• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Burcunun aşk hayatı nasıl?

SoruCevap_34
SoruCevap_34 Takip Et
Xper 5 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
123
Yapay Zekaya Sor
❓Burcun Nedir❓Ask hayatı nasıl❓ sor bakalim❓
Nedir Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • NevHa
    NevHa Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    Başak
    +1 yıl

Başak burcu kadınları son derece bağımsız, gözü kara ve sürprizli insanlardır. Onlar adına karar verilmesinden hiç hoşlanmaz, bunu kendi kişiliklerine yapılmış bir hakaret olarak görebilirler. İlişkinin başlarında incinme ihtimalinden kaçınmak için karşı tarafa baskın ya da kontrolcü bir tavırla yaklaşabilirler.

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Mantık ve duygu karmaşası yaşadıkları için, sürekli düzen arayışı içindedirler. Yaşamlarında gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandıkları için, isteklerine kavuşmak için idealleri için yaşarlar. İstemeseler de ön yargılı olmaktan kendilerini alamazlar. Birlikte olduğu kişi sürekli mükemmel görmek istedikleri için, partnerlerini tenkitleriyle yaşamlarından bezdirebilirler. Yüksek standartları zamanla kendileriniz de rahatsız eder. Çok geç yaşlarda evlenen bir çok müzmin bekar Başak bulmanız mümkündür. Kendilerini kolay teslim edemezler. Yaşamı sorgulamaktan vazgeçmedikleri müddetçe duygularında ön yargılı olmaya devam ettikleri müddetçe aşklarını zor yaşayacaklardır. Yaşamı ve aşkı sorgulamaktan vazgeçmelisiniz. Duygularınızın sizi yanıltabileceği kuşkularına artık son vermeli, ön yargılı davranmanın yanlışlarını görmelisiniz. Aşkın küçük detayları yerine, size sunulan güzelliklerini yaşamalısınız.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Davina87
    Davina87 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    Balık
    +1 yıl

Hiç yotmamayim sizi okudum çünkü. Aslan ve ikizler karışımını: )) bi aslan bi ikizler oluyorum. Ayrı ayrı eksik kalıyolar fakat ikisi birlestiginde tam olarak kendimi buluyorum.

1
    4 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Ozaman size bir guzellik yapayim

Aslanlar, yağ şeker ve unlu gıdalardan özellikle uzak yaşamalıdırlar. Kalbi yöneten Güneş, her türlü yağlanmadan çok çabuk etkilenir. Bitkisel çaylara önem vermeleri gerekiyor. Ebegümeci tercih edilen besin olmalıdır. 3 günde 2 kilo verebileceğiniz bir diyet içinde, aslanlar günde 2 litre su içmeleri gerekiyor.

Yorumla
    • Davina87
      Davina87
      Balık
      +1 yıl

Zaten bu şekilde yaşıyorum uzun zmandır. Arada kacirmiyorum desem yalan olur ama yağ şeker un tuz özellikle uzak durdugum zararını bildiğim besinler benim için. Yesil çayları severek tüketirim. Cogunu aromasını sevdiğim için. İçtiğim şu 3 litreyi buluyo günlük : )) ama teşekkür ederim uyarılarıniż icin🙏

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Siz kendinizi iyi taniyorsunuz😊Rica ederim saglikli gunler iyi geceler 😊

Yorumla
    • Davina87
      Davina87
      Balık
      +1 yıl

İyi geceler:)

Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    İkizler
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.

İkizler berbat

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Bence tum burclarin kendine ait cok guzel ozellikleri var, aslinda berbat dedigin bir sure sonra cok guzel gelebiliyor.😊

Aşkta önce mantık desen de, kısa ve hoş aşklara hayır demek istemezsin. Fazla duygusallık size hoş gelmeyebilir. Oldukça sosyal yapınla çevren daima kalabalıktır ve aşksız kalman mümkün değildir. Karşındaki kişiyi sürekli şaşırttığın için, çoğu kez, partnerler seninle ilgili duygularında zorlanırlar. Bir kişiye bağlanmak sizin için çok zor olduğu için, kalpsizlikle suçlanabilirsiniz. Aniden aşık olur ve çok çabuk bıkarsın. Bir kişiye bağlanmanız çok zordur. Sürekli plan program yaparsın. Üstelik bu planları yaparken, karşı tarafa asla sezdirmeyecek kadar da, akıllısın. Seninle birlikte olacak kişilerin asla seni eleştirmemeleri gerekiyor. Azarlanmaktan ve değer verilmemekten nefret edersin.. En ulaşılmaz kişileri bile kendine kolayca bağlarsın.

Yorumla
  • Nusret6034
    Nusret6034 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 61%
    Balık
    +1 yıl

Balik söyle bende bileyim

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Güzel ve her iki cins de bakımlı olduğunuz için, çevrenizde sizi beğenen binlerce kişi vardır. Genelde narin bir yapın olduğu için çok çabuk incinirsin. Yüz ifaden durgun ve sakin olduğu için, karşındaki kişiye huzur verirsin. Fakat garip bir yönün vardır, çok mutlu göründüğün anlarda bile anında üzülebilirsin. Seni dış dünyanın sorunlarından koruyacak gerçek bir aşka ihtiyaç duyarsın. Duygularını paylaşacak birilerinin olması çok önemlidir. Hep imkansız aşkları kendine çekersin. İçinde sakladığın özel duygularını hiç kimseyle paylaşmak istemediğin için, yıllar sonra anlattığın platonik aşk hikayelerini, şaşkınlık içinde dinleyenler, böyle duyguların yaşanmış olacağına inanamazlar. Her türlü acıyı güler yüzle karşılayan sana nasıl bir takdir kazandıracak? Kendine sorman gereken çok soru var.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

60

Cevap

26

Cevap

• SenacCc
    SenacCc Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 95%
    Kova
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 356 cevap paylaştı.

Burcum Kova, yükselen İkizler, Ay burcuda Boğa. Aşk hayatı diye bişey bende olmadı ha şu saatten sonra olur mu bilmiyorum 😃

1
    4 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Gun dogmdan neler dogar 😊

Bir aşka başlamak istediğinde; duygularını saklar ve elde edilmesi zor bir kişiyi oynarsın. Karşındaki kişiyi zorlamaktan hoşlanırsın. Gereksiz samimiyetten hoşlanmazsın. Karşındaki kişinin dış görünüşü önemli değildir. Aşkta iletişi korkusu yaşadığın için, aşka kolay teslim olmazsın. Bazen korkaklıkla suçlanabilirsin. İletişim korkusu yüzünden kendini sürekli geriye çekersin. Yaşamını biriyle paylaşma acelen yoktur. Özgürlük ve anlayış senin için her şeyden önemlidir. Karşındaki kişinin zeki olması ve onunla fikir jimnastiği yapması gerekir. Ciddi bir şekilde manyetik bir güce sahipsin. Kalabalık ortamlarda bile fark edilirsin. Kendine has garip bir ihtirasın vardır. İlişkin fazla ciddileştiği zaman, hemen kendini geriye çekersin. Fazla samimiyet seni korkutur. Doğru zaman ve doğru partneri bulmak senin için çok önemlidir. İşte o zaman, kalbinin tüm kapılarını açarsın. Bunun çok kolay olmayacağını bildiğin için çoğu zaman gizli pişmanlıkların vardır.

Yorumla
    • SenacCc
      SenacCc
      Kova
      +1 yıl

Eveett kesinlikle doğru. Maalesef doğru kişiyi bulup emin olmak zor mantık hep ağır basar bende. Elinize sağlık teşekkürler 🙏🏻

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Birgun oyle biri cikar ki karsina mantigin yetmez. kalbin dolar tasar. Rabbim en guzelini en hayirlisini nasip etsin 😊 begendiginize sevindim hayirli geceler

Yorumla
    • SenacCc
      SenacCc
      Kova
      +1 yıl

Amin inşallah 🙏🏻İyi gecelerr

Yorumla
  • JustCoordinator
    JustCoordinator Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    Yengeç
    +1 yıl

Aslan ve ciddi bir aşk hayatım yok. Takılma var. Son 2 yıldır aşık olacak birine denk gelmedim.

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Gun gelir biri gelir tutulup kalirsin 😊

Özgürlüğüne düşkün ve başında görünmeyen bir taçla dolaşırsın. Kıskanç olduğun halde, kendin kıskançlığa dayanamazsınız. Yaşama çok bağlı olduğun için eğlenceli ve akıllı kadinlardan hoşlanırsın. Aşk konusunda ayakların hep yerdedir. Gezmeyi ve eğlenmeyi seversin ama asla uçarı bir kız değilsin. Aldatılma konusunda son derece duyarlısın ve affetme özelliğin asla yoktur. Duygularını iyi kontrol edersin. Sana karşı art niyetsiz sevgi gösterildiği zaman, sende aynı şekilde davranırsın. Doğal bir asalete sahipsin. Affedici özelliğin yoğun duygularından dolayı kısıtlıdır. Yaşamın doğru erkekleri olduğun için, aşk hayatında ikili davranış biçimlerine karşısın ve karşındaki kişinin yalanını çabuk görürsün. Seninle yaşamak zor, aynı zamanda kolaydır.

Yorumla
  • Miiira
    Miiira Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    Boğa
    +1 yıl

Bilmiyorum. Bilen söylesin boğa burcuyum. Yükselenimde başak.

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Gerçek anlamda bu dişi kızımıza hangi erkek cesurca yaklaşır merek ediyoruz. Sizin için aşk gerçek bir duygudur.. İnatçı ve bağnaz yönleriniz birçok erkeği pes ettirecek güçtedir. Güzel ve özel yapınız, farklı bir karizmaya sahip havanızla her erkeğin başını döndürürsünüz.. Daha küçük yaşlarda AŞK sanatı çözmüş bir hava içinde gezerken, çevrenizdeki bir çok kişi sizi çok erken fark ederler.. Komşu çocuklarının büyüdükleri zaman evlenmeyi hayal ettikleri bir sembol olmak bilmem ne kadar hoşunuza gidiyor.. Yıllar sonra gençlik itiraflarında, dudaklarını uçuklatacak hikayeler dinlerken utanma ve gururlanma duyguları içinde gel gitler yaşayacaksınız ve bu büyük aşkların kahramanı olmak sizi oldukça mutlu edecektir.. Cinselliğinizi çok çabuk keşfedeceksiniz

Yükselen burcu Başak olan kişilerin en belirgin özellikleri arasında disiplinli olmaları, yargılama yeteneği ve diplomat olmaları vardır. Adaletli olması ve alçakgönüllü olması en önemli özellikleri arasında bulunmaktadır. Son derece çekici insanlardır. Kafaları çok iyi çalışır. Her şeyi birbirinden ayırt etme özellikleri vardır. Çalışkan olmaları ile hayatlarında sürekli olarak yükselmeye meyillidirler. Her ayrıntıya fazla takılı olmaları, asıl odaklanmaları gereken noktadan uzaklaşmalarına neden olur. Biraz bakış açılarını değiştirmeleri gerekir.

Yorumla
  • aphroditll
    aphroditll Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    Başak
    +1 yıl

Burcumu her ay farklı bir şey sandığımdan emin değilim

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Peki normal sartlarda dogum tarihiniz nedir acaba 😊

Yorumla
  • -Afroditimsi
    -Afroditimsi Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    Oğlak
    +1 yıl

Oğlağın aşk hayatı olmaz

2
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Ozaman tam sana göre 😊 nasilda yorum ile karakterini doktun ortaya

Duygularını ne kadar kontrol altında tutsan da, sevgi dolu bir yapın var. Aşkın zaman içinde olgunlaşacak ve coşacaktır. Zor bir kızsın. Senin kalbine girmek o kadar kolay değildir. İlk görüşte aşık olanlardan değilsin. Üstelik çok zor beğenirsin. Kriterlerin çok yüksektir. Yaşama çok farklı bakarsın. Çocuksu erkeklere tahammülün yoktur. Seni kazanacak kişinin öncelikle olgun olması gerekiyor. İsteklerini her ne kadar dile getirmek istemesen de, hep üst düzeyde bir aşkın hayalini kurarsın. Oğlakların genelde aşkların yaş farkı fazladır. Karşısındaki kişilerin tarzına hayran oldukları için, aşkı da saygı çerçevesi içinde yaşamak isterler.

Yorumla
    • -Afroditimsi
      -Afroditimsi
      Oğlak
      +1 yıl

Yaş konusu dışında doğru gibi fakat bu astrologlar aşk hayatı için venüs burcuna bakın diyorlar🤔

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Ona isim soyisim tam tarih dogum gunu saati ve dakikasina kadar gerekiyor 😅

Yorumla
  • isimsizkralicee
    isimsizkralicee Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    Yengeç
    +1 yıl

Terazi, açıkçası hiç bilmiyorum 😅

1
    4 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Hiç kuşkusuz mükemmel bir aşıksınız. Aşkı yaratan Venüs önce sizi yaratmış. Sevgi arayışlarınız hiç bitmediği için de, dengeleriniz sürekli hassastır. Bazen aşksız yaşama korkusu yüzünden, kendinizi yanlış ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Evlilik ve aşk için yaratılmışsınız. Aşkta duygusallık ve mantığı bir arada yaşarsınız. Aşk sanatını en iyi bilen mitolojinin özel insanlarınız. Ayrılıklarda çabuk toparlanırsınız. Çünkü çevreniz sizi beğenen bir dolu insanla çevrilidir. Aşka aşıksınız.

Yorumla
    • isimsizkralicee
      isimsizkralicee
      Yengeç
      +1 yıl

Teşekkür ederimm çok güzel açıklamışsınız 😊

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim, begenmenize sevindim 😊

Yorumla
    • isimsizkralicee
      isimsizkralicee
      Yengeç
      +1 yıl

😊😊

Yorumla
  • Happy_Moons
    Happy_Moons Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 99%
    Terazi
    +1 yıl

terazi.. hic bi fikrim yok

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Hiç kuşkusuz mükemmel bir aşıksınız. Aşkı yaratan Venüs önce sizi yaratmış. Sevgi arayışlarınız hiç bitmediği için de, dengeleriniz sürekli hassastır. Bazen aşksız yaşama korkusu yüzünden, kendinizi yanlış ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Evlilik ve aşk için yaratılmışsınız. Aşkta duygusallık ve mantığı bir arada yaşarsınız. Aşk sanatını en iyi bilen mitolojinin özel insanlarınız. Ayrılıklarda çabuk toparlanırsınız. Çünkü çevreniz sizi beğenen bir dolu insanla çevrilidir. Aşka aşıksınız.

Yorumla
  • Brooklyn88
    Brooklyn88 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    Balık
    +1 yıl

Balık, genellikle uzun süreli ilişkilere dayalı

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

En guzeli uzun ve duzenli. bir iliski 😊

Güzel ve her iki cins de bakımlı olduğunuz için, çevrenizde sizi beğenen binlerce kişi vardır. Genelde narin bir yapın olduğu için çok çabuk incinirsin. Yüz ifaden durgun ve sakin olduğu için, karşındaki kişiye huzur verirsin. Fakat garip bir yönün vardır, çok mutlu göründüğün anlarda bile anında üzülebilirsin. Seni dış dünyanın sorunlarından koruyacak gerçek bir aşka ihtiyaç duyarsın. Duygularını paylaşacak birilerinin olması çok önemlidir. Hep imkansız aşkları kendine çekersin. İçinde sakladığın özel duygularını hiç kimseyle paylaşmak istemediğin için, yıllar sonra anlattığın platonik aşk hikayelerini, şaşkınlık içinde dinleyenler, böyle duyguların yaşanmış olacağına inanamazlar. Her türlü acıyı güler yüzle karşılayan sana nasıl bir takdir kazandıracak? Kendine sorman gereken çok soru var.

Yorumla
  • neptuno
    neptuno Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 96%
    Oğlak
    +1 yıl

şu an için kötü oğlak :)

1
    4 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Duygularını ne kadar kontrol altında tutsan da, sevgi dolu bir yapın var. Aşkın zaman içinde olgunlaşacak ve coşacaktır. Zor bir erkeksib. Senin kalbine girmek o kadar kolay değildir. İlk görüşte aşık olanlardan değilsin. Üstelik çok zor beğenirsin. Kriterlerin çok yüksektir. Yaşama çok farklı bakarsın. Çocuksu kadinlara tahammülün yoktur. Seni kazanacak kişinin öncelikle olgun olması gerekiyor. İsteklerini her ne kadar dile getirmek istemesen de, hep üst düzeyde bir aşkın hayalini kurarsın. Oğlakların genelde aşkların yaş farkı fazladır. Karşısındaki kişilerin tarzına hayran oldukları için, aşkı da saygı çerçevesi içinde yaşamak isterler.

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Duzeltecek kisi elbet gelecektir 😊

Yorumla
    • neptuno
      neptuno
      Oğlak
      +1 yıl

Teşekkür ederimm güzel yorumun için inşallah:)

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim, begendigine sevindim 😊

Yorumla
  • Milennay
    Milennay Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    Terazi
    +1 yıl

Terazi. İyi gibi şuanlık.

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Iyi gibi olmasin iyi olsun 😊 birbirinizi sevin kiymetinizi bilin hayat kotu olmak icin veya iyi gibi olmak icin cok kisa. Mukemmel olun 😊

Yorumla
    • Milennay
      Milennay
      Terazi
      +1 yıl

Haklısın. Tesekkür ederim güzel yorumun için🤍

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim begendinize sevindim 😊

Yorumla
  • Nadıyekrhn
    Nadıyekrhn Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 67%
    Aslan
    +1 yıl

Aşk kadını aslan asla vazgeçmez aşık olmaktan

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Özgürlüğüne düşkün ve başında görünmeyen bir taçla dolaşırsın. Kıskanç olduğun halde, kendin kıskançlığa dayanamazsınız. Yaşama çok bağlı olduğun için eğlenceli ve akıllı erkelerden hoşlanırsın. Aşk konusunda ayakların hep yerdedir. Gezmeyi ve eğlenmeyi seversin ama asla uçarı bir kız değilsin. Aldatılma konusunda son derece duyarlısın ve affetme özelliğin asla yoktur. Duygularını iyi kontrol edersin. Sana karşı art niyetsiz sevgi gösterildiği zaman, sende aynı şekilde davranırsın. Doğal bir asalete sahipsin. Affedici özelliğin yoğun duygularından dolayı kısıtlıdır. Yaşamın doğru kızları olduğun için, aşk hayatında ikili davranış biçimlerine karşısın ve karşındaki kişinin yalanını çabuk görürsün. Seninle yaşamak zor, aynı zamanda kolaydır.

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Nekadar guzel ve pozitifsin, asik olmadan insan olmaz evlat aşki anne baba aski kardes aski insan asık olmalı 😊

Yorumla
    • Nadıyekrhn
      Nadıyekrhn
      Aslan
      +1 yıl

👍👍

Yorumla
  • pars1453
    pars1453 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 96%
    Yengeç
    +1 yıl

Yengeç burcu yum yalnız ım

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Bugun farkli yarin farkli gun dogmadan neler dogar rabbim hayirli ve en guzelini nasip etsin insallah

Sevgi dolu ve sahiplenicisin. Aşık olduğun zaman hiç kimseyi gözün görmez, kırılmaktan ve gücenmekten korkarsın. Sevdiğin kişi seninle konuşurken sözlerine çok dikkat etmek zorundadır. Aşk senin için yaşamın en önemli duygusudur.. Beğendiğin biri karşına çıktığı zaman hemen harekete geçmez, karşı tarafın seninle ilgilenmesini istersin. Uzun zaman bıkmadan sevdiğin kişinin duygularını açıklamasını beklersin. Platonik aşkların kahramanı olmak bilmem sana ne kazandırır. Sen uzun vadeli aşkların kişisi olduğun için karşına çıkan kişinin kısa flört duyguları seni kırar ve yaralar. Gizli gözyaşlarını belki onlar görmeyecektir ama geceler boyu ağladığın yastıkların sayısını yıllarca unutmayacaksın. Anılarında neler yoktur ki? Kurutulmuş çiçekler, ilk sinema biletleriniz, ilk telefon mesajları, birlikte gittiğiniz yerlerin küçük anıları, onunla ilk buluştuğunuz gün kullandığın parfüm daha neler neler..

Yorumla
  • Molniya
    Molniya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 99%
    Koç
    +1 yıl

Koç kadını kova erkegi ilişkisi?

1
    5 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Koç :İlişkilerinde son derece kıskançtır. Sevdiğini kimseyle paylaşmak istemez. Fakat kendine kur yapacak birden fazla flörtü olabilir. Bir anda aşık olur bir anda vazgeçebilir. Uğruna özgürlüğünü feda edebileceği çok az kişi vardır. Tutkuları derin hisleri içtendir. Koçlar sevgiye çok önem verir. Çok beğenilen bir kişi olsa bile, kendisine güvenmez. Hep kusurları olduğunu düşünür ve yaşamı kendisine zindan eder.

Kova erkek : Bir aşka başlamak istediğinde; duygularını saklar ve elde edilmesi zor bir kişiyi oynarsın. Karşındaki kişiyi zorlamaktan hoşlanırsın. Gereksiz samimiyetten hoşlanmazsın. Karşındaki kişinin dış görünüşü önemli değildir. Aşkta iletişi korkusu yaşadığın için, aşka kolay teslim olmazsın. Bazen korkaklıkla suçlanabilirsin. İletişim korkusu yüzünden kendini sürekli geriye çekersin. Yaşamını biriyle paylaşma acelen yoktur. Özgürlük ve anlayış senin için her şeyden önemlidir. Karşındaki kişinin zeki olması ve onunla fikir jimnastiği yapması gerekir. Ciddi bir şekilde manyetik bir güce sahipsin. Kalabalık ortamlarda bile fark edilirsin. Kendine has garip bir ihtirasın vardır. İlişkin fazla ciddileştiği zaman, hemen kendini geriye çekersin. Fazla samimiyet seni korkutur. Doğru zaman ve doğru partneri bulmak senin için çok önemlidir. İşte o zaman, kalbinin tüm kapılarını açarsın. Bunun çok kolay olmayacağını bildiğin için çoğu zaman gizli pişmanlıkların vardır.

Iliski : %85

Yorumla
    • Molniya
      Molniya
      Koç
      +1 yıl

Ayni zamanda yükselenim ikizler onunki de yay ve ilişkiden gerćekten kaćıyor o kaçtikça ben daha fazla üstüne gidiyorum sanırım bunu yapmamaliyım ben yazmadığım zaman yazmaz genelde onu da kısa tutar sanırim üzerine gitmemeliyim ama arada boş da bırakmamaliyim yani olumlu diyorsun

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Televizyon izlerken gordugum bir ornekten yola cikacak olursak kelebegi avucuna alir serbest birakirsan kacar gider cok sıkarsan ölür. Ve cidden dogru olan bir durumdur ki kacan kovalanir fakat pesini net olarak birakirsan uzaklasir gozfen kaybolur

Yorumla
    • Molniya
      Molniya
      Koç
      +1 yıl

Mûkemmet 👌tam beni anlattınız ama o hiç iletişim sorunu yaşayan biri değil aksine cok sosyal ama ilişkiden korkuyor her halde kısıtlanacağinı düşünüyor

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Kimse kisitlanmakdan hoslanmaz fakat herkes iliskide fedakarlik gostermek zorundadir. Rica ederim begendiginize sevindim 😊

Yorumla
  • Nobdymr
    Nobdymr Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 97%
    Boğa
    +1 yıl

Boğa, love olayımız yok 😎👍

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Daha ne olsun 😅

Sizin için aşk gerçek bir duygudur.. İnatçı ve bağnaz yönleriniz birçok kadini pes ettirecek güçtedir. Güzel ve özel yapınız, farklı bir karizmaya sahip havanızla her kadinim başını döndürürsünüz.. Daha küçük yaşlarda AŞK sanatı çözmüş bir hava içinde gezerken, çevrenizdeki bir çok kişi sizi çok erken fark ederler.. Komşu çocuklarının büyüdükleri zaman evlenmeyi hayal ettikleri bir sembol olmak bilmem ne kadar hoşunuza gidiyor.. Yıllar sonra gençlik itiraflarında, dudaklarını uçuklatacak hikayeler dinlerken utanma ve gururlanma duyguları içinde gel gitler yaşayacaksınız ve bu büyük aşkların kahramanı olmak sizi oldukça mutlu edecektir.. Cinselliğinizi çok çabuk keşfedeceksiniz

Yorumla
    • Nobdymr
      Nobdymr
      Boğa
      +1 yıl

Abi, gerçek aşk lazım bize 3 günlüğüne takılmayız. Cinselliğimizide hatunumuzla yaşarız. 😝😂 bide para çok olmalı, lüks siyah bir ev 👌😎 h (orny&ungry) mcmcmcmcmcxmcn

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Zaman gectikce fikirler degisir olgunlasir 😊

Yorumla
  • canlibomba1
    canlibomba1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 97%
    Boğa
    +1 yıl

Terazi ben
    İkizler sevdiğim..

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

İkizler erkek : Aşkta önce mantık desen de, kısa ve hoş aşklara hayır demek istemezsin. Fazla duygusallık size hoş gelmeyebilir. Oldukça sosyal yapınla çevren daima kalabalıktır ve aşksız kalman mümkün değildir. Karşındaki kişiyi sürekli şaşırttığın için, çoğu kez, partnerler seninle ilgili duygularında zorlanırlar. Bir kişiye bağlanmak sizin için çok zor olduğu için, kalpsizlikle suçlanabilirsiniz. Aniden aşık olur ve çok çabuk bıkarsın. Bir kişiye bağlanmanız çok zordur. Sürekli plan program yaparsın. Üstelik bu planları yaparken, karşı tarafa asla sezdirmeyecek kadar da, akıllısın. Seninle birlikte olacak kişilerin asla seni eleştirmemeleri gerekiyor. Azarlanmaktan ve değer verilmemekten nefret edersin.. En ulaşılmaz kişileri bile kendine kolayca bağlarsın.

Terazi : Hiç kuşkusuz mükemmel bir aşıksınız. Aşkı yaratan Venüs önce sizi yaratmış. Sevgi arayışlarınız hiç bitmediği için de, dengeleriniz sürekli hassastır. Bazen aşksız yaşama korkusu yüzünden, kendinizi yanlış ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Evlilik ve aşk için yaratılmışsınız. Aşkta duygusallık ve mantığı bir arada yaşarsınız. Aşk sanatını en iyi bilen mitolojinin özel insanlarınız. Ayrılıklarda çabuk toparlanırsınız. Çünkü çevreniz sizi beğenen bir dolu insanla çevrilidir. Aşka aşıksınız.

Yorumla
  • ba_tu_han
    ba_tu_han Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 99%
    Oğlak
    +1 yıl

Oğlak erkeği ( hadi bu defa yüzüm gülsün 😊)

1
    18 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Duygularını ne kadar kontrol altında tutsan da, sevgi dolu bir yapın var. Aşkın zaman içinde olgunlaşacak ve coşacaktır. Zor bir erkeksin. Senin kalbine girmek o kadar kolay değildir. İlk görüşte aşık olanlardan değilsin. Üstelik çok zor beğenirsin. Kriterlerin çok yüksektir. Yaşama çok farklı bakarsın. Çocuksu kizlara tahammülün yoktur. Seni kazanacak kişinin öncelikle olgun olması gerekiyor. İsteklerini her ne kadar dile getirmek istemesen de, hep üst düzeyde bir aşkın hayalini kurarsın. Oğlakların genelde aşkların yaş farkı fazladır. Karşısındaki kişilerin tarzına hayran oldukları için, aşkı da saygı çerçevesi içinde yaşamak isterler.

Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

Bu kitap nerde nerde çevirip çevirip herfün okuycam bunun tüm sayfalarını 😊
      teşekkür ler eline sağlık 😉

Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

@bongmin bak bi bak benden bahsesiyo

Yorumla
    • bongmin
      bongmin
      Koç
      +1 yıl

vay vay vay demek öyle he :))

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim 😅 kitap kafamda. Begendiginize sevindim

Yorumla
    • bongmin
      bongmin
      Koç
      +1 yıl

sayemde astrolojiye merak saldın 🤪

Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

Az kaldı 🤭

Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

Ama şaşırtıyo beni yalanda yok gerçi ilk şaşkınlığım senin yorumlarındı analizini sonradan öğrensemde 🤭

Yorumla
    • bongmin
      bongmin
      Koç
      +1 yıl

neye?

Yorumla
    • bongmin
      bongmin
      Koç
      +1 yıl

birde yükselenini bilsen daha da detaylı bilgi veriyo

Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

Ee böyle olunca gelde merak salma ama
      Çok yükselmeden neymiş o yükselenim 😊

Yorumla
    • bongmin
      bongmin
      Koç
      +1 yıl

doğum saati ile öğreniliyo maalesef 🥺

Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

Sabaha karşı 3 ya da 4

Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

Yükselene ne diceksin?

Yorumla
    • bongmin
      bongmin
      Koç
      +1 yıl

bakayım ona bir

Yorumla
    • ba_tu_han
      ba_tu_han
      Oğlak
      +1 yıl

Hadi bi şaşkınlık daha yaşıyayım

Yorumla
    • bongmin
      bongmin
      Koç
      +1 yıl

pfff. google yükselen burç hesaplama yaz ilk siteye tıkla çünkü doğum yeri falanda soruyor ben bilmediğim için.

Yorumla
    • bongmin
      bongmin
      Koç
      +1 yıl

durum nedir 👀 seviyem yetersiz olduğu için mesajda atamıyorum söylim onuda

Yorumla
  • __Victoria__
    __Victoria__ Takip Et
    Master Yaş: 30
    İkizler
    +1 yıl

İkizlerim, aşk hayatı diye bir kategori mi vardı ya haberim yok

0
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Askin her konuda bir parmagi vardir 😊

Aşkta önce mantık desen de, kısa ve hoş aşklara hayır demek istemezsin. Fazla duygusallık size hoş gelmeyebilir. Oldukça sosyal yapınla çevren daima kalabalıktır ve aşksız kalman mümkün değildir. Karşındaki kişiyi sürekli şaşırttığın için, çoğu kez, partnerler seninle ilgili duygularında zorlanırlar. Bir kişiye bağlanmak sizin için çok zor olduğu için, kalpsizlikle suçlanabilirsiniz. Aniden aşık olur ve çok çabuk bıkarsın. Bir kişiye bağlanmanız çok zordur. Sürekli plan program yaparsın. Üstelik bu planları yaparken, karşı tarafa asla sezdirmeyecek kadar da, akıllısın. Seninle birlikte olacak kişilerin asla seni eleştirmemeleri gerekiyor. Azarlanmaktan ve değer verilmemekten nefret edersin.. En ulaşılmaz kişileri bile kendine kolayca bağlarsın.

Yorumla
    • __Victoria__
      __Victoria__
      İkizler
      +1 yıl

Bazı yerler hariç çoğu doğru, teşekkürler

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim kısmende olsa begenmenize sevindim 😊

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Burcum balık yükselenim yengeç

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

--------
      Yükselen burcu Yengeç olan kişilerin en belirgin özelliği gizliliktir. Tam anlamıyla, saman altından su yürütürler. Sürekli karar değiştiren kişilerdir, bu durum diğer kişiler tarafından olumsuzluk olarak görülebilir. Sessiz, sakin yapı görünürler ancak sabırsız ve katı davranışları vardır. Bir anda sinirlenebilir, sert davranışlar sergileyebilirler. Yükselen burcu Yengeç olan kişiler başkalarının fikirlerini kullanmakta ustadır. Bunu uygularken de kurnaz ve kaprisli davranışlar sergileyebilirler. Rol yapma yetenekleri oldukça iyidir. Sevinçli oldukları bir anda üzüntülü gibi görünmeyi, üzüntülü oldukları bir anda mutlu gibi görünmeyi iyi başarırlar. Adaptasyon yetenekleri inanılmaz derecede gelişmiştir. Değişken, duygulu ve sinirlidir, yine de uyum yetenekleri çok iyidir. Yükselen burcu Yengeç olan kişilerin bazı konularda yetenekleri inanılmaz derecede gelişmiş olabilir. Ünlü olmayı, servet sahibi olmayı ve onurlu olmayı severler.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Balık burcu; aşk hayatım yok

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Bugun olmaz yarin olur 😊

Yorumla
  • Sarı_Papatyam_benim
    Sarı_Papatyam_benim Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 71%
    Yengeç
    +1 yıl

aslan

2
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Özgürlüğüne düşkün ve başında görünmeyen bir taçla dolaşırsın. Kıskanç olduğun halde, kendin kıskançlığa dayanamazsınız. Yaşama çok bağlı olduğun için eğlenceli ve akıllı erkelerden hoşlanırsın. Aşk konusunda ayakların hep yerdedir. Gezmeyi ve eğlenmeyi seversin ama asla uçarı bir kız değilsin. Aldatılma konusunda son derece duyarlısın ve affetme özelliğin asla yoktur. Duygularını iyi kontrol edersin. Sana karşı art niyetsiz sevgi gösterildiği zaman, sende aynı şekilde davranırsın. Doğal bir asalete sahipsin. Affedici özelliğin yoğun duygularından dolayı kısıtlıdır. Yaşamın doğru kızları olduğun için, aşk hayatında ikili davranış biçimlerine karşısın ve karşındaki kişinin yalanını çabuk görürsün. Seninle yaşamak zor, aynı zamanda kolaydır.

Yorumla
  • Randombabur
    Randombabur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 93%
    Koç
    +1 yıl

💩Gibi

2
    8 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Aaa olirmu hic bugun kotu olan yarin guzel olur sen soyle bakalim neymis burcun 😊

Yorumla
    • Randombabur
      Randombabur
      Koç
      +1 yıl

Aslan 😔 keşke ama nerde

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

2012de bir kiz sevdim arkadad ortaminda gordum Alalhim o ne saclar gozler boy pos tutuldum kaldim nefes alamadim cidden bak. Neyse biz boyle tanistik konustuk gorustuk sevgili gibi olduk ama ben cok asik oldum bu duyguyu ilkdefa yasadim sonra ayrildik daha dogrusu ayrildi benden. 5 sene gormedim duymadim ama birkere kotu soz etmedim ettirmedim onu dusunmeden 1 gece uyuduysam 5 senede adam degilim. 2017de kader ya denk geldik iste hayatimin en guzel 1 nisaniydi saka gibi. 2018de evlendik Şu an 3 yasinda oglumuz var 😊 yani demek istedigim dun kotu olir bugun guzel belli olmaz

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • Randombabur
      Randombabur
      Koç
      +1 yıl

Allah bağışlasın ne mutlu size darısı başımıza

Yorumla
    • Randombabur
      Randombabur
      Koç
      +1 yıl

Şimdiye kadar böyle bdoğru tespit görmemiştim açıkçası harikasınız🤩🤩

Yorumla
    • Randombabur
      Randombabur
      Koç
      +1 yıl

Haklısınız

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Begendiginize sevindim😊 tesekkur ediyorum

Yorumla
  • Gökkuşağımkayboldu0
    Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 79%
    Balık
    +1 yıl

Balık

2
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    Yengeç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 347 cevap paylaştı.

Yengeç

1
    4 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Sevgi dolu ve sahiplenicisin. Aşık olduğun zaman hiç kimseyi gözün görmez, kırılmaktan ve gücenmekten korkarsın. Sevdiğin kişi seninle konuşurken sözlerine çok dikkat etmek zorundadır. Aşk senin için yaşamın en önemli duygusudur.. Beğendiğin biri karşına çıktığı zaman hemen harekete geçmez, karşı tarafın seninle ilgilenmesini istersin. Uzun zaman bıkmadan sevdiğin kişinin duygularını açıklamasını beklersin. Platonik aşkların kahramanı olmak bilmem sana ne kazandırır. Sen uzun vadeli aşkların kişisi olduğun için karşına çıkan kişinin kısa flört duyguları seni kırar ve yaralar. Gizli gözyaşlarını belki onlar görmeyecektir ama geceler boyu ağladığın yastıkların sayısını yıllarca unutmayacaksın. Anılarında neler yoktur ki? Kurutulmuş çiçekler, ilk sinema biletleriniz, ilk telefon mesajları, birlikte gittiğiniz yerlerin küçük anıları, onunla ilk buluştuğunuz gün kullandığın parfüm daha neler neler..

Yorumla
    • Ayhan67
      Ayhan67
      Yengeç
      +1 yıl

Teşekkürler dostum yorumun için evet doğru bildin 😊

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim begendigine sevindim 😊 bende diger yorumda diyorum nereden taniyorum buradanmis meger 😊

Yorumla
    • Ayhan67
      Ayhan67
      Yengeç
      +1 yıl

😊😊

Yorumla
  • Naberbebekkss
    Naberbebekkss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    Oğlak
    +1 yıl

Balıkkk

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
  • Anteros35
    Anteros35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 94%
    Terazi
    +1 yıl

hiç merak etmiyorum

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Ozaman bende sana merak edecegin seyleri yazayim sen gonder bana bak neler yazicam 😊

Yorumla
  • Berkcann3521
    Berkcann3521 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    Yay
    +1 yıl

Bilmm ki nerden biliyim

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Nedir dogum tarihin

Yorumla
    • Berkcann3521
      Berkcann3521
      Yay
      +1 yıl

18 Aralık

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Merkür, ani hareketlerle bir gerileme dönemine giriyor ve bu da sizin için romantik bir kafa karışıklığı demek. Aşk ilişkilerinize hızlı giriş çıkış yapması, zor bir dönem gibi görünse de partnerinizin her zaman orada olduğundan emin olun.

Seksi savaşçı Mars, sınırlarından çıkmış şekilde on ikinci hanede duruyor ve yaklaşık olarak üç ay boyunca da konumunu koruyacak; ilişkilerinize gizlilik ve merak getirecek. Söz verilmiş ilişkiler, şimdilik önceliğiniz değil ancak aşk kaçamakları öyle ve siz bu kaçamaklar esnasında her zamankinden daha kırılgan olabilirsiniz.

Yorumla
  • Merveniizzz
    Merveniizzz Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 79%
    Koç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 305 cevap paylaştı.

Koç ve berbat

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Her cikisn inisi var elbet guzel gunler gelecek Allahin izniyle 😊

İlişkilerinde son derece kıskançtır. Sevdiğini kimseyle paylaşmak istemez. Fakat kendine kur yapacak birden fazla flörtü olabilir. Bir anda aşık olur bir anda vazgeçebilir. Uğruna özgürlüğünü feda edebileceği çok az kişi vardır. Tutkuları derin hisleri içtendir. Koçlar sevgiye çok önem verir. Çok beğenilen bir kişi olsa bile, kendisine güvenmez. Hep kusurları olduğunu düşünür ve yaşamı kendisine zindan eder.

Yorumla
    • Merveniizzz
      Merveniizzz
      Koç
      +1 yıl

Ohhhaaa daha iyi anlatılamazdı her kelimesi o kadar doğru kiii çok teşekkür ederim

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Begendigine sevindim rica ederim 😊

Yorumla
  • FasaFisoBunlarr
    FasaFisoBunlarr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    Terazi
    +1 yıl

Aslan burcuyum, aşka inanmiyorum

1
    4 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Özgürlüğüne düşkün ve başında görünmeyen bir taçla dolaşırsın. Kıskanç olduğun halde, kendin kıskançlığa dayanamazsınız. Yaşama çok bağlı olduğun için eğlenceli ve akıllı kadinlardan hoşlanırsın. Aşk konusunda ayakların hep yerdedir. Gezmeyi ve eğlenmeyi seversin ama asla uçarı bir kız değilsin. Aldatılma konusunda son derece duyarlısın ve affetme özelliğin asla yoktur. Duygularını iyi kontrol edersin. Sana karşı art niyetsiz sevgi gösterildiği zaman, sende aynı şekilde davranırsın. Doğal bir asalete sahipsin. Affedici özelliğin yoğun duygularından dolayı kısıtlıdır. Yaşamın doğru erkekleri olduğun için, aşk hayatında ikili davranış biçimlerine karşısın ve karşındaki kişinin yalanını çabuk görürsün. Seninle yaşamak zor, aynı zamanda kolaydır.

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Birgun inandiran biri elbet cikar 😊

Yorumla
    • FasaFisoBunlarr
      FasaFisoBunlarr
      Terazi
      +1 yıl

Kısmet zor ama sağol 😄

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim 😊

Yorumla
  • Siyahkadife
    Siyahkadife Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    Balık
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı.

Balık 🐠

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
  • Siyahqkyuzu
    Siyahqkyuzu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    Koç
    +1 yıl

KOC..
    Burcu bilmem de benimki booohk gibi 😂😔

1
    8 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Gun dogmadan neler dogar 😊

İlişkilerinde son derece kıskançtır. Sevdiğini kimseyle paylaşmak istemez. Fakat kendine kur yapacak birden fazla flörtü olabilir. Bir anda aşık olur bir anda vazgeçebilir. Uğruna özgürlüğünü feda edebileceği çok az kişi vardır. Tutkuları derin hisleri içtendir. Koçlar sevgiye çok önem verir. Çok beğenilen bir kişi olsa bile, kendisine güvenmez. Hep kusurları olduğunu düşünür ve yaşamı kendisine zindan eder

Yorumla
    • Siyahqkyuzu
      Siyahqkyuzu
      Koç
      +1 yıl

Bunlari mahmureden mi kopyaladin 😂

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Dediginiz yeri bilmiyorum girip bakabilirsiniz oyle birsey yapmadigimi anlarsiniz 🤗

Yorumla
    • Siyahqkyuzu
      Siyahqkyuzu
      Koç
      +1 yıl

Neyse umarim gun dogmadan birseyler dogar. Allaha tek duam bu.
      Yazdiklarinin hepsi dogru. Bazen zihnimin hastalikli oldugunu dusunuyorum. oysaki egoisttir de koclar..😉

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Hanimefdndi hayat okadar guzel ki, imtihan dinyaisnda yasiyoruz elbet kotulukler olacak gogus germek gerek dilerim ki en guzeli en hayirlisi olir hakkinizda 🤗

Yorumla
    • Siyahqkyuzu
      Siyahqkyuzu
      Koç
      +1 yıl

Hayir yanlis anladiniz. Cogu yaziyor orada bu siralamayla olmali ondan oyle yazdim. Alindiysaniz ozur dilerim

Yorumla
    • Siyahqkyuzu
      Siyahqkyuzu
      Koç
      +1 yıl

Aminn. Insallah. Ben inatciyim y borseyleri gormemekte israrci miyim.. yoksa cok mu duygusal yaklasiyorum inanin bilmiyorum. Ama hayirlisi neyse o olsun

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Hayir alinmadim bende yanlis anlasildiysam kusura bakmayim 😊

Yorumla
  • Junkielife
    Junkielife Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    Yengeç
    +1 yıl

Yengec.. yükselen aslan.. güneş yine yengec

1
    4 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Sevgi dolu ve sahiplenicisin. Aşık olduğun zaman hiç kimseyi gözün görmez, kırılmaktan ve gücenmekten korkarsın. Sevdiğin kişi seninle konuşurken sözlerine çok dikkat etmek zorundadır. Aşk senin için yaşamın en önemli duygusudur.. Beğendiğin biri karşına çıktığı zaman hemen harekete geçmez, karşı tarafın seninle ilgilenmesini istersin. Uzun zaman bıkmadan sevdiğin kişinin duygularını açıklamasını beklersin. Platonik aşkların kahramanı olmak bilmem sana ne kazandırır. Sen uzun vadeli aşkların kişisi olduğun için karşına çıkan kişinin kısa flört duyguları seni kırar ve yaralar. Gizli gözyaşlarını belki onlar görmeyecektir ama geceler boyu ağladığın yastıkların sayısını yıllarca unutmayacaksın. Anılarında neler yoktur ki? Kurutulmuş çiçekler, ilk sinema biletleriniz, ilk telefon mesajları, birlikte gittiğiniz yerlerin küçük anıları, onunla ilk buluştuğunuz gün kullandığın parfüm daha neler neler

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yükselen burcu Aslan olan kişiler iyi niyetli, sevecen insanlardır. En büyük arzuları, çevrelerinde saygı gören insan olmaktır. Bunu bilinçli olsun ya da olmasın büyük bir arzu içerisinde yaparlar. İdealleri çok yüksektir. Ufak, tefek ayrıntılara önem vermez, hatta nefret ederler. Çok fazla gururlu, eli açık ve hemen her konuda oldukça yetenekli kişilerdir. Yükselen burcu Aslan olan kişiler çalışkandır ve hayatlarını daha üst noktada yaşamak için çabalarlar. Yükselen burcu Aslan olanların davranışları gösterişlidir, hatta şiirsel bir davranış biçimleri vardır. Bu tarz davranışları, çevresinde bulunan bazı insanlar tarafından bencillik olarak yorumlanabilir. Ancak, yükselen Aslan bunu bilinçli olarak yapmaz, bu içlerinden gelen bir davranıştır. Çalışkan oldukları için başarıya sabırlı bir şekilde ulaşırlar. Ün ve servete Aslan burcu çabalamadan da sahip olabilir. Sabırlı ve konuda kararlı olmaları diğer insanlar tarafından kendini beğenmişlik olarak görülebilir. Yükselen burcu Aslan olan kişiler bir anda sinirlenip, çileden çıkabilecek insanlardır ama bu durum asla uzun sürmez, bir anda yumuşarlar.

Yorumla
    • Junkielife
      Junkielife
      Yengeç
      +1 yıl

Aşırı dogru söyledikleriniz, çok teşekkür ederim.

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim,. begemmenize sevindim 😊

Yorumla
  • SasukeGaara
    SasukeGaara Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 79%
    Oğlak
    +1 yıl

Oğlak?

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Duygularını ne kadar kontrol altında tutsan da, sevgi dolu bir yapın var. Aşkın zaman içinde olgunlaşacak ve coşacaktır. Zor bir kızsın. Senin kalbine girmek o kadar kolay değildir. İlk görüşte aşık olanlardan değilsin. Üstelik çok zor beğenirsin. Kriterlerin çok yüksektir. Yaşama çok farklı bakarsın. Çocuksu erkeklere tahammülün yoktur. Seni kazanacak kişinin öncelikle olgun olması gerekiyor. İsteklerini her ne kadar dile getirmek istemesen de, hep üst düzeyde bir aşkın hayalini kurarsın. Oğlakların genelde aşkların yaş farkı fazladır. Karşısındaki kişilerin tarzına hayran oldukları için, aşkı da saygı çerçevesi içinde yaşamak isterler.

Yorumla
    • SasukeGaara
      SasukeGaara
      Oğlak
      +1 yıl

true

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Begendigine sevindim 😊

Yorumla
  • çileklimufin
    çileklimufin Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    Yengeç
    +1 yıl

Yengeç Burcu’yu.

1
    7 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • çileklimufin
      çileklimufin
      Yengeç
      +1 yıl

Ohaa bu ben 😅😅😅

Yorumla
    • çileklimufin
      çileklimufin
      Yengeç
      +1 yıl

Peki oğlak erkeği ve yengeç kadının uyumu hakkında ne düşünüyorsun

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Oncelikle rabbim hayirlisini nasip etsin insallah mutlu mesut olirsunuz.

Mukemmel bir uyum neredeyse %100 yani

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Begendinize sevindim 😊

Yorumla
    • çileklimufin
      çileklimufin
      Yengeç
      +1 yıl

Çok teşekkürler 😇😇

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim 😊

Yorumla
  • Ecegüliz
    Ecegüliz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 58%
    İkizler
    +1 yıl

Berbat

1
    19 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Bugun berbat olan yarin guzel olur 😊 siz soyleyin bakalim

Yorumla
    • Ecegüliz
      Ecegüliz
      İkizler
      +1 yıl

Pek sanmıyorum

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Neden peki bu negatiflik ki? Hayattaki en gereksiz seylerden biri bence. Misal neden sanmıyorsun

Yorumla
    • Ecegüliz
      Ecegüliz
      İkizler
      +1 yıl

Aynen gereksiz olsadq olur olmasada kaybedeceğim bir şey yok. Bende olacağını sanmıyorum dedim

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Kaybedecegin bir kendin var ve buda demek oluyor ki kaybedecek cok seyin var 😊 arkadasim benim sen bir kadinsin dik dur savasci ol

Yorumla
    • Ecegüliz
      Ecegüliz
      İkizler
      +1 yıl

Duygusalllık beni çökeltiyor. Yoksa karşılıksız şeyler bana göre değil

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Duygusal olmak cok guzel birsey ama bu seni cokeltmek yerine guclendirmeli😊 ece hanim hayat senin hayatin anı yaşa, mutsuz olmak icin cok kisa bir dunya hayati var sebepsiz yere gülmeli insan

Yorumla
    • Ecegüliz
      Ecegüliz
      İkizler
      +1 yıl

Evet haklısın ama elimizde olmuyo maalesef herkes kendini kontrol edemiyor

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Onu demek istiyorum iste, kontrol etmen gerek. neden bukadar inat ediyorsun ki iyi olacaksin anliomusun beni doverim haa yeter be guclu ol kiz 😅

Yorumla
    • Ecegüliz
      Ecegüliz
      İkizler
      +1 yıl

Evet çok güçlüyüm 💪🏻😂

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yalan soyluyorsunnn 🖐 🤣

Yorumla
    • Ecegüliz
      Ecegüliz
      İkizler
      +1 yıl

Sen inanmıyosun ben ne yapayım 😂

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

😅😅 sen bana soylesene burcunu

Yorumla
    • Ecegüliz
      Ecegüliz
      İkizler
      +1 yıl

🦀

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • Ecegüliz
      Ecegüliz
      İkizler
      +1 yıl

Sen astrolog falan mısın roman yazmışsın. Ama sonu bana göre değil benim için biten her insanın anısıda biter saklamam bişey😊

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Kimisi dolabinda kimisi kalbinde saklar 😊

Yorumla
    • Ecegüliz
      Ecegüliz
      İkizler
      +1 yıl

orada hiç saklamam sadece akılda kötü bi anı olarak kalabilir

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Oyle olsun bakalim 😊 okadar muhabbetimiz var sabah bi hatir ugruna bari sebepsiz yere gulerek uyan be tum gun sebepsiz gül ya 🤗 bah hayat daha cekilebilir ve guzel olacak guven bana

Yorumla
  • Edaeda_00
    Edaeda_00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    Koç
    +1 yıl

Aslan

1
    6 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • Edaeda_00
      Edaeda_00
      Koç
      +1 yıl

Aynen oyle duzgun karakterliyim serfsz sevmem😄😬hep yalnizim ondan yalani hemen yakalarim

Yorumla
    • MacunKaplıcalı
      MacunKaplıcalı
      Akrep
      +1 yıl

@edaeda_00 ben sana talibim kxkkxdk

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Dilerim en guzeli en hayirlisi nasip olur sana gec olsun guc olmasin 🤗

Yorumla
    • Edaeda_00
      Edaeda_00
      Koç
      +1 yıl

Merci cok sagolun💟💜

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim, begendiginize sevindim 🤗

Yorumla
  • Shine__
    Shine__ Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    Başak
    +1 yıl

Başak..

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Garip bir doğaları vardır. Az veya çok, kendilerine yeten tavırlarıyla evliliğe her zaman tepkilidirler.. Seçici ve eleştirici tutumlarıyla, aşkı sürekli kendilerinden sürekli uzaklaştırırlar. Hele evliliği hiç yaklaştırmazken, ilişkilerinde bencilliklerini ortaya koyarlar.. Eğer; bir gün gerçekten evlenmeyi isterlerse, ilişkilerini saygı ve mantık çerçevesinde yürütürlerdir.. Mükemmelliği arayan bir kişi olarak, seçtikleri eş onları fazlasıyla hak ederler.. Onlar da bunun farkındadır. Bu evlilikte, asla ayrılığa yer olmayacaktır. Kusursuz bir anne örneği oldukları için, çocuklarınında her konuda mükemmel olmasını isterler.. Ev ve iş yaşamı aynı derecede önemli olduğundan, her ikisini de başarılı bir şekilde götürürsünüz. Çocuklarıyla terbiyeli ve söz dinleyen çocuklar olacak ve saygılı bir şekilde ilişkileriniz yürüteceklerdir.. Klasik ve sade zevkleri vardır. Hedeflerini iyi seçerler. Başarı için hiçbir engel tanımazlar.. Tarafsız gibi görünseler de, taraf tutarlar. Tutkulu fakat kinci değildirler.. Duygu ve mantığı arasında müthiş bir denge yeteneği vardır.. İlişkilerinde çok severse taviz verirler.. Tenkit edilmeye gelemezler.

• oktaybeyy
    oktaybeyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    Boğa
    +1 yıl

Burcum koç aşk hayatı berbattttt

1
    5 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

O belli olmaz kanks yarin ne olacagi nereden belli ki? Dilerim rabbim gonlune gore nasip eder en hayiisini 😊

İlişkilerinde son derece kıskançtır. Sevdiğini kimseyle paylaşmak istemez. Fakat kendine kur yapacak birden fazla flörtü olabilir. Bir anda aşık olur bir anda vazgeçebilir. Uğruna özgürlüğünü feda edebileceği çok az kişi vardır. Tutkuları derin hisleri içtendir. Koçlar sevgiye çok önem verir. Çok beğenilen bir kişi olsa bile, kendisine güvenmez. Hep kusurları olduğunu düşünür ve yaşamı kendisine zindan eder.

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Dogru insan henuz gelmemis dsmekki 😊 bu acidan dusun

Yorumla
    • oktaybeyy
      oktaybeyy
      Boğa
      +1 yıl

Haklısın knk

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Valla hiiic beklemedigin bir anda cikip geliyor ya,. en guzelide o zaten

Yorumla
    • oktaybeyy
      oktaybeyy
      Boğa
      +1 yıl

Beklemedeyim 😂😂

Yorumla
  • _Ćamdànnesneé_
    _Ćamdànnesneé_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    İkizler
    +1 yıl

İkizler 🙄

1
    5 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • _Ćamdànnesneé_
      _Ćamdànnesneé_
      İkizler
      +1 yıl

Son cümleye nedense hiç inanmadım😀

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Gururunuzdandir 😅

Yorumla
    • _Ćamdànnesneé_
      _Ćamdànnesneé_
      İkizler
      +1 yıl

Ondan değil ya, ulaşılmaz kişilere nasıl ulaşayım ben, üşenirim ulaşmaya🤣

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Insan degisiyor biliyormusun ben 25 yasindan sonra burcumu tasimaya basladim, oncesine alakam yoktu. 😊 birde siz kadinlar cok tehlikeli varliklarsiniz ulasamayacaginiz birsey yok sizin

Yorumla
  • pişmanoladam
    pişmanoladam Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 38%
    Terazi
    +1 yıl

Terazi.

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
  • senol67671
    senol67671 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    Başak
    +1 yıl

Oglak

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Duygularını ne kadar kontrol altında tutsan da, sevgi dolu bir yapın var. Aşkın zaman içinde olgunlaşacak ve coşacaktır. Zor bir erkeksin. Senin kalbine girmek o kadar kolay değildir. İlk görüşte aşık olanlardan değilsin. Üstelik çok zor beğenirsin. Kriterlerin çok yüksektir. Yaşama çok farklı bakarsın. Çocuksu kizlara tahammülün yoktur. Seni kazanacak kişinin öncelikle olgun olması gerekiyor. İsteklerini her ne kadar dile getirmek istemesen de, hep üst düzeyde bir aşkın hayalini kurarsın. Oğlakların genelde aşkların yaş farkı fazladır. Karşısındaki kişilerin tarzına hayran oldukları için, aşkı da saygı çerçevesi içinde yaşamak isterler.

Yorumla
  • SaklıTutkular
    SaklıTutkular Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    Oğlak
    +1 yıl

Balık

1
    5 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      Oğlak
      +1 yıl

Oo etkileyiciydi

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Begendiginize sevindim 😊

Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      Oğlak
      +1 yıl

Beğendim ve doğru çoğu 😇

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Tesekkur ediyorum 🤗

Yorumla
  • Kahvetonu
    Kahvetonu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 99%
    Oğlak
    +1 yıl

Oğlak

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • Kahvetonu
      Kahvetonu
      Oğlak
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim, begendiginize sevindim 😊

Yorumla
  • sevgimaz
    sevgimaz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    Başak
    +1 yıl

Burcun başak aşk hayatım bok gibi 😉😉

1
    2 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Hanimefendi basak burcuyum 2012de bir kiz gordum elim ayagim birakin titremeyi haraket dahi etmedi kalakaldim kisa surede tanistik sevgili gibiydik ama degildik ama ben boyle duyhu yasamamistim. Kisa surede ayrildik daha dogrusu ayrildi 5 sene unutmadim unutmak istemedim bir saniye bir an kotu soz etmedim 5. Sene sonunda tekrar gorusmeye basladik Şu an 3 yasinda oglumuz var ve ilk gun nasilsam her sabah uyandigimda onu gorurum ve dalar giderim kendisine 😊 yani demek istedigim bugun guzel olmayan yarin olabilir gun dogmadan neler dogar siz umidinizi yitirmeyin Rabbim en guzelini en hayirlisini nasip etsin hakkinizda

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Garip bir doğaları vardır. Az veya çok, kendilerine yeten tavırlarıyla evliliğe her zaman tepkilidirler.. Seçici ve eleştirici tutumlarıyla, aşkı sürekli kendilerinden sürekli uzaklaştırırlar. Hele evliliği hiç yaklaştırmazken, ilişkilerinde bencilliklerini ortaya koyarlar.. Eğer; bir gün gerçekten evlenmeyi isterlerse, ilişkilerini saygı ve mantık çerçevesinde yürütürlerdir.. Mükemmelliği arayan bir kişi olarak, seçtikleri eş onları fazlasıyla hak ederler.. Onlar da bunun farkındadır. Bu evlilikte, asla ayrılığa yer olmayacaktır. Kusursuz bir anne örneği oldukları için, çocuklarınında her konuda mükemmel olmasını isterler.. Ev ve iş yaşamı aynı derecede önemli olduğundan, her ikisini de başarılı bir şekilde götürürsünüz. Çocuklarıyla terbiyeli ve söz dinleyen çocuklar olacak ve saygılı bir şekilde ilişkileriniz yürüteceklerdir.. Klasik ve sade zevkleri vardır. Hedeflerini iyi seçerler. Başarı için hiçbir engel tanımazlar.. Tarafsız gibi görünseler de, taraf tutarlar. Tutkulu fakat kinci değildirler.. Duygu ve mantığı arasında müthiş bir denge yeteneği vardır.. İlişkilerinde çok severse taviz verirler.. Tenkit edilmeye gelemezler.

Yorumla
  • Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    Terazi
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 734 cevap paylaştı.

Terazi...

1
    8 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • Acid_Qeenn
      Acid_Qeenn
      Terazi
      +1 yıl

Aşka aşığım bu doğru.
      Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.😌

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim, begendiginize sevindim 😊

Yorumla
    • Acid_Qeenn
      Acid_Qeenn
      Terazi
      +1 yıl

Yükselenim de akrep sizce o ne diyor.🤔

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yükselen burcu Akrep olan kişiler huy olarak aşırılık gösteren kişilerdir. Odaklandıkları bir tarzı veya olayı yaşamlarının merkezine haline getirebilirler. Odak noktasını da kolay kolay değiştirmezler. Güçlü iradesi olan, kırıcı ve sert kişilerdir. Eleştirisel davranışları, karşısında bulunan insanı üzebilecek derecededir. Yanlış anlaşılmak istemiyor, insanlarının onu doğru anlamasını istiyorsa, iradeli bir şekilde olumsuz davranışlarını dengelemeleri gerekir. Yükselen burcu Akrep olanlar doğuştan yönetici olan insanlardır. Yönetimini açık bir şekilde yapmaz, gizli bir şekilde yürütürler ve bundan da fazlaca keyif alırlar. Yükselen burcu Akrep olan kişiler fiziksel ilişkinin sembolü olarak gösterilebilir. Geleneklere bağlı değildir, sürekli değişimin peşinden koşarlar. Gözlem yeteneği çok iyidir, hiçbir şey bundan kurtulamaz. Her şeyi gözlemler ve yorumlar, işine gelmeyenlerden uzaklaşır. Yükselen burcu Akrep olan kişiler son derece hırslı insanlardır. Çoğu Akrep insanı tek başına olan insandır. Aşk konusunda gizli maceralardan hoşlanırlar.

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Burcnuz ile yulseleniniz cok karisik 😊

Yorumla
    • Acid_Qeenn
      Acid_Qeenn
      Terazi
      +1 yıl

Biraz öyle olmuş gerçekten genel olarak yükselenimin bazı özellikleri uysada aşk konusunda uyduğunu pek söyleyemicem. Yinede yorumunuz için çok teşekkürler.😌🙏

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim begendiginize sevindim 😊

Yorumla
  • eessma
    eessma Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    Yengeç
    +1 yıl

Yengeç?

1
    6 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • eessma
      eessma
      Yengeç
      +1 yıl

Peki ikizler erkeği yengeç kadını uyumu?

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Oncelikle rabbim en hayirlisini enguzelini nasip etsin hakkinizda.
      Olabilir bir iliski
      İkizler erkeği ve yengeç kadını çok zıt karakterlerdir. Yengeç kadını çabuk kırılan bir yapıya sahiptir. İkizler erkeği ise kızdığı zaman oldukça kırıcı olabilir. Bu yüzden bu iki burcun ilişkileri ilk başından itibaren oldukça sorunlu bir ilişki olacaktır. Yengeç kadını ikizler erkeğini asla tam olarak güvenilir görmez. Bu durumda ilişkileri açısından büyük sorunlara sebebiyet verir. Yengeç kadını çok alıngan ve hassas bir karakterdir. İkizler erkeği ise mantıksal yönü kuvvetli ama duygusal yönden yengeç kadını kadar derin düşünmez. Yengeç kadını da bu ilişkiden yeterli duygusal cevap alamadığı için hayal kırıklığı yaşar. Yengeç kadını ve ikizler erkeği kusursuz bir çift olmasa da, kötü bir ikili de değildir. Her ikisi de hem duygularını hem de mantığını konuşturabilir. Özellikle ikizler erkeğin zekası, yengeç kadını kolayca etkileyecektir. İkizler ise yengecin tutkusuna hayran olabilir. Konu mantık olduğunda aslında ikisi de son derece başarılıdır. Birbirlerinin düşüncelerine değer verirler. Çok farklı ve zıt karakterler olsalar da ortak olan küçük detayları kullanmaları halinde son derece uyumlu bir çift olurlar.

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Ama yine de bu ikilinin arkadaş kalması en doğrusu olacaktır. İkizler erkeği çok sosyaldir. Boş zamanlarını ev yerine arkadaşlarıyla dışarıda geçirmeyi sever. Yengeç kadını ise evine bağlıdır. Bu durum yengeç kadını için bir süre sonra sorun haline gelir. İkizler erkeği yengeç kadını hayatına alırsa kıskançlıkta beraberinde gelir. Yengeç kadını su grubu olduğundan gelgitleri olan bir burçtur. Duygusal olmasına rağmen aşk konusunda seçim yapması çok zordur. Cinsellik konusunda ise yengeç kadını her zaman ilgi göstermeyi sever. İkizler erkeğini son derece memnun eder. Onun ruhunu okşar. İkizler erkeği ise tutkusu ve durdurulamaz tavırları ile yengeç kadını etkiler. Ayrıca yengeç kadını duygu olmadan cinsel ilişkinin verimli olmayacağını savunur. İkizler erkeği ise sadece tutkunun yeterli olacağını savunur.

Yorumla
    • eessma
      eessma
      Yengeç
      +1 yıl

Kopyala yapıştır knk bunu okumuştum

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Uyumlar öyle bir bilgim yok maalesef ve yanlis bilgi vermemek adina guvenip sevdigim bu konuda unlu bir site ve kurucusu arkadasim olan bir siteden alintidir fakat burclar oyle degildir.

Yorumla
  • Mavihasrett
    Mavihasrett Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 98%
    Aslan
    +1 yıl

Aslan

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Özgürlüğüne düşkün ve başında görünmeyen bir taçla dolaşırsın. Kıskanç olduğun halde, kendin kıskançlığa dayanamazsınız. Yaşama çok bağlı olduğun için eğlenceli ve akıllı erkelerden hoşlanırsın. Aşk konusunda ayakların hep yerdedir. Gezmeyi ve eğlenmeyi seversin ama asla uçarı bir kız değilsin. Aldatılma konusunda son derece duyarlısın ve affetme özelliğin asla yoktur. Duygularını iyi kontrol edersin. Sana karşı art niyetsiz sevgi gösterildiği zaman, sende… [+]

Yorumla
    • Mavihasrett
      Mavihasrett
      Aslan
      +1 yıl

Mükemmel 👌

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Begendiginize sevindim 😊

Yorumla
  • Yerin7katdibi
    Yerin7katdibi Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 94%
    Boğa
    +1 yıl

Boğaym

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Daha ne olsun 😅

Sizin için aşk gerçek bir duygudur.. İnatçı ve bağnaz yönleriniz birçok kadini pes ettirecek güçtedir. Güzel ve özel yapınız, farklı bir karizmaya sahip havanızla her kadinim başını döndürürsünüz.. Daha küçük yaşlarda AŞK sanatı çözmüş bir hava içinde gezerken, çevrenizdeki bir çok kişi sizi çok erken fark ederler.. Komşu çocuklarının… [+]

Yorumla
  • Brutal-Betty
    Brutal-Betty Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 93%
    Boğa
    +1 yıl

Soruyorum o zaman

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Evet buyrun

Yorumla
    • Brutal-Betty
      Brutal-Betty
      Boğa
      +1 yıl

Nisanın 23ü burcumu bilmiyorum

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Boga: Gerçek anlamda bu dişi kızımıza hangi erkek cesurca yaklaşır merek ediyoruz. Sizin için aşk gerçek bir duygudur.. İnatçı ve bağnaz yönleriniz birçok erkeği pes ettirecek güçtedir. Güzel ve özel yapınız, farklı bir karizmaya sahip havanızla her erkeğin başını döndürürsünüz.. Daha küçük yaşlarda AŞK sanatı çözmüş bir hava içinde gezerken, çevrenizdeki bir çok kişi sizi çok erken fark ederler.. Komşu çocuklarının büyüdükleri zaman evlenmeyi hayal ettikleri bir sembol olmak bilmem ne kadar hoşunuza gidiyor.. Yıllar sonra gençlik itiraflarında, dudaklarını uçuklatacak hikayeler dinlerken utanma ve gururlanma duyguları içinde gel gitler yaşayacaksınız ve bu büyük aşkların kahramanı olmak sizi oldukça mutlu edecektir.. Cinselliğinizi çok çabuk keşfedeceksiniz

Yorumla
  • kurtkurt06
    kurtkurt06 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    Yengeç
    +1 yıl

Yengeç Kotu

1
    4 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Her burcun kendine ait guzel karakterleri mevcut, bugun kotu bildigin yarin guzel olabilir 😊

Yorumla
    • kurtkurt06
      kurtkurt06
      Yengeç
      +1 yıl

Keşke öyle olsa ama olmuyor

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Bugun olmaz yarin olur, simdi olmadi zannedersin ama sonra cok. daha guzeli olur.

2012 bir kiz ile tanistim ayrildik cok. sevdim hic unutmadim 5 sene sonra tekrar konusmaya basladim hakkinda bir an olsun kotu soz etmedim ama cok sevdim simdi 5 sene sonrasi tekrar konusup tekrar tanistik ve evlendik 3 yasini devirdi oglumuz var 😊 rabbim herkese en hayirlisini en guzelini nasio etsin

Yorumla
    • kurtkurt06
      kurtkurt06
      Yengeç
      +1 yıl

Amin

Yorumla
  • DenizYıldızı3581015
    DenizYıldızı3581015 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    Balık
    +1 yıl

Aslan

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • DenizYıldızı3581015
      DenizYıldızı3581015
      Balık
      +1 yıl

her şey için çok teşekkür ederim

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim 😊 begendiginize sevindim

Yorumla
  • Myynameno
    Myynameno Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 67%
    Boğa
    +1 yıl

Boğa

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Gerçek anlamda bu dişi kızımıza hangi erkek cesurca yaklaşır merek ediyoruz. Sizin için aşk gerçek bir duygudur.. İnatçı ve bağnaz yönleriniz birçok erkeği pes ettirecek güçtedir. Güzel ve özel yapınız, farklı bir karizmaya sahip havanızla her erkeğin başını döndürürsünüz.. Daha küçük yaşlarda AŞK sanatı çözmüş bir hava içinde gezerken, çevrenizdeki bir çok kişi sizi çok erken fark ederler.. Komşu çocuklarının büyüdükleri zaman evlenmeyi hayal ettikleri bir sembol olmak bilmem ne kadar hoşunuza gidiyor.. Yıllar sonra gençlik itiraflarında, dudaklarını uçuklatacak hikayeler dinlerken utanma ve gururlanma duyguları içinde gel gitler yaşayacaksınız ve bu büyük aşkların kahramanı olmak sizi oldukça mutlu edecektir.. Cinselliğinizi çok çabuk keşfedeceksiniz

Yorumla
  • AgresifKızıl
    AgresifKızıl Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    Koç
    +1 yıl

Koç ♈
    Nasıl?

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

İhtiyatsız, coşkulu ve dik kafalı olan siz Koç kadınları için yaşam göründüğü kadar kolay değildir. Tutkulu ve idealist yapınızı her zaman vurgulayacak bir yaşam biçimini benimserken, himayeci ve korumacı içgüdünüzü ön plana çıkaran bir eş arar, size kafa tutacak bir sevgilinin özlemini duyarsınız. İlişkilerinizde son derece kıskanç bir yapı sergilersiniz. Tutkularınız derin, hisleriniz içtendir. Erkeğinizin iyi ve kötü gününde daima yanında oluşunuz, sizi ideal bir iş yapar. Yaşamınızda çocuklarınızın önemi çok büyüktür. Onlarla iyi geçinir ve onlara büyülü bir dünya yaratırsınız. Diğer annelere göre tek farkınız, her ağladıklarında koşup kucağınıza almayacak kadar onları onurlu bir kişilik kazandırma savaşı vermenizdir.

Yorumla
  • Ahh_kalbim
    Ahh_kalbim Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 91%
    Yengeç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 443 cevap paylaştı.

Yengeç🙃

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • Ahh_kalbim
      Ahh_kalbim
      Yengeç
      +1 yıl

İçtiği suyun ambalajı🙈🙈teşekkür ederim

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Başkalarina sacma gelen cocukmusun dedikleri seyler senin icin onemli olabiliyor. Cocuklukda kotu sey degil aslinda esim ile tartismada cocukmusun dediginde, seni severken cocuk gibiyim okadr saf okadar temiz demistim siz sevgide cocuk gibi olun sakla iste guzel seyler bunlar 😊 rica ederim bedginize sevindim

Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    İkizler
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.

İkizler

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • HeartofFire
      HeartofFire
      İkizler
      +1 yıl

😃 bir kişiye bağlanma konusu haricinde çoğu doğru tespitler.. Teşekkür ederim..

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim begendiginize sevindim 😊

Yorumla
  • İsooo95
    İsooo95 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 37%
    Terazi
    +1 yıl

Terazi ⚖️

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
  • Aslıbendeği
    Aslıbendeği Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 60%
    Oğlak
    +1 yıl

Aslann

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
  • TYTDÜŞMANI
    TYTDÜŞMANI Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    Oğlak
    +1 yıl

oğlak

1
    5 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • TYTDÜŞMANI
      TYTDÜŞMANI
      Oğlak
      +1 yıl

hepsi doğru sayılırda çocuksuları sevmediğim yanlış jdshfjsdd

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Bir insani begenebilirainiz fakat zaman gecirdikce bazı sevdiginiz sandiginiz seyler zamanla bunaltmaya baslar fakat bu sadece şahsi tecrubem ve fikrim. Dilerim ki gonlunuze gore olani bulmussunuzdur veya bulursunuz 😊

Yorumla
    • TYTDÜŞMANI
      TYTDÜŞMANI
      Oğlak
      +1 yıl

teşekkür ederimm

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim 😊

Yorumla
  • Elviviraa
    Elviviraa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    Aslan
    +1 yıl

Hadi söyle bari, aslan

1
    3 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • Elviviraa
      Elviviraa
      Aslan
      +1 yıl

Bu neden bu kadar doğru, teşekkür ederim

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

ormanlar kralı aslan' la boğa bir barda oturup kafa çekmektedir. laf lafı açmış havadan sudan muhabbet uzamıştır. saatin epey geç olduğunu fark eden aslan müsaade isteyerek ayaklanır.

+ saat çok geç olmuş. ben kalkayım artık. hanım bekler evde.

öteden beridir aslana uyuz olan boğa. bu durumu fırsat bilerek ormanlar kralına yüklenmeye başlar.

- yahu sen ki koskoca aslansın, ormanlar kralısın yakışır mı senin gibi birine hanımdan korkmak?

aslan bıyık altından gülse de hiç istifini bozmadan kalkar. fakat boğa yüklenmeye devam eder.

- bak bana. örnek al biraz beni. ben evdekinden korkuyor muyum hiç?

bunun üzerine aslan gülümseyerek eğilir ve boğanın kulağına sessizce fısıldar.

+ bak canım kardeşim. işte aramızdaki fark bu. beni evde aslan bekliyor. seni ise inek bekliyor.

Rica ederim 😊

Yorumla
  • _Zuen_
    _Zuen_ Takip Et
    Yoda Yaş: 85 , eic 100%
    Aslan
    +1 yıl

kova

1
    1 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Bir aşka başlamak istediğinde; duygularını saklar ve elde edilmesi zor bir kişiyi oynarsın. Karşındaki kişiyi zorlamaktan hoşlanırsın. Gereksiz samimiyetten hoşlanmazsın. Karşındaki kişinin dış görünüşü önemli değildir. Aşkta iletişi korkusu yaşadığın için, aşka kolay teslim olmazsın. Bazen korkaklıkla suçlanabilirsin. İletişim korkusu yüzünden kendini sürekli geriye çekersin. Yaşamını biriyle paylaşma acelen yoktur. Özgürlük ve anlayış senin için her şeyden önemlidir. Karşındaki kişinin zeki olması ve onunla fikir jimnastiği yapması gerekir. Ciddi bir şekilde manyetik bir güce sahipsin. Kalabalık ortamlarda bile fark edilirsin. Kendine has garip bir ihtirasın vardır. İlişkin fazla ciddileştiği zaman, hemen kendini geriye çekersin. Fazla samimiyet seni korkutur. Doğru zaman ve doğru partneri bulmak senin için çok önemlidir. İşte o zaman, kalbinin tüm kapılarını açarsın. Bunun çok kolay olmayacağını bildiğin için çoğu zaman gizli pişmanlıkların vardır.

Yorumla
  • sssicaksutlukahvem
    sssicaksutlukahvem Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    Yengeç
    +1 yıl

Burcum yengeç, yükselenim terazi.🦀

0
    4 Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Yukselen : Yükselen burcu Terazi olan kişiler, burçlar kuşağının en sevimli, en içten burcudur. Hemen herkes ile uyumlu olabilir, anlaşamadığı insan yok denecek kadar azdır. Fazla duygusaldır ve çevresel telkinlerden kolayca etkilenebilirler. Dürüsttür, yalandan ve dolandan nefret ederler. İyimser davranır, her olaya iyi tarafından bakmaya çalışır. İçten davranır, yapmacık hareketli yoktur. Yükseleni Terazi olan kişilerin belki de negatif tek özelliği bir olaya farklı farklı açılardan bakmalarıdır. Kararsızlık, yükselen burcu Terazi olan kişilerin olumsuzluklarından birisidir. Yükseleni Terazi olanlar oldukça yetenekli ve yaratıcı kişilerdir. Uyum içerisinde olan ve göze güzel görünen her şeye düşkünlükleri vardır. Resim, heykel ve müzik konusunda oldukça yeteneklidir. Bir konu üzerinde bağlı kalmamaları yüzünden, giriştikleri çoğu işte başarısız olabilirler, yetenekleri olmasına rağmen. Yükselen burcu Terazi olan kişiler sosyal hayata ve kişisel zevklerine düşkündür. Ortaklık ve uyumlu ilişkiler yükselen Teraziler için olmazsa olmazlar arasında bulunur. Er ya da geç toplumda dikkat çeken, üst sınıf insan olmayı başarırlar.

Yorumla
    • sssicaksutlukahvem
      sssicaksutlukahvem
      Yengeç
      +1 yıl

👏👏👏
      Kelimesi kelimesine doğru hepsi, beni okudum resmen.
      Teşekkür ettiiim.💫

Yorumla
    • SoruCevap_34
      SoruCevap_34
      Başak
      +1 yıl

Rica ederim begenmenize sevindim 😊

Yorumla
  • Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Burcunun aşk hayatı nasıl?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Burcunuzun aşk hayatı nasıl? 15 cevap verildi
Sevgiliniz var mı, aşk hayatınız nasıl gidiyor? 33 cevap verildi
Nasıl gidiyor aşk hayatın? 6 cevap verildi
- aşk hayatınız nasıll ? 7 cevap verildi
Aşk hayatınız nasıll? 28 cevap verildi
Aşk hayatınız nasıl ? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Zeytinli çoban salata sever misiniz?
  • Şiş işi örtüler seviyor musunuz?
  • Erkekler duygusuz varlıklar mıdır?
  • Aşk için her şeyi yapar mısınız?
  • Anne kontrolü, bireyin özgürlüğünü sınırlamak mı yoksa sevginin en somut kanıtı mı?
  • Senin için ölürüm diyen sevgiliniz size nasıl bir final yaşattı?
  • İlişkinin başlarında olan kavgalar normal mi?
  • İlişkiniz uçuruma doğru gidiyorsa yarı yolda iner misiniz yoksa devam eder misiniz?
  • Hoşunuza giden biri var mı?
  • Acelem yok şekerim! Erkeklerde giyinirken oyalanır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨