• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Burcunun aşk hayatı nasıl? (Sayfa 2)

SoruCevap_34
SoruCevap_34 Takip Et
Xper 5 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
123
Yapay Zekaya Sor
Burcunun aşk hayatı nasıl?
Nedir Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

63

Cevap

27

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Akrep 🦂

1
    5 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Burçlar kuşağının en gizemli kişisi olan Akrepler, yaşamı hiçte hafife almaz. İçlerindeki yüksek duyguları onları ihtiraslı ve gizemli yapar. Cinsel duygularını çok yoğun yaşarlar. Aşk yaşantıları oldukça gizlidir. Kolay kapılarını kimseye açmazlar. İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışları vardır. Karşısındaki kişi çok kolay etkileri altına alırlar. Bir ilişkiyi vücutlarında ve kalplerinde aynı anda yaşarlar. Bildikleri tek şey vardır. Güçlü ihtirasları ve aşka olan inançlarıdır. Yasakları delen müthiş bir sevgilidirler. Bir Akreple beraberlik önce sabırdan geçer. Birine aşık olmaları kolay olmaz.. İncinmekten çok korkarlar ve kendinizi aşka teslim etmek istemezler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Peki sizce akrep erkeğine hangi burç yakışır

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Oglak boga ve basak fakat rabbim en hayirlisini en guzelini nasip etsin hakkinizda 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Saolun teşekkürler 😊

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim begendiginize sevindim 😊

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Aslan

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Özgürlüğüne düşkün ve başında görünmeyen bir taçla dolaşırsın. Kıskanç olduğun halde, kendin kıskançlığa dayanamazsınız. Yaşama çok bağlı olduğun için eğlenceli ve akıllı erkelerden hoşlanırsın. Aşk konusunda ayakların hep yerdedir. Gezmeyi ve eğlenmeyi seversin ama asla uçarı bir kız değilsin. Aldatılma konusunda son derece duyarlısın ve affetme özelliğin asla yoktur. Duygularını iyi kontrol edersin. Sana karşı art niyetsiz sevgi gösterildiği zaman, sende aynı şekilde davranırsın. Doğal bir asalete sahipsin. Affedici özelliğin yoğun duygularından dolayı kısıtlıdır. Yaşamın doğru kızları olduğun için, aşk hayatında ikili davranış biçimlerine karşısın ve karşındaki kişinin yalanını çabuk görürsün. Seninle yaşamak zor, aynı zamanda kolaydır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Valla tebriks :D

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Tesekkur ediyorum, begenginizs sevindim 😊

Yorumla
  • amanaskitom
    amanaskitom Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    Koç
    +1 yıl

Koc, sevgilim akrep

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

İlişkilerinde son derece kıskançtır. Sevdiğini kimseyle paylaşmak istemez. Fakat kendine kur yapacak birden fazla flörtü olabilir. Bir anda aşık olur bir anda vazgeçebilir. Uğruna özgürlüğünü feda edebileceği çok az kişi vardır. Tutkuları derin hisleri içtendir. Koçlar sevgiye çok önem verir. Çok beğenilen bir kişi olsa bile, kendisine güvenmez. Hep kusurları olduğunu düşünür ve yaşamı kendisine zindan eder.

Akrep erkek: Burçlar kuşağının en gizemli kişisi olan Akrepler, yaşamı hiçte hafife almaz. İçlerindeki yüksek duyguları onları ihtiraslı ve gizemli yapar. Cinsel duygularını çok yoğun yaşarlar. Aşk yaşantıları oldukça gizlidir. Kolay kapılarını kimseye açmazlar. İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışları vardır. Karşısındaki kişi çok kolay etkileri altına alırlar. Bir ilişkiyi vücutlarında ve kalplerinde aynı anda yaşarlar. Bildikleri tek şey vardır. Güçlü ihtirasları ve aşka olan inançlarıdır. Yasakları delen müthiş bir sevgilidirler. Bir Akreple beraberlik önce sabırdan geçer. Birine aşık olmaları kolay olmaz.. İncinmekten çok korkarlar ve kendinizi aşka teslim etmek istemezler.

Oncelikle rabbim en guzelini hayirlisini nasip etsin hakkinizda insallah mutlu saglikli huzurlu olursunuz.

%55 uyum
      Ihtirasli bir aşk iliskisi

Yorumla
    • amanaskitom
      amanaskitom
      Koç
      +1 yıl

internette de bizim uyum cok kötü sadece yatakta uyumlu yazıyodu 😂

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Bir sekilde arti eksiyi cekiyor esimle bende cok uyumsuz ozelliklere sahip ve cidden ortsk yonumuz az fakat arada sevgi var bu yuzden iki tarafda fedakarlik yapmak zorunda. Sevmedigimiz seyleri sevdigi icin sevmemiz gerek 🤗 mutlu edersek mutlu oluruz.

Yorumla
  • Rossoneri22
    Rossoneri22 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    Aslan
    +1 yıl

Aslan

1
    4 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Özgürlüğüne düşkün ve başında görünmeyen bir taçla dolaşırsın. Kıskanç olduğun halde, kendin kıskançlığa dayanamazsınız. Yaşama çok bağlı olduğun için eğlenceli ve akıllı kadinlardan hoşlanırsın. Aşk konusunda ayakların hep yerdedir. Gezmeyi ve eğlenmeyi seversin ama asla uçarı bir kız değilsin. Aldatılma konusunda son derece duyarlısın ve affetme özelliğin asla yoktur. Duygularını iyi kontrol edersin. Sana karşı art niyetsiz sevgi gösterildiği zaman, sende aynı şekilde davranırsın. Doğal bir asalete sahipsin. Affedici özelliğin yoğun duygularından dolayı kısıtlıdır. Yaşamın doğru erkekleri olduğun için, aşk hayatında ikili davranış biçimlerine karşısın ve karşındaki kişinin yalanını çabuk görürsün. Seninle yaşamak zor, aynı zamanda kolaydır.

Yorumla
    • Rossoneri22
      Rossoneri22
      Aslan
      +1 yıl

Tesekkur ederim nerdeyse tamami dogru😀Ucari bi kiz degilsin kismi haric😅

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Ahahahah pardon ya 😅

Yorumla
    • Rossoneri22
      Rossoneri22
      Aslan
      +1 yıl

Onemli degil😅

Yorumla
  • Lale_mertturk
    Lale_mertturk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    Yay
    +1 yıl

Yay ve berbat

2
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Gun dogmadan neler dohar umidi yitirmek yakismaz kadina

Merkür, ani hareketlerle bir gerileme dönemine giriyor ve bu da sizin için romantik bir kafa karışıklığı demek. Aşk ilişkilerinize hızlı giriş çıkış yapması, zor bir dönem gibi görünse de partnerinizin her zaman orada olduğundan emin olun.

Seksi savaşçı Mars, sınırlarından çıkmış şekilde on ikinci hanede duruyor ve yaklaşık olarak üç ay boyunca da konumunu koruyacak; ilişkilerinize gizlilik ve merak getirecek. Söz verilmiş ilişkiler, şimdilik önceliğiniz değil ancak aşk kaçamakları öyle ve siz bu kaçamaklar esnasında her zamankinden daha kırılgan olabilirsiniz.

Yorumla
    • Lale_mertturk
      Lale_mertturk
      Yay
      +1 yıl

🙈🙈🙈🙈

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

🤗😊

Yorumla
  • HinchAmarillo
    HinchAmarillo Takip Et
    Master Yaş: 30
    Yengeç
    +1 yıl

anlamam ve ilgilenmem

0
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Merak ettim ben yinede soyls bakalim

Yorumla
  • Tubaaoo
    Tubaaoo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 105
    Koç
    +1 yıl

Bilmem ona sor )

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Kime sorayim soyle yazsin bana 😅 yaz bakalim burcunu

Yorumla
  • Gmzegökçe
    Gmzegökçe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    Kova
    +1 yıl

Kova

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Bir aşka başlamak istediğinde; duygularını saklar ve elde edilmesi zor bir kişiyi oynarsın. Karşındaki kişiyi zorlamaktan hoşlanırsın. Gereksiz samimiyetten hoşlanmazsın. Karşındaki kişinin dış görünüşü önemli değildir. Aşkta iletişi korkusu yaşadığın için, aşka kolay teslim olmazsın. Bazen korkaklıkla suçlanabilirsin. İletişim korkusu yüzünden kendini sürekli geriye çekersin. Yaşamını biriyle paylaşma acelen yoktur. Özgürlük ve anlayış senin için her şeyden önemlidir. Karşındaki kişinin zeki olması ve onunla fikir jimnastiği yapması gerekir. Ciddi bir şekilde manyetik bir güce sahipsin. Kalabalık ortamlarda bile fark edilirsin. Kendine has garip bir ihtirasın vardır. İlişkin fazla ciddileştiği zaman, hemen kendini geriye çekersin. Fazla samimiyet seni korkutur. Doğru zaman ve doğru partneri bulmak senin için çok önemlidir. İşte o zaman, kalbinin tüm kapılarını açarsın. Bunun çok kolay olmayacağını bildiğin için çoğu zaman gizli pişmanlıkların vardır.

Yorumla
  • Ahimolsun
    Ahimolsun Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    Balık
    +1 yıl

Balık burcuyum

1
    6 Yorumla
    • Ahimolsun
      Ahimolsun
      Balık
      +1 yıl

Eşimde oğlak 😇

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Güzel ve her iki cins de bakımlı olduğunuz için, çevrenizde sizi beğenen binlerce kişi vardır. Genelde narin bir yapın olduğu için çok çabuk incinirsin. Yüz ifaden durgun ve sakin olduğu için, karşındaki kişiye huzur verirsin. Fakat garip bir yönün vardır, çok mutlu göründüğün anlarda bile anında üzülebilirsin. Seni dış dünyanın sorunlarından koruyacak gerçek bir aşka ihtiyaç duyarsın. Duygularını paylaşacak birilerinin olması çok önemlidir. Hep imkansız aşkları kendine çekersin. İçinde sakladığın özel duygularını hiç kimseyle paylaşmak istemediğin için, yıllar sonra anlattığın platonik aşk hikayelerini, şaşkınlık içinde dinleyenler, böyle duyguların yaşanmış olacağına inanamazlar. Her türlü acıyı güler yüzle karşılayan sana nasıl bir takdir kazandıracak? Kendine sorman gereken çok soru var.
      -----
      Ketum ve ciddi tavırları ile tanınan bir Oğlak erkeğinin yumuşacık bir kalbi vardır. Dışardan görülen görüntüsünün altında çekingen ve duygusal bir kişilik yatar. Aklı başında ve güvenilirdir. Çevresinde olup bitenleri, mantık çerçevesinde gözlemler. Sert bir mantıkla yaklaşır ve sonuç her zaman doğrudur. Sakin ve sade kişilerdir. Olayları abartmadıkları için de bazı kişilere renkli gelmeyebilirler. Aile kavramları çok önemlidir ve klasik bir anlayışları vardır Seçtikleri eş toplumsal ve geleneksel kurallara uygundur. İyi bir babadırlar. Fakat soğuk bir yaklaşım tarzları olduğu için, daima çocukları ile aralarında belli bir mesafe vardır. Onları yaşama erken öğretmek için çabalarlar. . Aşırı bir şekilde kuşkuculardır, kolay inanmazlar ama inandıkları bir konuyu da sonuna kadar inatla savunurlar. Çalışmalarında sabır ve özenle çalışırlarken, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yaparlar

Yorumla
    • Ahimolsun
      Ahimolsun
      Balık
      +1 yıl

Öncelikle eşimi olduğu gibi anlattınız emeğinize sağlık bana gelince hiç karşılıksız sevmedim genelde karşıdan gelir ilk adım ilgim varsa devamı ilgim olmayanada direk kardeş der konuyu açtırmadan kapattırırdım …çabuk kırılan yapım olduğu çok doğru haksızlığa yanlış sözlere asla gelemiyorum karşımdaki insan dürüst yalansız olmasını istiyorum bana bakıldığında insanlara güven veren biri olduğumu biliyorum çünkü olduğum gibiyim biraz gereken insanlara mesafeli soğuk davranıyorum hadlerini aşmamaları için eşim ketum bişeye kolay kolay karışmaz yanında bi tartışma olsun hep kapatma taraftatı karımın taraftarı olayım onu savunayım çok zor sessizliği yokmuş gibi his yaratıyor beklentilerim hep boşa çıkıyor

Yorumla
    • Ahimolsun
      Ahimolsun
      Balık
      +1 yıl

Gösterişten çok uzak aynen başkası olsa hava atar benim gibi karışı olduğu böyle bi hayatı olduğu için adamda tık yok

Yorumla
    • Ahimolsun
      Ahimolsun
      Balık
      +1 yıl

Benim kardeşimi görseniz oda yay kafası bi karış havada hiç susmaz hep ön planda olmak ister sağı solu berli değil güvenilir değil çok şükür eşim çok güvenilir Adam satmaz merhametli şu ketumluğu bıraksa daha çok sohbet sevse konuşuncada kızıyordum ben işte böyle düşüncemi olur bunu niye dedin vs va diye bence ondan minimuma indi 😇

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Iyisiyle kotusuyke Guzel bir aileniz var rabbim bozmasin 😊 enerjiniz cok yuksek sanki okurken karsimda oturmus siz konusuyor ben sinliyormusum gibi hissettirdiniz

Yorumla
  • bguliagu
    bguliagu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    Yengeç
    +1 yıl

Leş gibi

1
    8 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

O belli olmaz dun kotu yarin guzele doner, nedir burcunuz? 😊

Yorumla
    • bguliagu
      bguliagu
      Yengeç
      +1 yıl

Başak

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Ben demistim dun kotu yarin guzele doner diye bende basak bircuyum ask hayatim cok kotuydu fakat birden mukemmele dondu rabbim herkesi iyi insanlar ile karsilastirsin

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Mantık ve duygu karmaşası yaşadıkları için, sürekli düzen arayışı içindedirler. Yaşamlarında gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandıkları için, isteklerine kavuşmak için idealleri için yaşarlar. İstemeseler de ön yargılı olmaktan kendilerini alamazlar. Birlikte olduğu kişi sürekli mükemmel görmek istedikleri için, partnerlerini tenkitleriyle yaşamlarından bezdirebilirler. Yüksek standartları zamanla kendileriniz de rahatsız eder. Çok geç yaşlarda evlenen bir çok müzmin bekar Başak bulmanız mümkündür. Kendilerini kolay teslim edemezler. Yaşamı sorgulamaktan vazgeçmedikleri müddetçe duygularında ön yargılı olmaya devam ettikleri müddetçe aşklarını zor yaşayacaklardır. Yaşamı ve aşkı sorgulamaktan vazgeçmelisiniz. Duygularınızın sizi yanıltabileceği kuşkularına artık son vermeli, ön yargılı davranmanın yanlışlarını görmelisiniz. Aşkın küçük detayları yerine, size sunulan güzelliklerini yaşamalısınız.

Yorumla
    • bguliagu
      bguliagu
      Yengeç
      +1 yıl

İnsanlara güvenmiyorum pek , anne babam bile bu noktada hayal kırıklığına uğrattı beni bundan sonra da evlenmem zor gibi.

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Ne olursa olsun insan umidini yitirince kaybeder, siz siz olun hayatiniza negatifi sokmayin ona yer vermeyin pozitif olmak herzaman guzel olandir. Hayatimda hicbir zaman hicbir yasantima negatiflik katmadim. Rabbim kaldiramayacagimiz yukleri vermesin. Imtihan dunyasindayiz elbet dengesizlikler olacak siz guclu durun her yokusun bir duzlugu olacak

Yorumla
    • bguliagu
      bguliagu
      Yengeç
      +1 yıl

Pozitif düşüncelerin için saol dengesiz bir dönemdeyim 2 yıldır (Balık kadını tarafından reddedildim)

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

2012de bir kiz sevdim arkadad ortaminda gordum Alalhim o ne saclar gozler boy pos tutuldum kaldim nefes alamadim cidden bak. Neyse biz boyle tanistik konustuk gorustuk sevgili gibi olduk ama ben cok asik oldum bu duyguyu ilkdefa yasadim sonra ayrildik daha dogrusu ayrildi benden. 5 sene gormedim duymadim ama birkere kotu soz etmedim ettirmedim onu dusunmeden 1 gece uyuduysam 5 senede adam degilim. 2017de kader ya denk geldik iste hayatimin en guzel 1 nisaniydi saka gibi. 2018de evlendik Şu an 3 yasinda oglumuz var 😊 yani demek istedigim dun kotu olir bugun guzel belli olmaz

Yorumla
  • Dlöslödlö
    Dlöslödlö Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    Aslan
    +1 yıl

Terazi

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Hiç kuşkusuz mükemmel bir aşıksınız. Aşkı yaratan Venüs önce sizi yaratmış. Sevgi arayışlarınız hiç bitmediği için de, dengeleriniz sürekli hassastır. Bazen aşksız yaşama korkusu yüzünden, kendinizi yanlış ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Evlilik ve aşk için yaratılmışsınız. Aşkta duygusallık ve mantığı bir arada yaşarsınız. Aşk sanatını en iyi bilen mitolojinin özel insanlarınız. Ayrılıklarda çabuk toparlanırsınız. Çünkü çevreniz sizi beğenen bir dolu insanla çevrilidir. Aşka aşıksınız

Yorumla
  • cncishxjcbxh
    cncishxjcbxh Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    Balık
    +1 yıl

Yengeç?

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Sevgi dolu ve sahiplenicisin. Aşık olduğun zaman hiç kimseyi gözün görmez, kırılmaktan ve gücenmekten korkarsın. Sevdiğin kişi seninle konuşurken sözlerine çok dikkat etmek zorundadır. Aşk senin için yaşamın en önemli duygusudur.. Beğendiğin biri karşına çıktığı zaman hemen harekete geçmez, karşı tarafın seninle ilgilenmesini istersin. Uzun zaman bıkmadan sevdiğin kişinin duygularını açıklamasını beklersin. Platonik aşkların kahramanı olmak bilmem sana ne kazandırır. Sen uzun vadeli aşkların kişisi olduğun için karşına çıkan kişinin kısa flört duyguları seni kırar ve yaralar. Gizli gözyaşlarını belki onlar görmeyecektir ama geceler boyu ağladığın yastıkların sayısını yıllarca unutmayacaksın. Anılarında neler yoktur ki? Kurutulmuş çiçekler, ilk sinema biletleriniz, ilk telefon mesajları, birlikte gittiğiniz yerlerin küçük anıları, onunla ilk buluştuğunuz gün kullandığın parfüm daha neler neler..

Yorumla
    • cncishxjcbxh
      cncishxjcbxh
      Balık
      +1 yıl

Teşekkürler 🤎

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim, begenmenize sevindim 😊

Yorumla
  • ellifl6660
    ellifl6660 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    Koç
    +1 yıl

Balık

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Güzel ve her iki cins de bakımlı olduğunuz için, çevrenizde sizi beğenen binlerce kişi vardır. Genelde narin bir yapın olduğu için çok çabuk incinirsin. Yüz ifaden durgun ve sakin olduğu için, karşındaki kişiye huzur verirsin. Fakat garip bir yönün vardır, çok mutlu göründüğün anlarda bile anında üzülebilirsin. Seni dış dünyanın sorunlarından koruyacak gerçek bir aşka ihtiyaç duyarsın. Duygularını paylaşacak birilerinin olması çok önemlidir. Hep imkansız aşkları kendine çekersin. İçinde sakladığın özel duygularını hiç kimseyle paylaşmak istemediğin için, yıllar sonra anlattığın platonik aşk hikayelerini, şaşkınlık içinde dinleyenler, böyle duyguların yaşanmış olacağına inanamazlar. Her türlü acıyı güler yüzle karşılayan sana nasıl bir takdir kazandıracak? Kendine sorman gereken çok soru var.

Yorumla
    • ellifl6660
      ellifl6660
      Koç
      +1 yıl

teşekkür ☺️

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim, begenmenize sevinfim 😊

Yorumla
  • Honeeyyy
    Honeeyyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    Akrep
    +1 yıl

Akrep 🦂

1
    2 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Burçlar kuşağının en gizemli kişisi olan Akrepler, yaşamı hiçte hafife almaz. İçlerindeki yüksek duyguları onları ihtiraslı ve gizemli yapar. Cinsel duygularını çok yoğun yaşarlar. Aşk yaşantıları oldukça gizlidir. Kolay kapılarını kimseye açmazlar. İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışları vardır. Karşısındaki kişi çok kolay etkileri altına alırlar. Bir ilişkiyi vücutlarında ve kalplerinde aynı anda yaşarlar. Bildikleri tek şey vardır. Güçlü ihtirasları ve aşka olan inançlarıdır. Yasakları delen müthiş bir sevgilidirler. Bir Akreple beraberlik önce sabırdan geçer. Birine aşık olmaları kolay olmaz.. İncinmekten çok korkarlar ve kendinizi aşka teslim etmek istemezler.

Yorumla
    • denizkaradeniz
      denizkaradeniz
      Oğlak
      +1 yıl

benim de akrep <3

Yorumla
  • sibel5298
    sibel5298 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    Koç
    +1 yıl

Başak

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Garip bir doğaları vardır. Az veya çok, kendilerine yeten tavırlarıyla evliliğe her zaman tepkilidirler.. Seçici ve eleştirici tutumlarıyla, aşkı sürekli kendilerinden sürekli uzaklaştırırlar. Hele evliliği hiç yaklaştırmazken, ilişkilerinde bencilliklerini ortaya koyarlar.. Eğer; bir gün gerçekten evlenmeyi isterlerse, ilişkilerini saygı ve mantık çerçevesinde yürütürlerdir.. Mükemmelliği arayan bir kişi olarak, seçtikleri eş onları fazlasıyla hak ederler.. Onlar da bunun farkındadır. Bu evlilikte, asla ayrılığa yer olmayacaktır. Kusursuz bir anne örneği oldukları için, çocuklarınında her konuda mükemmel olmasını isterler.. Ev ve iş yaşamı aynı derecede önemli olduğundan, her ikisini de başarılı bir şekilde götürürsünüz. Çocuklarıyla terbiyeli ve söz dinleyen çocuklar olacak ve saygılı bir şekilde ilişkileriniz yürüteceklerdir.. Klasik ve sade zevkleri vardır. Hedeflerini iyi seçerler. Başarı için hiçbir engel tanımazlar.. Tarafsız gibi görünseler de, taraf tutarlar. Tutkulu fakat kinci değildirler.. Duygu ve mantığı arasında müthiş bir denge yeteneği vardır.. İlişkilerinde çok severse taviz verirler.. Tenkit edilmeye gelemezler.

Yorumla
  • ruling_
    ruling_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    Koç
    +1 yıl

Koççç

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

İhtiyatsız, coşkulu ve dik kafalı olan siz Koç erkekleri için yaşam göründüğü kadar kolay değildir. Tutkulu ve idealist yapınızı her zaman vurgulayacak bir yaşam biçimini benimserken, himayeci ve korumacı içgüdünüzü ön plana çıkaran bir eş arar, size kafa tutacak bir sevgilinin özlemini duyarsınız. İlişkilerinizde son derece kıskanç bir yapı sergilersiniz. Tutkularınız derin, hisleriniz içtendir. Kadınınızın iyi ve kötü gününde daima yanında oluşunuz, sizi ideal bir iş yapar. Yaşamınızda çocuklarınızın önemi çok büyüktür. Onlarla iyi geçinir ve onlara büyülü bir dünya yaratırsınız. Diğer babalara göre tek farkınız, her ağladıklarında koşup kucağınıza almayacak kadar onları onurlu bir kişilik kazandırma savaşı vermenizdir.

Yorumla
    • ruling_
      ruling_
      Koç
      +1 yıl

Çok güzel teşekkür ederim çok çok doğru

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim, begendiginize sevindim 😊

Yorumla
  • BlackPhoenix
    BlackPhoenix Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    Oğlak
    +1 yıl

boğa.

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Gerçek anlamda bu dişi kızımıza hangi erkek cesurca yaklaşır merek ediyoruz. Sizin için aşk gerçek bir duygudur.. İnatçı ve bağnaz yönleriniz birçok erkeği pes ettirecek güçtedir. Güzel ve özel yapınız, farklı bir karizmaya sahip havanızla her erkeğin başını döndürürsünüz.. Daha küçük yaşlarda AŞK sanatı çözmüş bir hava içinde gezerken, çevrenizdeki bir çok kişi sizi çok erken fark ederler.. Komşu çocuklarının büyüdükleri zaman evlenmeyi hayal ettikleri bir sembol olmak bilmem ne kadar hoşunuza gidiyor.. Yıllar sonra gençlik itiraflarında, dudaklarını uçuklatacak hikayeler dinlerken utanma ve gururlanma duyguları içinde gel gitler yaşayacaksınız ve bu büyük aşkların kahramanı olmak sizi oldukça mutlu edecektir.. Cinselliğinizi çok çabuk keşfedeceksiniz

Yorumla
    • BlackPhoenix
      BlackPhoenix
      Oğlak
      +1 yıl

bir şey anlamadım

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Aslında gayet açik bir sire bekleyin Şu an kafaniz karisik olabilir aksma kendinize bir kahve yapin tekrar oturup okuyun derim 😊

Yorumla
  • bongmin
    bongmin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    Koç
    +1 yıl

Koç 👀

1
    17 Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

E hani koç 🤔

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

İlişkilerinde son derece kıskançtır. Sevdiğini kimseyle paylaşmak istemez. Fakat kendine kur yapacak birden fazla flörtü olabilir. Bir anda aşık olur bir anda vazgeçebilir. Uğruna özgürlüğünü feda edebileceği çok az kişi vardır. Tutkuları derin hisleri içtendir. Koçlar sevgiye çok önem verir. Çok beğenilen bir kişi olsa bile, kendisine güvenmez. Hep kusurları olduğunu düşünür ve yaşamı kendisine zindan eder.

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Buyurun batihan bey 😅

Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

Yarı yarıyamı?

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Cevap bongmin'e fakat sabirsiz oldugunuz icin size sundum 🤗

Yorumla
    • bongmin
      bongmin
      Koç
      +1 yıl

ne yarı yarıya mı?

Yorumla
    • bongmin
      bongmin
      Koç
      +1 yıl

benden daha bi meraklı 🤭

Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

Yorum yarısı uydu yarısı uymadı sanırım

Yorumla
    • bongmin
      bongmin
      Koç
      +1 yıl

uymadığını nerden çıkardın 🤪hangilerini beğenemedin 😂

Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

Merak konusunu sölemiştim

Yorumla
    • bongmin
      bongmin
      Koç
      +1 yıl

ne merakı yav?

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Nereyi begenmedigini tahmin edebiliyorum 😅

Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

Beğenmedim değil ama yanlışsam sen söle
      Birden fazla flört, bi anda aşık olup vazgeçme, bunlar uymadı gerisine tamam
      Doğumu?

Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

Yok yok beğenmemekle zerre alakalı değil

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Tam ustune basmisim 😅 dogru adami insani bulana kadar boyle devam edebilir yapicak birsey yok 😊 gercek aski bulana kadar devam

Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

Hepimiz için öyledirki
      Doğru zaman ve doğru kişi bizlere aşkı sunacaktır

Yorumla
    • bongmin
      bongmin
      Koç
      +1 yıl

yani gayet doğal bişey bence deneyip görmek bi absürtlük göremedim ben 🙃

Yorumla
  • pardonatesinizvarmi
    pardonatesinizvarmi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    İkizler
    +1 yıl

ikizler

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Aşkta önce mantık desen de, kısa ve hoş aşklara hayır demek istemezsin. Fazla duygusallık size hoş gelmeyebilir. Oldukça sosyal yapınla çevren daima kalabalıktır ve aşksız kalman mümkün değildir. Karşındaki kişiyi sürekli şaşırttığın için, çoğu kez, partnerler seninle ilgili duygularında zorlanırlar. Bir kişiye bağlanmak sizin için çok zor olduğu için, kalpsizlikle suçlanabilirsiniz. Aniden aşık olur ve çok çabuk bıkarsın. Bir kişiye bağlanmanız çok zordur. Sürekli plan program yaparsın. Üstelik bu planları yaparken, karşı tarafa asla sezdirmeyecek kadar da, akıllısın. Seninle birlikte olacak kişilerin asla seni eleştirmemeleri gerekiyor. Azarlanmaktan ve değer verilmemekten nefret edersin.. En ulaşılmaz kişileri bile kendine kolayca bağlarsın.

Yorumla
  • lovehunter69
    lovehunter69 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    Oğlak
    +1 yıl

Oğlak

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Duygularını ne kadar kontrol altında tutsan da, sevgi dolu bir yapın var. Aşkın zaman içinde olgunlaşacak ve coşacaktır. Zor bir erkeksin. Senin kalbine girmek o kadar kolay değildir. İlk görüşte aşık olanlardan değilsin. Üstelik çok zor beğenirsin. Kriterlerin çok yüksektir. Yaşama çok farklı bakarsın. Çocuksu kizlara tahammülün yoktur. Seni kazanacak kişinin öncelikle olgun olması gerekiyor. İsteklerini her ne kadar dile getirmek istemesen de, hep… [+]

Yorumla
    • lovehunter69
      lovehunter69
      Oğlak
      +1 yıl

Aşırı doğru

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Begendiginize sevindim 😊

Yorumla
  • 55Merviş55
    55Merviş55 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    Yay
    +1 yıl

🥰yay

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Merkür, ani hareketlerle bir gerileme dönemine giriyor ve bu da sizin için romantik bir kafa karışıklığı demek. Aşk ilişkilerinize hızlı giriş çıkış yapması, zor bir dönem gibi görünse de partnerinizin her zaman orada olduğundan emin olun.

Seksi savaşçı Mars, sınırlarından çıkmış şekilde on ikinci hanede duruyor ve yaklaşık olarak üç ay boyunca da konumunu koruyacak; ilişkilerinize gizlilik ve merak getirecek. Söz verilmiş ilişkiler, şimdilik önceliğiniz değil ancak aşk kaçamakları öyle ve siz bu kaçamaklar esnasında her zamankinden daha kırılgan olabilirsiniz.

Yorumla
    • 55Merviş55
      55Merviş55
      Yay
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim 😊

Yorumla
  • masorbiradam
    masorbiradam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    İkizler
    +1 yıl

balik

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • masorbiradam
      masorbiradam
      İkizler
      +1 yıl

sagol

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim 😊

Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    Terazi
    +1 yıl

Terazi aşka tövbeli

0
    2 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Hiç kuşkusuz mükemmel bir aşıksınız. Aşkı yaratan Venüs önce sizi yaratmış. Sevgi arayışlarınız hiç bitmediği için de, dengeleriniz sürekli hassastır. Bazen aşksız yaşama korkusu yüzünden, kendinizi yanlış ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Evlilik ve aşk için yaratılmışsınız. Aşkta duygusallık ve mantığı bir arada yaşarsınız. Aşk sanatını en iyi bilen mitolojinin özel insanlarınız. Ayrılıklarda çabuk toparlanırsınız. Çünkü çevreniz sizi beğenen bir dolu insanla çevrilidir. Aşka aşıksınız.

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Birgun biri cikar tovbeyi bozdurur 😊

Yorumla
  • IIILilith
    IIILilith Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 99%
    İkizler
    +1 yıl

Flörtün allahı

0
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Bu guzel bir cumle degil fakat ne demek istediginizi merak ettim. Konuyu acarmisiniz

Yorumla
  • Emirbey007
    Emirbey007 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    Yay
    +1 yıl

Yay ve şimdilik iyi

0
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Iyiden mukemmel olur insallah 😊

Yorumla
  • Sevdanur3535
    Sevdanur3535 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    Kova
    +1 yıl

Maalesef hicbiri yok..

0
    2 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Nasil yani

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Arkadaslar sikayet edermisiniz lutfen yorumu silinsin

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Burcunun aşk hayatı nasıl?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Burcunuzun aşk hayatı nasıl? 15 cevap verildi
Sevgiliniz var mı, aşk hayatınız nasıl gidiyor? 33 cevap verildi
Nasıl gidiyor aşk hayatın? 6 cevap verildi
- aşk hayatınız nasıll ? 7 cevap verildi
Aşk hayatınız nasıll? 28 cevap verildi
Aşk hayatınız nasıl ? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sabah uyandığınızda sevgilinizden bir şey isteseniz bu ne olurdu?
  • Her bağ sevgi midir?
  • Birinden etkilenmemizin asıl sebebi o kişi mi, yoksa hakkında bilmediklerimiz mi?
  • Günaydıınn. Günaydın beklediğiniz birisi var mı?
  • Böyle bir bahçeniz olsa ne Eker ne dikersiniz?
  • Hiç yapay zekaya resminizi çizdirdiniz mi ✨️?
  • Günde birden fazla makyaj yapanlar acemi mi sayılır yoksa normal mi?
  • İnsan hayatında kaç kez aşık olur?
  • Sevgilin için arkadaşını siler misin?
  • Güzel olanlar neden estetiğe bu kadar karşı, estetik yaptırmak ayıp mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨