AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Akrep 🦂
Burçlar kuşağının en gizemli kişisi olan Akrepler, yaşamı hiçte hafife almaz. İçlerindeki yüksek duyguları onları ihtiraslı ve gizemli yapar. Cinsel duygularını çok yoğun yaşarlar. Aşk yaşantıları oldukça gizlidir. Kolay kapılarını kimseye açmazlar. İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışları vardır. Karşısındaki kişi çok kolay etkileri altına alırlar. Bir ilişkiyi vücutlarında ve kalplerinde aynı anda yaşarlar. Bildikleri tek şey vardır. Güçlü ihtirasları ve aşka olan inançlarıdır. Yasakları delen müthiş bir sevgilidirler. Bir Akreple beraberlik önce sabırdan geçer. Birine aşık olmaları kolay olmaz.. İncinmekten çok korkarlar ve kendinizi aşka teslim etmek istemezler.
Peki sizce akrep erkeğine hangi burç yakışır
Oglak boga ve basak fakat rabbim en hayirlisini en guzelini nasip etsin hakkinizda 😊
Saolun teşekkürler 😊
Rica ederim begendiginize sevindim 😊
Aslan
Özgürlüğüne düşkün ve başında görünmeyen bir taçla dolaşırsın. Kıskanç olduğun halde, kendin kıskançlığa dayanamazsınız. Yaşama çok bağlı olduğun için eğlenceli ve akıllı erkelerden hoşlanırsın. Aşk konusunda ayakların hep yerdedir. Gezmeyi ve eğlenmeyi seversin ama asla uçarı bir kız değilsin. Aldatılma konusunda son derece duyarlısın ve affetme özelliğin asla yoktur. Duygularını iyi kontrol edersin. Sana karşı art niyetsiz sevgi gösterildiği zaman, sende aynı şekilde davranırsın. Doğal bir asalete sahipsin. Affedici özelliğin yoğun duygularından dolayı kısıtlıdır. Yaşamın doğru kızları olduğun için, aşk hayatında ikili davranış biçimlerine karşısın ve karşındaki kişinin yalanını çabuk görürsün. Seninle yaşamak zor, aynı zamanda kolaydır.
Valla tebriks :D
Tesekkur ediyorum, begenginizs sevindim 😊
Koc, sevgilim akrep
İlişkilerinde son derece kıskançtır. Sevdiğini kimseyle paylaşmak istemez. Fakat kendine kur yapacak birden fazla flörtü olabilir. Bir anda aşık olur bir anda vazgeçebilir. Uğruna özgürlüğünü feda edebileceği çok az kişi vardır. Tutkuları derin hisleri içtendir. Koçlar sevgiye çok önem verir. Çok beğenilen bir kişi olsa bile, kendisine güvenmez. Hep kusurları olduğunu düşünür ve yaşamı kendisine zindan eder.
Akrep erkek: Burçlar kuşağının en gizemli kişisi olan Akrepler, yaşamı hiçte hafife almaz. İçlerindeki yüksek duyguları onları ihtiraslı ve gizemli yapar. Cinsel duygularını çok yoğun yaşarlar. Aşk yaşantıları oldukça gizlidir. Kolay kapılarını kimseye açmazlar. İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışları vardır. Karşısındaki kişi çok kolay etkileri altına alırlar. Bir ilişkiyi vücutlarında ve kalplerinde aynı anda yaşarlar. Bildikleri tek şey vardır. Güçlü ihtirasları ve aşka olan inançlarıdır. Yasakları delen müthiş bir sevgilidirler. Bir Akreple beraberlik önce sabırdan geçer. Birine aşık olmaları kolay olmaz.. İncinmekten çok korkarlar ve kendinizi aşka teslim etmek istemezler.
Oncelikle rabbim en guzelini hayirlisini nasip etsin hakkinizda insallah mutlu saglikli huzurlu olursunuz.
%55 uyum
Ihtirasli bir aşk iliskisi
internette de bizim uyum cok kötü sadece yatakta uyumlu yazıyodu 😂
Bir sekilde arti eksiyi cekiyor esimle bende cok uyumsuz ozelliklere sahip ve cidden ortsk yonumuz az fakat arada sevgi var bu yuzden iki tarafda fedakarlik yapmak zorunda. Sevmedigimiz seyleri sevdigi icin sevmemiz gerek 🤗 mutlu edersek mutlu oluruz.
Aslan
Özgürlüğüne düşkün ve başında görünmeyen bir taçla dolaşırsın. Kıskanç olduğun halde, kendin kıskançlığa dayanamazsınız. Yaşama çok bağlı olduğun için eğlenceli ve akıllı kadinlardan hoşlanırsın. Aşk konusunda ayakların hep yerdedir. Gezmeyi ve eğlenmeyi seversin ama asla uçarı bir kız değilsin. Aldatılma konusunda son derece duyarlısın ve affetme özelliğin asla yoktur. Duygularını iyi kontrol edersin. Sana karşı art niyetsiz sevgi gösterildiği zaman, sende aynı şekilde davranırsın. Doğal bir asalete sahipsin. Affedici özelliğin yoğun duygularından dolayı kısıtlıdır. Yaşamın doğru erkekleri olduğun için, aşk hayatında ikili davranış biçimlerine karşısın ve karşındaki kişinin yalanını çabuk görürsün. Seninle yaşamak zor, aynı zamanda kolaydır.
Tesekkur ederim nerdeyse tamami dogru😀Ucari bi kiz degilsin kismi haric😅
Ahahahah pardon ya 😅
Onemli degil😅
Yay ve berbat
Gun dogmadan neler dohar umidi yitirmek yakismaz kadina
Merkür, ani hareketlerle bir gerileme dönemine giriyor ve bu da sizin için romantik bir kafa karışıklığı demek. Aşk ilişkilerinize hızlı giriş çıkış yapması, zor bir dönem gibi görünse de partnerinizin her zaman orada olduğundan emin olun.
Seksi savaşçı Mars, sınırlarından çıkmış şekilde on ikinci hanede duruyor ve yaklaşık olarak üç ay boyunca da konumunu koruyacak; ilişkilerinize gizlilik ve merak getirecek. Söz verilmiş ilişkiler, şimdilik önceliğiniz değil ancak aşk kaçamakları öyle ve siz bu kaçamaklar esnasında her zamankinden daha kırılgan olabilirsiniz.
🙈🙈🙈🙈
🤗😊
anlamam ve ilgilenmem
Merak ettim ben yinede soyls bakalim
Bilmem ona sor )
Kime sorayim soyle yazsin bana 😅 yaz bakalim burcunu
Kova
Bir aşka başlamak istediğinde; duygularını saklar ve elde edilmesi zor bir kişiyi oynarsın. Karşındaki kişiyi zorlamaktan hoşlanırsın. Gereksiz samimiyetten hoşlanmazsın. Karşındaki kişinin dış görünüşü önemli değildir. Aşkta iletişi korkusu yaşadığın için, aşka kolay teslim olmazsın. Bazen korkaklıkla suçlanabilirsin. İletişim korkusu yüzünden kendini sürekli geriye çekersin. Yaşamını biriyle paylaşma acelen yoktur. Özgürlük ve anlayış senin için her şeyden önemlidir. Karşındaki kişinin zeki olması ve onunla fikir jimnastiği yapması gerekir. Ciddi bir şekilde manyetik bir güce sahipsin. Kalabalık ortamlarda bile fark edilirsin. Kendine has garip bir ihtirasın vardır. İlişkin fazla ciddileştiği zaman, hemen kendini geriye çekersin. Fazla samimiyet seni korkutur. Doğru zaman ve doğru partneri bulmak senin için çok önemlidir. İşte o zaman, kalbinin tüm kapılarını açarsın. Bunun çok kolay olmayacağını bildiğin için çoğu zaman gizli pişmanlıkların vardır.
Balık burcuyum
Eşimde oğlak 😇
Güzel ve her iki cins de bakımlı olduğunuz için, çevrenizde sizi beğenen binlerce kişi vardır. Genelde narin bir yapın olduğu için çok çabuk incinirsin. Yüz ifaden durgun ve sakin olduğu için, karşındaki kişiye huzur verirsin. Fakat garip bir yönün vardır, çok mutlu göründüğün anlarda bile anında üzülebilirsin. Seni dış dünyanın sorunlarından koruyacak gerçek bir aşka ihtiyaç duyarsın. Duygularını paylaşacak birilerinin olması çok önemlidir. Hep imkansız aşkları kendine çekersin. İçinde sakladığın özel duygularını hiç kimseyle paylaşmak istemediğin için, yıllar sonra anlattığın platonik aşk hikayelerini, şaşkınlık içinde dinleyenler, böyle duyguların yaşanmış olacağına inanamazlar. Her türlü acıyı güler yüzle karşılayan sana nasıl bir takdir kazandıracak? Kendine sorman gereken çok soru var.
-----
Ketum ve ciddi tavırları ile tanınan bir Oğlak erkeğinin yumuşacık bir kalbi vardır. Dışardan görülen görüntüsünün altında çekingen ve duygusal bir kişilik yatar. Aklı başında ve güvenilirdir. Çevresinde olup bitenleri, mantık çerçevesinde gözlemler. Sert bir mantıkla yaklaşır ve sonuç her zaman doğrudur. Sakin ve sade kişilerdir. Olayları abartmadıkları için de bazı kişilere renkli gelmeyebilirler. Aile kavramları çok önemlidir ve klasik bir anlayışları vardır Seçtikleri eş toplumsal ve geleneksel kurallara uygundur. İyi bir babadırlar. Fakat soğuk bir yaklaşım tarzları olduğu için, daima çocukları ile aralarında belli bir mesafe vardır. Onları yaşama erken öğretmek için çabalarlar. . Aşırı bir şekilde kuşkuculardır, kolay inanmazlar ama inandıkları bir konuyu da sonuna kadar inatla savunurlar. Çalışmalarında sabır ve özenle çalışırlarken, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yaparlar
Öncelikle eşimi olduğu gibi anlattınız emeğinize sağlık bana gelince hiç karşılıksız sevmedim genelde karşıdan gelir ilk adım ilgim varsa devamı ilgim olmayanada direk kardeş der konuyu açtırmadan kapattırırdım …çabuk kırılan yapım olduğu çok doğru haksızlığa yanlış sözlere asla gelemiyorum karşımdaki insan dürüst yalansız olmasını istiyorum bana bakıldığında insanlara güven veren biri olduğumu biliyorum çünkü olduğum gibiyim biraz gereken insanlara mesafeli soğuk davranıyorum hadlerini aşmamaları için eşim ketum bişeye kolay kolay karışmaz yanında bi tartışma olsun hep kapatma taraftatı karımın taraftarı olayım onu savunayım çok zor sessizliği yokmuş gibi his yaratıyor beklentilerim hep boşa çıkıyor
Gösterişten çok uzak aynen başkası olsa hava atar benim gibi karışı olduğu böyle bi hayatı olduğu için adamda tık yok
Benim kardeşimi görseniz oda yay kafası bi karış havada hiç susmaz hep ön planda olmak ister sağı solu berli değil güvenilir değil çok şükür eşim çok güvenilir Adam satmaz merhametli şu ketumluğu bıraksa daha çok sohbet sevse konuşuncada kızıyordum ben işte böyle düşüncemi olur bunu niye dedin vs va diye bence ondan minimuma indi 😇
Iyisiyle kotusuyke Guzel bir aileniz var rabbim bozmasin 😊 enerjiniz cok yuksek sanki okurken karsimda oturmus siz konusuyor ben sinliyormusum gibi hissettirdiniz
Leş gibi
O belli olmaz dun kotu yarin guzele doner, nedir burcunuz? 😊
Başak
Ben demistim dun kotu yarin guzele doner diye bende basak bircuyum ask hayatim cok kotuydu fakat birden mukemmele dondu rabbim herkesi iyi insanlar ile karsilastirsin
Mantık ve duygu karmaşası yaşadıkları için, sürekli düzen arayışı içindedirler. Yaşamlarında gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandıkları için, isteklerine kavuşmak için idealleri için yaşarlar. İstemeseler de ön yargılı olmaktan kendilerini alamazlar. Birlikte olduğu kişi sürekli mükemmel görmek istedikleri için, partnerlerini tenkitleriyle yaşamlarından bezdirebilirler. Yüksek standartları zamanla kendileriniz de rahatsız eder. Çok geç yaşlarda evlenen bir çok müzmin bekar Başak bulmanız mümkündür. Kendilerini kolay teslim edemezler. Yaşamı sorgulamaktan vazgeçmedikleri müddetçe duygularında ön yargılı olmaya devam ettikleri müddetçe aşklarını zor yaşayacaklardır. Yaşamı ve aşkı sorgulamaktan vazgeçmelisiniz. Duygularınızın sizi yanıltabileceği kuşkularına artık son vermeli, ön yargılı davranmanın yanlışlarını görmelisiniz. Aşkın küçük detayları yerine, size sunulan güzelliklerini yaşamalısınız.
İnsanlara güvenmiyorum pek , anne babam bile bu noktada hayal kırıklığına uğrattı beni bundan sonra da evlenmem zor gibi.
Ne olursa olsun insan umidini yitirince kaybeder, siz siz olun hayatiniza negatifi sokmayin ona yer vermeyin pozitif olmak herzaman guzel olandir. Hayatimda hicbir zaman hicbir yasantima negatiflik katmadim. Rabbim kaldiramayacagimiz yukleri vermesin. Imtihan dunyasindayiz elbet dengesizlikler olacak siz guclu durun her yokusun bir duzlugu olacak
Pozitif düşüncelerin için saol dengesiz bir dönemdeyim 2 yıldır (Balık kadını tarafından reddedildim)
2012de bir kiz sevdim arkadad ortaminda gordum Alalhim o ne saclar gozler boy pos tutuldum kaldim nefes alamadim cidden bak. Neyse biz boyle tanistik konustuk gorustuk sevgili gibi olduk ama ben cok asik oldum bu duyguyu ilkdefa yasadim sonra ayrildik daha dogrusu ayrildi benden. 5 sene gormedim duymadim ama birkere kotu soz etmedim ettirmedim onu dusunmeden 1 gece uyuduysam 5 senede adam degilim. 2017de kader ya denk geldik iste hayatimin en guzel 1 nisaniydi saka gibi. 2018de evlendik Şu an 3 yasinda oglumuz var 😊 yani demek istedigim dun kotu olir bugun guzel belli olmaz
Terazi
Hiç kuşkusuz mükemmel bir aşıksınız. Aşkı yaratan Venüs önce sizi yaratmış. Sevgi arayışlarınız hiç bitmediği için de, dengeleriniz sürekli hassastır. Bazen aşksız yaşama korkusu yüzünden, kendinizi yanlış ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Evlilik ve aşk için yaratılmışsınız. Aşkta duygusallık ve mantığı bir arada yaşarsınız. Aşk sanatını en iyi bilen mitolojinin özel insanlarınız. Ayrılıklarda çabuk toparlanırsınız. Çünkü çevreniz sizi beğenen bir dolu insanla çevrilidir. Aşka aşıksınız
Yengeç?
Sevgi dolu ve sahiplenicisin. Aşık olduğun zaman hiç kimseyi gözün görmez, kırılmaktan ve gücenmekten korkarsın. Sevdiğin kişi seninle konuşurken sözlerine çok dikkat etmek zorundadır. Aşk senin için yaşamın en önemli duygusudur.. Beğendiğin biri karşına çıktığı zaman hemen harekete geçmez, karşı tarafın seninle ilgilenmesini istersin. Uzun zaman bıkmadan sevdiğin kişinin duygularını açıklamasını beklersin. Platonik aşkların kahramanı olmak bilmem sana ne kazandırır. Sen uzun vadeli aşkların kişisi olduğun için karşına çıkan kişinin kısa flört duyguları seni kırar ve yaralar. Gizli gözyaşlarını belki onlar görmeyecektir ama geceler boyu ağladığın yastıkların sayısını yıllarca unutmayacaksın. Anılarında neler yoktur ki? Kurutulmuş çiçekler, ilk sinema biletleriniz, ilk telefon mesajları, birlikte gittiğiniz yerlerin küçük anıları, onunla ilk buluştuğunuz gün kullandığın parfüm daha neler neler..
Teşekkürler 🤎
Rica ederim, begenmenize sevindim 😊
Balık
Güzel ve her iki cins de bakımlı olduğunuz için, çevrenizde sizi beğenen binlerce kişi vardır. Genelde narin bir yapın olduğu için çok çabuk incinirsin. Yüz ifaden durgun ve sakin olduğu için, karşındaki kişiye huzur verirsin. Fakat garip bir yönün vardır, çok mutlu göründüğün anlarda bile anında üzülebilirsin. Seni dış dünyanın sorunlarından koruyacak gerçek bir aşka ihtiyaç duyarsın. Duygularını paylaşacak birilerinin olması çok önemlidir. Hep imkansız aşkları kendine çekersin. İçinde sakladığın özel duygularını hiç kimseyle paylaşmak istemediğin için, yıllar sonra anlattığın platonik aşk hikayelerini, şaşkınlık içinde dinleyenler, böyle duyguların yaşanmış olacağına inanamazlar. Her türlü acıyı güler yüzle karşılayan sana nasıl bir takdir kazandıracak? Kendine sorman gereken çok soru var.
teşekkür ☺️
Rica ederim, begenmenize sevinfim 😊
Akrep 🦂
Burçlar kuşağının en gizemli kişisi olan Akrepler, yaşamı hiçte hafife almaz. İçlerindeki yüksek duyguları onları ihtiraslı ve gizemli yapar. Cinsel duygularını çok yoğun yaşarlar. Aşk yaşantıları oldukça gizlidir. Kolay kapılarını kimseye açmazlar. İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışları vardır. Karşısındaki kişi çok kolay etkileri altına alırlar. Bir ilişkiyi vücutlarında ve kalplerinde aynı anda yaşarlar. Bildikleri tek şey vardır. Güçlü ihtirasları ve aşka olan inançlarıdır. Yasakları delen müthiş bir sevgilidirler. Bir Akreple beraberlik önce sabırdan geçer. Birine aşık olmaları kolay olmaz.. İncinmekten çok korkarlar ve kendinizi aşka teslim etmek istemezler.
benim de akrep <3
Başak
Garip bir doğaları vardır. Az veya çok, kendilerine yeten tavırlarıyla evliliğe her zaman tepkilidirler.. Seçici ve eleştirici tutumlarıyla, aşkı sürekli kendilerinden sürekli uzaklaştırırlar. Hele evliliği hiç yaklaştırmazken, ilişkilerinde bencilliklerini ortaya koyarlar.. Eğer; bir gün gerçekten evlenmeyi isterlerse, ilişkilerini saygı ve mantık çerçevesinde yürütürlerdir.. Mükemmelliği arayan bir kişi olarak, seçtikleri eş onları fazlasıyla hak ederler.. Onlar da bunun farkındadır. Bu evlilikte, asla ayrılığa yer olmayacaktır. Kusursuz bir anne örneği oldukları için, çocuklarınında her konuda mükemmel olmasını isterler.. Ev ve iş yaşamı aynı derecede önemli olduğundan, her ikisini de başarılı bir şekilde götürürsünüz. Çocuklarıyla terbiyeli ve söz dinleyen çocuklar olacak ve saygılı bir şekilde ilişkileriniz yürüteceklerdir.. Klasik ve sade zevkleri vardır. Hedeflerini iyi seçerler. Başarı için hiçbir engel tanımazlar.. Tarafsız gibi görünseler de, taraf tutarlar. Tutkulu fakat kinci değildirler.. Duygu ve mantığı arasında müthiş bir denge yeteneği vardır.. İlişkilerinde çok severse taviz verirler.. Tenkit edilmeye gelemezler.
Koççç
İhtiyatsız, coşkulu ve dik kafalı olan siz Koç erkekleri için yaşam göründüğü kadar kolay değildir. Tutkulu ve idealist yapınızı her zaman vurgulayacak bir yaşam biçimini benimserken, himayeci ve korumacı içgüdünüzü ön plana çıkaran bir eş arar, size kafa tutacak bir sevgilinin özlemini duyarsınız. İlişkilerinizde son derece kıskanç bir yapı sergilersiniz. Tutkularınız derin, hisleriniz içtendir. Kadınınızın iyi ve kötü gününde daima yanında oluşunuz, sizi ideal bir iş yapar. Yaşamınızda çocuklarınızın önemi çok büyüktür. Onlarla iyi geçinir ve onlara büyülü bir dünya yaratırsınız. Diğer babalara göre tek farkınız, her ağladıklarında koşup kucağınıza almayacak kadar onları onurlu bir kişilik kazandırma savaşı vermenizdir.
Çok güzel teşekkür ederim çok çok doğru
Rica ederim, begendiginize sevindim 😊
boğa.
Gerçek anlamda bu dişi kızımıza hangi erkek cesurca yaklaşır merek ediyoruz. Sizin için aşk gerçek bir duygudur.. İnatçı ve bağnaz yönleriniz birçok erkeği pes ettirecek güçtedir. Güzel ve özel yapınız, farklı bir karizmaya sahip havanızla her erkeğin başını döndürürsünüz.. Daha küçük yaşlarda AŞK sanatı çözmüş bir hava içinde gezerken, çevrenizdeki bir çok kişi sizi çok erken fark ederler.. Komşu çocuklarının büyüdükleri zaman evlenmeyi hayal ettikleri bir sembol olmak bilmem ne kadar hoşunuza gidiyor.. Yıllar sonra gençlik itiraflarında, dudaklarını uçuklatacak hikayeler dinlerken utanma ve gururlanma duyguları içinde gel gitler yaşayacaksınız ve bu büyük aşkların kahramanı olmak sizi oldukça mutlu edecektir.. Cinselliğinizi çok çabuk keşfedeceksiniz
bir şey anlamadım
Aslında gayet açik bir sire bekleyin Şu an kafaniz karisik olabilir aksma kendinize bir kahve yapin tekrar oturup okuyun derim 😊
Koç 👀
E hani koç 🤔
İlişkilerinde son derece kıskançtır. Sevdiğini kimseyle paylaşmak istemez. Fakat kendine kur yapacak birden fazla flörtü olabilir. Bir anda aşık olur bir anda vazgeçebilir. Uğruna özgürlüğünü feda edebileceği çok az kişi vardır. Tutkuları derin hisleri içtendir. Koçlar sevgiye çok önem verir. Çok beğenilen bir kişi olsa bile, kendisine güvenmez. Hep kusurları olduğunu düşünür ve yaşamı kendisine zindan eder.
Buyurun batihan bey 😅
Yarı yarıyamı?
Cevap bongmin'e fakat sabirsiz oldugunuz icin size sundum 🤗
ne yarı yarıya mı?
benden daha bi meraklı 🤭
Yorum yarısı uydu yarısı uymadı sanırım
uymadığını nerden çıkardın 🤪hangilerini beğenemedin 😂
Merak konusunu sölemiştim
ne merakı yav?
Nereyi begenmedigini tahmin edebiliyorum 😅
Beğenmedim değil ama yanlışsam sen söle
Birden fazla flört, bi anda aşık olup vazgeçme, bunlar uymadı gerisine tamam
Doğumu?
Yok yok beğenmemekle zerre alakalı değil
Tam ustune basmisim 😅 dogru adami insani bulana kadar boyle devam edebilir yapicak birsey yok 😊 gercek aski bulana kadar devam
Hepimiz için öyledirki
Doğru zaman ve doğru kişi bizlere aşkı sunacaktır
yani gayet doğal bişey bence deneyip görmek bi absürtlük göremedim ben 🙃
ikizler
Aşkta önce mantık desen de, kısa ve hoş aşklara hayır demek istemezsin. Fazla duygusallık size hoş gelmeyebilir. Oldukça sosyal yapınla çevren daima kalabalıktır ve aşksız kalman mümkün değildir. Karşındaki kişiyi sürekli şaşırttığın için, çoğu kez, partnerler seninle ilgili duygularında zorlanırlar. Bir kişiye bağlanmak sizin için çok zor olduğu için, kalpsizlikle suçlanabilirsiniz. Aniden aşık olur ve çok çabuk bıkarsın. Bir kişiye bağlanmanız çok zordur. Sürekli plan program yaparsın. Üstelik bu planları yaparken, karşı tarafa asla sezdirmeyecek kadar da, akıllısın. Seninle birlikte olacak kişilerin asla seni eleştirmemeleri gerekiyor. Azarlanmaktan ve değer verilmemekten nefret edersin.. En ulaşılmaz kişileri bile kendine kolayca bağlarsın.
Oğlak
Duygularını ne kadar kontrol altında tutsan da, sevgi dolu bir yapın var. Aşkın zaman içinde olgunlaşacak ve coşacaktır. Zor bir erkeksin. Senin kalbine girmek o kadar kolay değildir. İlk görüşte aşık olanlardan değilsin. Üstelik çok zor beğenirsin. Kriterlerin çok yüksektir. Yaşama çok farklı bakarsın. Çocuksu kizlara tahammülün yoktur. Seni kazanacak kişinin öncelikle olgun olması gerekiyor. İsteklerini her ne kadar dile getirmek istemesen de, hep… [+]
Aşırı doğru
Begendiginize sevindim 😊
🥰yay
Merkür, ani hareketlerle bir gerileme dönemine giriyor ve bu da sizin için romantik bir kafa karışıklığı demek. Aşk ilişkilerinize hızlı giriş çıkış yapması, zor bir dönem gibi görünse de partnerinizin her zaman orada olduğundan emin olun.
Seksi savaşçı Mars, sınırlarından çıkmış şekilde on ikinci hanede duruyor ve yaklaşık olarak üç ay boyunca da konumunu koruyacak; ilişkilerinize gizlilik ve merak getirecek. Söz verilmiş ilişkiler, şimdilik önceliğiniz değil ancak aşk kaçamakları öyle ve siz bu kaçamaklar esnasında her zamankinden daha kırılgan olabilirsiniz.
Teşekkürler
Rica ederim 😊
balik
sagol
Rica ederim 😊
Terazi aşka tövbeli
Hiç kuşkusuz mükemmel bir aşıksınız. Aşkı yaratan Venüs önce sizi yaratmış. Sevgi arayışlarınız hiç bitmediği için de, dengeleriniz sürekli hassastır. Bazen aşksız yaşama korkusu yüzünden, kendinizi yanlış ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Evlilik ve aşk için yaratılmışsınız. Aşkta duygusallık ve mantığı bir arada yaşarsınız. Aşk sanatını en iyi bilen mitolojinin özel insanlarınız. Ayrılıklarda çabuk toparlanırsınız. Çünkü çevreniz sizi beğenen bir dolu insanla çevrilidir. Aşka aşıksınız.
Birgun biri cikar tovbeyi bozdurur 😊
Flörtün allahı
Bu guzel bir cumle degil fakat ne demek istediginizi merak ettim. Konuyu acarmisiniz
Yay ve şimdilik iyi
Iyiden mukemmel olur insallah 😊
Maalesef hicbiri yok..
Nasil yani
Arkadaslar sikayet edermisiniz lutfen yorumu silinsin