filan rüyamda böyle hayalimdeki kişiyi görmüştüm o uzanıyordu ben yanına doğru gidiyordum bana tekme attı😂🤦♀️ bildiğin böyle uzanıyordu yatan üstünde ben yanına doğru gidiyordum tuttu ayağıyla sağ göğsüme tekme attı daha sonra ben ağladım filan sonra da uyandım düşün bak öyle bir ağladım ki uyandığımda bile gözlerim böyle yaşlıydı sağ tarafı tutuyorum tamam mı çünkü hani vurmuş nasıl bir etkisinde kaldıysam🤣🤦♀️
Dua edelim de benimki çıkmasın nasıl sert tekme attı bddjjdj Hatırladıkça üzülüyorum hiçbir şey yapmadım tuttu bana tekme attı Adam rüyamda bile aynı Erol taş baba gibi 😂😂😂😂
Rüyalar 3 çeşittir rahmani şeyini ve binç altındaki
Senin rüyan güzel bir rüya bolluk bereket ve şansın açılacak işlerin yoluna girecek kısmetin açılacak yakın bir zamanda seni istemeye gelecekler adım adım rahatlayacakson yolun açık
Cevap
9Cevap
Olabilir insan sevdiğini rüya da görebilir önemli olan nasıl gördüğün.
Biz kadınlarda her ne kadar yok desekte bilinçaltımızda bu tür şeyler yatıyor o yüzdendir
İstememen önemli değil işte bilinç altında var her kadında olduğu gibi. Bende evlenmek istemiyorum desemde bazen rüyalarımda evlilikle, bebekle ilgili şeyler görüyorum mesela 😅
Dün gece rüyamda öyle bi şey gördüm ki anxnx ama burada anlatamam özele gel bebek
Rüyaların genelde tersi çıkar derler bence sevinmeyin.
Hadi hayırlı olsun evlilik görünüyor çeyizini hazırla 😄
Evlilikten kaçamazsın o gelinlik giyilecek o göbek atılacak sjsjsj
Kaynana dırdırı yükleniyor sjsjs
Cadı gelin olursun sen de en çirkefinden sjsjs
Ahaha kaynanaya cadı gözükeceksin sadece 😂
Kimi hayal ediyordun sen bakim 🤭🤭😂
Senin iyiliğini düşünen birine aşık olacaksin sennn.
Allah seni 😂
İnsallah
bugüne kadar hangi rüyan gerçek oldu onu bi düşün sonra sevinirsin
benimkiler niye gerçek olmuyor hiç Allah Allah
casıf morgın gülüşlüm diye seversin
Hayırlı olsun
Düğününe çağırmayı unutma ))
Mutlu olmana meraklıyız kanka ))
Hayırlısı olsun bakalım 😄🌺
evde kalmışlığın bilinç altı manipülasyonu
Yarın evleniyorsun hazırlıklara başla :P
Bu rüyanın yorumu bu kusura bakma ben demiyom rüya diyo
Şimdilik evleneceğin biri çıksın karşına yater evlilik hemen olmaz zaten.
allaa alla bana ne bağrıyon skldjskldfj
Teyzeler hep aynı benim teyzede farklı değil asdassklf
Ruyalar tersine çıkar derler.
Eniste de mi var ya tüh
Peki oluy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?