Kızlar Bir Adım Öne Bizde dikkatinizi çeken en onemli özellikler nelerdir?
Dikkatinizi nasıl çekebiliriz?Kızlar Bir Adım Öne

Koç kadını ve kova erkeği uyumlu bir çift olabilir. Koç kadını çok kıskanç bir karakterdir. Sahiplenici duyguları fazladır. Her şeye şüpheyle yaklaşır. Aslında bu da onun kötü bir huyudur. Kova erkeği ise iyimser bir karakterdir. Herkese yardım etmeyi amaçlayan bir yapıdadır. Kişisel alanlarında vakit geçirmeyi çok sever. Bu sırada rahatsız edilmeyi sevmez. Ayrıca yaptıklarının sorgulanmasından ve kısıtlanmaktan nefret eder. Özgürlük bu ikili için çok önemli olduğundan beraber harika aktiviteler yapabilirler. Kafa yapıları neredeyse aynıdır. Etrafı hiç bir zaman önemsemezler. Çevre baskısını umursamazlar. Sadece kendileri vardır ve o an ne istiyorlarsa onu yaparlar. Kova erkeği şaşırtarak mutlu etmeyi sever. Bol bol sürprizler yapabilir. Karşı tarafın bu heyecanı ve mutluluğu ile ondan daha mutlu olur. Bu durum karşısında koç kadının ayakları yerden kesilebilir. Bu tür şeyleri çok sever. Bu ikilinin iletişimi çok güçlüdür. Ancak bazen kova erkeği sessiz kalabilir. Kabuğuna çekilme durumu yaşayabilir. Bu noktada koç kadını biraz tedirgin olacaktır. Ona kendisini dinlemesi için zaman tanıması durumu çözecektir. Birlikte gülmek, eğlenceli aktivitelerde bulunmak ve keyifli zaman geçirmek bu ikili için çok kolaydır. İkisi de benzer zevklerden hoşlanır. Bu da onların aşk hayatlarına olumlu yansır. Seksüel yönden uyumları muhteşemdir. Koç kadını cazibesi ve tahrik edici tavırlarıyla cinsel ilişkiyi başlatacaktır. Kova erkeği de küçük dokunuşlar ve tutkulu öpücüklerle birlikteliği devam ettirecektir
Kova ve koç uyumsuz burçlardır bunlardan hiçbir şey olmaz. Sadece olacak şey cinselliktir daha ilerisi olmaz. Oğlak burcuyla da aynı sadece cinsellik. Çünkü bu burçlar sadık burçlar değildir yenilikçi burçlardır Ne çabuk sıkılırlar bir kova erkeği olarak bunu Ben söylüyorum biliyorum çok yaşadım
Kaç yaşında bu 25 yaşının altında ise uzak dur
Ancak 25-27 yaşında olgunlaşıyor lar çünkü
Meraklı hırslı akıllı olurlar ve akıllı kadınlardan hoşlanırlar
Kova burcu insanların yüzde doksanı böyle iyi bir ailede yetişti ise daha çok gelişebilir söylediğin gibi herkes tarafından sevinirler genelde yanlıştan uzak olurlar
Rica ederim önemli değil eğlenceli bir kız oldu ve onun Seni aramasını bekleme sen de ara yaz çünkü ilgiyi severler bunaltıcı olmadığı sürece sabah akşam tek mesaj Yeter cevap gelmezse üsteleme
İtici gelir :) hatta çok itici onda merak uyandırmalisin seni elde ettiğinden tam olarak emin olmamalı kiskandirmalisin aşırıya kaçmadan ara sıra resim at ona nasıl olmuşum diye böyle dışarı çıkayım mi diye falan :)
Evet araştırmayı severler bir şeyler yapmayı tamiratı severler oyunları severler yeni şeylere merakları vardır Ben aklıma gelen istediğim her şeyi aldım bu zamana kadar şükür eksik hiçbir şey kalmadı saatleri çok severim saat sever mi bilmiyorum
Bunu anlamak için Sinastri haritanıza bakmalısın. Güneş burçlar yetersiz kalır. Ayrıca Kova Hava Koç Ateş olduğu için aksine anlaşırlar. Bende Asc aslanım en iyi anlaştığım Kovadır. Kovayla boş muhabbet yapmayacaksın zekanı kullan birazda eğlenceli ol
Cevap
3Cevap
anlaşırım sohbet ettiğim oldu halen konuştuğum var her insan bir olmuyor tabi burçlara çok şey yapmayın kişinin enerjisi kafa yapısı önemli
:)) lan yakışıklı çocuksun sana hayır diyecek kızın ben... Çok konus korkma
Büyük ihtimal kaybetmekten korkup kendini tutuyorsun ilişkiye başladığın zaman kendini tutma hayatı olağan akışına bırak şimdiki kızlar böyle daha çok seviyor yeri gelindiğinde elini tut yeri geldiğinde öp yeri geldiğinde sarıl bunlardan çekilme korkma gidiyorsa bunları yaptıktan sonra gitsin bir şey kaybetmezsin
Anladım bende hiçbir burçtan hiçbir kızla konuşmadığı sandım böyle devam
Burçlara inanmıyorum, insanı tanımak önemli
Kovayım, koç kadınını tanımıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?